olenka_f Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 wykrywka napisał(a):Oleńko cudowny wątek.Zapiera mi dech w piersiach,gdy czytam o twoich pieskach i oglądam ich zdjęcia.Mało się odzywam ,ale wierz mi często jestem n a twoich wątkach.Wspierałam duchem Szyszkę a teraz trzymam kciuki za Harfę.Bardzo podoba mi się Antoś.Boksery to również moja ukochana rasa a Twoje są wyjątkowo piękne.A te jasne oczy Antosia ... po prostu cudowne. bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 pusia2405 napisał(a):Ale dużo fotek:multi:. Boksery rzeczywiście piękne, ale ta czarna modelka też niczego sobie;). Piękne, spacerowe tereny! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 już nigdy jej nie przytulę :-(:-(:-( Harfuniu przepraszam :-( Quote
wykrywka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Oleńko dziękuję .Nie było nam dane długo cieszyć się jej szczęściem,które jej dałaś. Quote
Celina12 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 :-(:-(:-(...OLu trzymaj się....Harfeczko-biegaj już bez chorób tam gdzie i mój Bemolek i Dżekuś.....:placz: Quote
brazowa1 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Trzymaj sie Olenko,mocno Cie przytulamy.Dalas jej Dom,ktorego nikt nie chcial jej dac. Quote
olenka_f Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 gdyby ktoś gdzieś miał materac na odleżyny termo...jakiś nazwy nie zapamiętałam nie gorczycowy to ja bardzo potrzebuję odkupić mój nr 505419211 Quote
olenka_f Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Misio :loveu: szeryf i jej dwaj pomocnicy wulkan energii Quote
brazowa1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 wiecej prosimy!!!!!!! szeryfowa bardzo mi sie podoba. Quote
olenka_f Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 ja strasznie wychodzę na zdjęciach :shake: Misiu i Basko tu w tle z Antosiem Quote
brazowa1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 olenka_f napisał(a):ja strasznie wychodzę na zdjęciach :shake: nieprawda! z bokserami kazdemu do twarzy :) Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hihi, a zresztą w takim tłoku trudno Ciebie dojrzeć;). Imponujące stadko:roll:. Quote
brazowa1 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pusia2405 napisał(a):Hihi, a zresztą w takim tłoku trudno Ciebie dojrzeć;). . prawda?Siedzi Olenka przygnieciona przez 90 kilo bokserow :evil_lol: zawsze powtarzam,ze Basco to swięty pies.Znajdzie drugiego takiego boksa. Quote
olenka_f Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 chciałam zrobić eleganckie zestawienie co i jak z każdym psiakiem ale jakoś weny nie mam :roll: Nuśka - jak zawsze-:stupid: Maro - już lepiej - kondycja skóry się poprawiła ( co to za pies żeby mieć uczulenie na pchły) Pepko - jak go zdążę zobaczyć to ok Pipi - ok Basko - uszy ok, łapy ok Antoś - zrobiło się zimno to z pod koca nie wychodzi ale ok Atos- nie ok , już druga dawka sterydów a on nadal się dusi Misio - nie ok , spuchły mu oczy, dziś gnamy do weta Figunia - zdrowotnie jako tako , kondycja ok, apetyt jak zawsze, charakter cudowny - z pyska bokserowi zabierze smakołyk a jak ten się irytuje za mocno to go dziabnie w kostkę ich pani jak zawsze :stupid::stupid::stupid: Quote
wykrywka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 olenka_f napisał(a):chciałam zrobić eleganckie zestawienie co i jak z każdym psiakiem ale jakoś weny nie mam :roll: Nuśka - jak zawsze-:stupid: Maro - już lepiej - kondycja skóry się poprawiła ( co to za pies żeby mieć uczulenie na pchły) Pepko - jak go zdążę zobaczyć to ok Pipi - ok Basko - uszy ok, łapy ok Antoś - zrobiło się zimno to z pod koca nie wychodzi ale ok Atos- nie ok , już druga dawka sterydów a on nadal się dusi Misio - nie ok , spuchły mu oczy, dziś gnamy do weta Figunia - zdrowotnie jako tako , kondycja ok, apetyt jak zawsze, charakter cudowny - z pyska bokserowi zabierze smakołyk a jak ten się irytuje za mocno to go dziabnie w kostkę ich pani jak zawsze :stupid::stupid::stupid: Naliczyłam 9 różnych imion ??? Masz olenka_f wszystko razy 9. Podziwiam i czekam na Twoją wenę co by zobaczyć to eleganckie zestawienie z kazdym psem :lol: Quote
pusia2405 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ale zestawienie:evil_lol:. No tak, to jeszcze pod każdym opisem zdjęcie by się przydało:lol:. Quote
olenka_f Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 ten rok i te Święto jest wyjątkowo przykre - zawsze będę już za nimi wszystkimi tęsknić - tylko to mogę :-( Quote
brazowa1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 olenko :calus: najbardziej mnie cieszy,ze Figulec dobrze wszystko. wczoraj rozmawialam z Millarca o adopcji stulecia.I zdecydowanie byla to adopcja Jaskiera.I nawet trudno oddzielac ja od adopcji Figi,wiec Figa i Jaskier na pierwszym miejscu,bezapelacyjnie.Byłysmy jednomyslne. Quote
olenka_f Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 ten jasny to Fajtek a ciemny to Dragonek - boksery pod opieką Fundacji SOS Bokserom :lol: Quote
Recommended Posts