Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o matko a ja dopiero teraz widzę, że mała się znalazła

lepszej wiadomości nie mogło być rano :D tak się cieszę.... :multi:

mam nadzieje, że becia się wyspała ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje drogie Funiomaniaczki :loveu::loveu::loveu: wraz z oddechem czas chyba na zmianę avatarków :) ....

Miałam zaszczyt poznać ludzi do których poszła Funia i naprawdę zrobili na mnie wielkie wrażenie ... Funia, wróciła do domu i to dosłownie :)!

Posted

Miśka84 napisał(a):
A w Sosnowcu jest jakies radio regionalne? Moze tam zadzwonic i poprosic o apel

Jest eSka.
Super, że się sunia znalazła.;)
Przeniescie ja do działu Już w nowym domu.;)

Posted

A pani Magda wysłała dzisiaj taki sms :
,, Noc minęła bardzo spokojnie. W nocy Funia opróżniła cała miskę z jedzeniem, a rano na mój widok i ciepły głos okazała radośc. Na spacerku była dzisiaj spokojniejsza na smyczy i bardzo sie pilnowała , stale odwracała głowe i wracała w pobliże moich nóg. Nawet szybciutko sama weszła do klatki i biegła po schodach do mieszkania. "" :lol::lol::lol:

Posted

dla Funi to jak niebo błękitne po burzy , ma teraz swój raj i złoty spełniony sen i tak w ogóle patetycznie mi się pisze , bo jestem bardzo szczęśliwa:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dostałam jeszcze jednego sms, słuchajcie....a właściwie czytajcie...:crazyeye:

,,Przez wczorajsze emocje nie zdążylismy pościągac ogłoszeń . I własnie już miałam 2 telefony że ktoś znalazł Funie. Dzwoniłam do domu żeby sie upewnić czy mała jest i mama potwierdziła że Fuńka leży pod stołem......ufffff...'''

Posted

Własnie chciałam to napisać - ja dawałam Funię na cafeanimal, ale usunęłam to ogłoszenie, widocznie już mieli wcześniej wybrane...
Szkoda, bo jakiś inny pies miałby szansę...

Posted

becia66 napisał(a):
A pani Magda wysłała dzisiaj taki sms :
,, Noc minęła bardzo spokojnie. W nocy Funia opróżniła cała miskę z jedzeniem, a rano na mój widok i ciepły głos okazała radośc. Na spacerku była dzisiaj spokojniejsza na smyczy i bardzo sie pilnowała , stale odwracała głowe i wracała w pobliże moich nóg. Nawet szybciutko sama weszła do klatki i biegła po schodach do mieszkania. "" :lol::lol::lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

j3nny napisał(a):
a dzis w Metrze jest ogloszenie o zaginieciu Funi

Boże! naprawdę !:-o najgorsze bo ja nie umiem usuwać ogłoszeń stamtąd ...:oops:
napisałam tylko ,że Fuńka się odnalazła...

Posted

Ja dodaję tam, gdzie dodaje się psy do adopcji, nie wiem czy jest inna opcja.

Do adopcji - Zwierzaki - cafeanimal.pl

A żeby usunąć, trzeba się zalogować i wejśc na swój profil - na górze po prawej - i tam dać ukryj albo ustaw jako zaaoptowany (tylko, że ja tak dałam z tym zaadoptowanym i wcale nie zniknąło ze strony z ogłoszeniami)

Albo po zalogowaniu odszukać swoje odgłoszenia i przy nim jest min opcja usuń

Posted

j3nny napisał(a):
gdzie trzeba dodac ogloszenie o psie szukajacym domu na cafeanimal? znaczy sie do ktorego dzialu? bo nie wiem czy oni wszedzie patrza jak wybieraja

trzeba się zarejestrować na cafeanimal.pl. i stworzyć tam swój profil. Potem normalnie dodaje się zwierzaka do swoich ogłoszeń i czeka . Jakim kluczem idą drukując ogłoszenia , nie wiem, może niektórych wcale nie drukują.

śmiszne jest to ich forum , podają sobie łapki i merdają ogonkami ( naprawdę są takie opcje) , ale to jest takie bardziej gadu-gadu i pitu pitu towarzyskie forum
Ale ogłoszenia w metrze warto , oj warto:loveu: