Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Garfild jest do adopcji, nie lubi kotów i psów lubi ludzi i kocha jeść
Zamieszkał na blacie kuchennym i siłą go nie zabierzesz a jeśli się uda to i tak wróci. Pije z kranu, je z miski i załatwia się do zlewu. Postawiłam kuwetę na zmywarce żeby miał chłopak bliżej ale mam sobie ją wsadzić gdzie chcę - zlew i koniec.
Garfild ma jednego zęba

Posted

prócz rudego i białego reszta jest do adopcji

Sirotka jest totalnie zakręcona na człowieka, w schronisku nosiłam ją cały czas na rękach w domu jak tylko usiądę jest na kolanach, śpi w łóżku wtulona. Nie lubi kotów i psów, powinna być jedynaczką

Posted

Zet jest do adopcji oczywiście, będzie to dramat bo Zeta uwielbia mojego męża. Udawałam że duszę poduszką Darka i biedak z nerwów posiusiał się tak chciał bronić pana.
kochany chłopak i totalnie nie wychowany, ja nie mam cierpliwości -on robi co chce

Posted

hehhehehehehe,no!

Poznałam Zeta. Najpiekniejszy pies,jakiego ostatnio widziałam. Fotki tego w ogóle nie pokazuja. Z charakteru-doskonaly. taki przytulny,taki kochany,chętny do zabawy,ale nie nadpobudliwy,cudo. Sliczny i madry,gdy dorosnie,bedzie psem-człowiekiem.

Ciotki,ciesze sie,ze mam psa,bo jak nic bym była poddana próbie. Dawno zaden pies tak mnie nie urzekł.

• 1 month later...
Posted

13.02. Gdańsk marsz (NIE) milczenia. stop przemocy wobec zwierząt

Pokażmy wspólnie, że los zwierząt nie jest nam obcy, że zwierzęta nie mogą być traktowane jak rzeczy! Wyraźmy, że ważne jest dla nas, aby osoby znęcające się nad zwierzętami poniosły odpowiednią karę! Liczymy na to, że zdecydowana odpowiedź ze strony społeczeństwa, jest w stanie zmienić sposób postrzegania tego problemu przez władzę ustawodawczą i sądowniczą.
Do udziału w marszu zapraszamy formalne organizacje, instytucje oraz wszystkich ludzi, którym los zwierząt nie jest obojętny.
Do zobaczenia w niedzielę 13 lutego 2011 roku o godzinie 13:00 przy Cinema City Krewetka (ul. Karmelicka) w Gdańsku.

• 10 months later...
Posted

Wczoraj zostawił mnie Dziadek :( Odszedł w moich ramionach mokry od łez.
Napisałam na jego wątku informacje, nikt się tym psem nie interesował - najpierw larum , wszyscy kochaja Dziadzia ale tak na prawde wszyscy mają go w d... Prawdziwa twarz dogomani

Posted

To nie tak Olu,pewnie odpusciły,bo wiedziały,że nie muszą Ci siedziec na głowie,bo pies jest u Ciebie.

Dziadunio godnie u Ciebie dożył swoich dni,chyba ponad dwa lata,prawda? a miał pożyć tylko kila tygodni...Taki cichutki i dobry piesek,poczułam sie wyróżniona,gdy podszedł sie ze mna przywitać...

Posted

Boże,4 lata? a mi sie wydawało,że ledwo co przyjechał...pamietam,że gdy go zobaczylam pierwszy raz,ciężko oddychającego,bylam pewna,że szybko sie zabierze z tego świata, a potem z każdą moją wizytą wyglądał coraz lepiej i ubywało mu lat.

Trzymaj się oleńko.