Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie Basko rozwalił Antosiowi ucho , coś ten Basiul ostatnio nie dobry się zrobił nawet nie tak dawno na Agatkę nawarczał a to przecież jego paniusia ukochana
w dodatku Pepko się wtrącił i awantura murowana :angryy:
teraz Basko chodzi i przeprasza Antosia ale chyba długo potrwa nim Antoś wybaczy :shake:

a Pepko się posikał jak wrzasnęłam ale nie ma wyjścia jak jest awantura uspakaja je tylko mój krzyk, no ale Pepko nadal się posikał a to źle bardzo źle

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Harfa broni domu ale jak bardzo
przyszedł do mnie wczoraj znajomy wchodzi do pokoju a za chwile widzę jak wybiega i zamyka drzwi , panika w oczach
wchodzę do pokoju a Harfa na drzwiach prawie leży a warczała tak że ciężko było uspokoić
wieczorem wpadli znajomi z dziećmi i póki byli na ogrodzie to dupcię do głaskania nadstawiała jak tylko chcieli wejść do domy to stanęła w progu i koniec
dzieci jej nie przeszkadzają ale dorośli obcy niestety precz muszą pójść bo Harfa ich nie lubi
bardzo dobrze jakby kiedyś chciał przyjść do mnie jakiś komornik to Harfa mi pomoże, a co:mad::mad:

Posted

ooo,to jakas odmiana w Twoim stadzie:) Bo u Ciebie najbardziej podoba mi sie to,ze otwierajac drzwi trzeba mocno trzymac sie na nogach,bo nagle cala sfora bokserzo-kundlowska rzuca sie w objecia.Sa bardzo miłe,pewnie Harfa tez przejmie ich nienaganne maniery:)mam nadzieje.

Posted

Bokserski "pociąg" jest najlepszy!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Figunia niby tak się kręci między pozostałymi psami, ale na fotkach zawsze w Olenkę waptrzona :lol:

Hehehehe.. Harfa zachowuje się podobnie jak Pynia. Tylko pynia nie warczy, ona ryczy na gości. Gdy wchodza i wychodza., w międzyczasie pakuje się wszystkim na kolana. No, ale harła to kawał psa, można się wystraszyć...

Posted

tylko że Harfy szczek doprowadza do śmiechu a nie do strachu :diabloti:

przyjechali z wizytą ci znajomi co to się zakochali w Pepku, Pepe nie chciał się odkleić od Roberta ale to jest tak że u mnie to oni ciuciuruciu -bo boją się mojej niewyparzonej jadaczki a na wiosce to widzę jak traktują swoją sunie nie ma mowy - Pepko mieszka na Przybrzeżnej i już :mad:

Akuszko bo Figusia to taka moja psinka jest - wszyscy w domu wiedzą że za Figę grozi śmierć przez powieszenie ( na dratwie żeby się długo męczyli) a Figa to wykorzystuje i robi totalnie co chce totalnie bezkarnie a co należy jej się :eviltong:

Posted

Och jak miło wejść na taki foto bolog:loveu:. Ze zdjęć najbardziej mi się podoba drzemka bokserów:lol:. To zdjęcie można dać na jakiś konkurs jak nic;).

Szyszunię też pamiętam:-(, trzymałam po cichu za nią kciuki. Ale ona i tak zaznała w życiu odrobinkę szczęścia, od czasu jak znalazła się w takim wspaniałym domu...

• 2 weeks later...
Posted

Harfunia ŻYJE
przed operacją lekarz nie nastrajał mnie optymistycznie wręcz przeciwnie
guz wrósł w mięsień i musiał być usunięty kawał mięśnia , prócz tego wielkiego guza był jeszcze jeden mniejszy wyżej taż od razu go usunęli
operacja miała trwać ok godziny trwała dwie
komplikacje raczej będą ponieważ w miejscu usunięcia tego kawałka mięśnia może i raczej będzie zbierać się ropa trzeba wtedy będzie dwa szwy popuszczać
i odsączać
jutro na zastrzyk i jeśli zje to odłączą wenflon jeśli nie to kroplówki
Harfunia teraz jest bardzo słaba nie wstała po operacji
ale żyje i musi być dobrze

• 3 weeks later...
Posted

Oleńko cudowny wątek.Zapiera mi dech w piersiach,gdy czytam o twoich pieskach i oglądam ich zdjęcia.Mało się odzywam ,ale wierz mi często jestem n a twoich wątkach.Wspierałam duchem Szyszkę a teraz trzymam kciuki za Harfę.Bardzo podoba mi się Antoś.Boksery to również moja ukochana rasa a Twoje są wyjątkowo piękne.A te jasne oczy Antosia ... po prostu cudowne.