mru Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 o matko a ja dopiero teraz widzę, że mała się znalazła lepszej wiadomości nie mogło być rano :D tak się cieszę.... :multi: mam nadzieje, że becia się wyspała ;) Quote
figa33 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 czytam tego meila od nowa i czytam i tak bardzo się cieszę:loveu: cudowni wlaściciele!:loveu: Quote
albiemu Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Moje drogie Funiomaniaczki :loveu::loveu::loveu: wraz z oddechem czas chyba na zmianę avatarków :) .... Miałam zaszczyt poznać ludzi do których poszła Funia i naprawdę zrobili na mnie wielkie wrażenie ... Funia, wróciła do domu i to dosłownie :)! Quote
Becia66 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 mru napisał(a): mam nadzieje, że becia się wyspała ;) tak spała , że dopiero co wstała....:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Czytam, czytam i wielka radość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mru Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 becia66 napisał(a):tak spała , że dopiero co wstała....:eviltong::evil_lol::evil_lol: no. :p:p:p Quote
Rybka_39 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Miśka84 napisał(a):A w Sosnowcu jest jakies radio regionalne? Moze tam zadzwonic i poprosic o apel Jest eSka. Super, że się sunia znalazła.;) Przeniescie ja do działu Już w nowym domu.;) Quote
tyciaNi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 figa33 napisał(a):czytam tego meila od nowa i czytam i tak bardzo się cieszę:loveu: cudowni wlaściciele!:loveu: ufff, kamień z serca :sg168: Quote
Becia66 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 A pani Magda wysłała dzisiaj taki sms : ,, Noc minęła bardzo spokojnie. W nocy Funia opróżniła cała miskę z jedzeniem, a rano na mój widok i ciepły głos okazała radośc. Na spacerku była dzisiaj spokojniejsza na smyczy i bardzo sie pilnowała , stale odwracała głowe i wracała w pobliże moich nóg. Nawet szybciutko sama weszła do klatki i biegła po schodach do mieszkania. "" :lol::lol::lol: Quote
fizia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Spryciula biedna - jeszcze długo pewnie będzie pamiętać te chwile grozy, więc woli się trzymać blisko :loveu: Quote
figa33 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 dla Funi to jak niebo błękitne po burzy , ma teraz swój raj i złoty spełniony sen i tak w ogóle patetycznie mi się pisze , bo jestem bardzo szczęśliwa:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Dostałam jeszcze jednego sms, słuchajcie....a właściwie czytajcie...:crazyeye: ,,Przez wczorajsze emocje nie zdążylismy pościągac ogłoszeń . I własnie już miałam 2 telefony że ktoś znalazł Funie. Dzwoniłam do domu żeby sie upewnić czy mała jest i mama potwierdziła że Fuńka leży pod stołem......ufffff...''' Quote
Tengusia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no i poplakalam sie ze szczescia :placz: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
j3nny Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Funia tylko juz nie uciekaj :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
figa33 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 wow! ale zdjęcie!:loveu: spuuuuuperrrrrrrrr!!:loveu::loveu: Quote
iwonamaj Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 figa33 napisał(a):wow! ale zdjęcie!:loveu: spuuuuuperrrrrrrrr!!:loveu::loveu: Widać, że się kochają :loveu::loveu::loveu: Quote
j3nny Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 a dzis w Metrze jest ogloszenie o zaginieciu Funi Quote
fizia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Własnie chciałam to napisać - ja dawałam Funię na cafeanimal, ale usunęłam to ogłoszenie, widocznie już mieli wcześniej wybrane... Szkoda, bo jakiś inny pies miałby szansę... Quote
Miśka84 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 becia66 napisał(a):A pani Magda wysłała dzisiaj taki sms : ,, Noc minęła bardzo spokojnie. W nocy Funia opróżniła cała miskę z jedzeniem, a rano na mój widok i ciepły głos okazała radośc. Na spacerku była dzisiaj spokojniejsza na smyczy i bardzo sie pilnowała , stale odwracała głowe i wracała w pobliże moich nóg. Nawet szybciutko sama weszła do klatki i biegła po schodach do mieszkania. "" :lol::lol::lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mowiłam ze to madra suczka uczy sie na błedach :) Funku ani jednej ucieczki więcej bo bedziemy musiały Becie reanimować- nie rob jej tego! Quote
j3nny Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 gdzie trzeba dodac ogloszenie o psie szukajacym domu na cafeanimal? znaczy sie do ktorego dzialu? bo nie wiem czy oni wszedzie patrza jak wybieraja Quote
figa33 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 j3nny napisał(a):a dzis w Metrze jest ogloszenie o zaginieciu Funi Boże! naprawdę !:-o najgorsze bo ja nie umiem usuwać ogłoszeń stamtąd ...:oops: napisałam tylko ,że Fuńka się odnalazła... Quote
fizia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja dodaję tam, gdzie dodaje się psy do adopcji, nie wiem czy jest inna opcja. Do adopcji - Zwierzaki - cafeanimal.pl A żeby usunąć, trzeba się zalogować i wejśc na swój profil - na górze po prawej - i tam dać ukryj albo ustaw jako zaaoptowany (tylko, że ja tak dałam z tym zaadoptowanym i wcale nie zniknąło ze strony z ogłoszeniami) Albo po zalogowaniu odszukać swoje odgłoszenia i przy nim jest min opcja usuń Quote
figa33 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 j3nny napisał(a):gdzie trzeba dodac ogloszenie o psie szukajacym domu na cafeanimal? znaczy sie do ktorego dzialu? bo nie wiem czy oni wszedzie patrza jak wybieraja trzeba się zarejestrować na cafeanimal.pl. i stworzyć tam swój profil. Potem normalnie dodaje się zwierzaka do swoich ogłoszeń i czeka . Jakim kluczem idą drukując ogłoszenia , nie wiem, może niektórych wcale nie drukują. śmiszne jest to ich forum , podają sobie łapki i merdają ogonkami ( naprawdę są takie opcje) , ale to jest takie bardziej gadu-gadu i pitu pitu towarzyskie forum Ale ogłoszenia w metrze warto , oj warto:loveu: Quote
Recommended Posts