Neczka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 becia66 napisał(a):Ostatnio Pusi w schronisku nie widziałam, sprawdż Szpileczko proszę czy jeszcze jest...:roll: Jest jeszcze... Quote
SZPiLKA23 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Bo juz sama nie wiem gdzie jaki pies z 3 mikropsow idzie :D li1 Ty bierzesz Funie i Perełke? Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Funia i Perelka byly w pierwszym wyborze. Dzisiaj rano dowiedzialam sie , ze na Funie jest inna chetna i czy moge zamiast Funi wziac Kizie. Odpowiedzialam , ze moge . To nie ja koluje , to zycie a ja sie dostosowywuje. Quote
SZPiLKA23 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 WoooooooooooooooW :multi: czyli dobrze napisałm ze 3 psy ida do domków :multi: Kizia to słodziak jakich mało :loveu: Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Musza isc minimum 4 psy do domu, zaraz wytlumacze. Od jakiegos czasu przymierzalam sie do orzechowskiego podhalana. Nie wiedzialam dokladnie, jaki jest jego stosunek do innych samcow i dzieci. Po pewnych naradach doszlismy do wniosku, ze lepiej bedzie , jezeli ja wezme mala suczke a w zamian otrzymam pomoc w wyadoptowaniu podhalana do odpowiedzialnych ludzi. Potem jakos wyszlo, ze moglabym wziac 2 suczki, a Wy skupicie sie na pomocy podhalanowi. Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Gdyby nie podhalan, to nigdy bym na strone wolontariuszy ze schroniska nie weszla i dlatego mam troche wyrzuty sumienia, ze podhalan znowu na lodzie. Ale mysle, ze jak Wam "ulze" biorac 2 suczki, to latwiej bedzie znalezc czas dla podhalana. Ja mieszkam tak daleko, ze moj przyjazd i proby socjalizacji podhalana nie wchodza w rachube.A przez jego nie do konca sprawdzony charakter i moje psy i dzieci nie moge go wziac do siebie. Ale teraz to chyba z gorki ? Quote
SZPiLKA23 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Bedziemy sie zajmowały podhalanem napewno :) na poczatek trzeba go przeniesc do boksu gdzie bedzie miał wiecej kontaktu z ludzmi Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja sprawdzam, kiedy najszybciej moge pojechac po suczki i musze przynajmniej wyjsc na spacer z podhalanem. Tak bardzo chcialabym sama sprawdzic, jaki on ma naprawde charakter. A Kizie bedzie na pewno nosila na rekach moja corka, bo ona wszystkie psy chce nosic i sadzac na kolana. Quote
Neczka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 li1 napisał(a):A Kizie bedzie na pewno nosila na rekach moja corka, bo ona wszystkie psy chce nosic i sadzac na kolana. Może tak nosić i nosić przez cały czas, Kizieńka będzie w niebie:loveu: Quote
Ola164 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Też miałam taka obsesje :loveu: Niuniaj mała sunie :loveu: Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Mala ma na razie 170 cm wzrostu, ale chuda jest, to Kizia akurat na jej sily. Quote
izzie1983 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 To wielką córę masz :-) W tym wieku już dużo wyższa ode mnie :diabloti: Quote
Neczka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A ja sobie wyobraziłam taką 4-letnią dzidzię :evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja ja w dalszym ciagu nazywam "moje malenstwo", to ona moze tak na zlosc rosnie. Ale my tu o Kizi i dzieciach, a watek jest Funi. Zobaczymy , czy jutro zjawi sie po nia ta wymarzona pani.... Quote
Neczka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A może była już dzisiaj :roll: Skoro przejedzie taki kawałek drogi do Orzechowców, to myślę, że nie wyjedzie sama :) Quote
Talcott Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No to Duża Mała będzie miała siły żeby niuniać i niuniać........:loveu::loveu: Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Duza Mala chodzi z dwoma pod pachami , to dla Kizi nosidelko kupie. Ale Duza Mala bedzie musiala przytyc, bo nie ma miejsca dla wszystkich malizn ,na tych chudych kolankach. Slyszalyscie , ze Dobra Pani, Wioletat, chce wziac do siebie Lolka , to teraz kolej na Funie do cieplego domku. Quote
Talcott Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Nio! Byloby Świetnie!!! A takie małe sunieczki to nawet na chudych się zmieszczą:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts