Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wellington napisał(a):
Kobix przeprosila Panstwo, ze w zwiazku z urwaniem glowy znow nie mogla przyjechac, i umowila sie na przyszly poniedzialek.

Gdyby Bazylek mial czekac na przyjazd kobix to by dalej siedzial u pani Ani zamiast zachwycac nowy domek swoim wspanialym charakterem, swoim przywiazaniem, swoim przytulaniem i swoja madrascia :loveu: :loveu: :loveu:.

Bazyl szaleje na puncie swojego Pana - gdzie Pan tam i Bazyl. Moze dlatego ze Pana wczesniej poznal niz Pania, nie wiem. W koncu Pani karmi i u Pani lezy i spi w lozeczku. Ale co Pan to Pan, widac......

Mogę nic nie powiedzieć?

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wellington napisał(a):
Kobix przeprosila Panstwo, ze w zwiazku z urwaniem glowy znow nie mogla przyjechac, i umowila sie na przyszly poniedzialek.

Gdyby Bazylek mial czekac na przyjazd kobix to by dalej siedzial u pani Ani zamiast zachwycac nowy domek swoim wspanialym charakterem, swoim przywiazaniem, swoim przytulaniem i swoja madrascia :loveu: :loveu: :loveu:.

Bazyl szaleje na puncie swojego Pana - gdzie Pan tam i Bazyl. Moze dlatego ze Pana wczesniej poznal niz Pania, nie wiem. W koncu Pani karmi i u Pani lezy i spi w lozeczku. Ale co Pan to Pan, widac......

nie potrzebuję rzecznika prasowego-takiego jak Wellington z pewnością bym wylała-nie wiem skąd posiadasz tak "wiarygodne" informacje ale jak kogoś cytujesz to rób to chociaż poprawnie i wiarygodnie:evil_lol:

gdybanie pozostawiam wam i filozofom czyli osobom mającym czasu aż za dużo

mam GŁĘBOKĄ NADZIEJĘ Wellington iż swoje wspaniałe kontakty z państwem u których jest Bazyl OGRANICZYŁAŚ I OGRANICZYSZ NA PRZYSZŁOŚĆ wyłącznie do relacji towarzyskich ...nie dotyczących w żaden sposób psa.

Posted

wyrażam również głębokie ubolewanie iż jesteś tak komunikatywna wyłącznie na ogóle na pw natomiast nie.w związku z tym nie czuję się zobowiązana do żadnych ustaleń między nami dotyczących psa a Ty nie czuj się absolutnie zobowiązana do decydowania w jakichkolwiek sprawach dotyczących Bazyla do którego nie jesteś upoważniona....

mam nadzieje że wyrażam się jasno

Posted

" Bazyl szaleje na puncie swojego Pana - gdzie Pan tam i Bazyl. Moze dlatego ze Pana wczesniej poznal niz Pania, nie wiem. W koncu Pani karmi i u Pani lezy i spi w lozeczku. Ale co Pan to Pan, widac......[/quote]"

Wellington, tak to już Bazio ma, że lubi bardzo panów. Cieszę się, że zadomowił się na dobre.

Podobno poszczekuje już "tubalnym głosem" i broni swojego domku :loveu:.

Posted

kobix napisał(a):
mam GŁĘBOKĄ NADZIEJĘ Wellington iż swoje wspaniałe kontakty z państwem u których jest Bazyl OGRANICZYŁAŚ I OGRANICZYSZ NA PRZYSZŁOŚĆ wyłącznie do relacji towarzyskich ...nie dotyczących w żaden sposób psa.

dla mnie pies czy kot to czlonek rodziny; w zwiazku z tym kontakty z ludzmi, oznaczaja takze kontakt z psem czy kotem, i zainteresowanie sie, jak sie miewa.
czy to blad?
wiele osob zaangazowalo sie w sprawe znalezienia domu czy pomocy Bazylowi.
byloby dobrze przeczytac o nim jakies wiesci.
jesli posiadasz jedyne wiarygodne informacje, Kobix, prosze, podziel sie nimi z nami, tak jak podzielilas sie opieka nad tym psem.

• 3 weeks later...
Posted

Cały czas podglądałam co z małym, dziewczyny zrobiłyście kawał dobrej roboty. Byłabym przeszczęśliwa gdybyśmy mogły nawiązać współpracę. Jesteście fantastyczne, zdeterminowane, a równocześnie trzeźwomyślące.
Oby tak dalej:loveu: Mały ma fantastyczny domek i to najwazniejsze. Gratulacje:klacz::klacz::klacz:

• 2 weeks later...
Posted

Cały czas wyjeżdżałam, teraz trochę się powinno uspokoić, ale jeśli na coś się przydam to proszę o kontakt.
Czy wszystko dobrze u futrzaczka?

• 3 weeks later...
Posted

Romi napisał(a):
Kobix, może by tak zmienić temat wątku ?! Przecież Bazyl ma dom !!!
Obiecałaś mi w korespondencji PW że to zrobisz...

masz Romi całkowitą rację-obecny tytuł wątku jest mylący,
ale na pw obiecałam również coś innego i tego muszę dotrzymać

Posted

kobix napisał(a):
masz Romi całkowitą rację-obecny tytuł wątku jest mylący,
ale na pw obiecałam również coś innego i tego muszę dotrzymać

Obiecałaś, ale coś długo ta obietnica trwa... bezsensowne :shake: Pies od dłuższego czasu już w nowym domku a Ty nadal upierasz się przy swoim...bez komentarza...

Posted

Romi napisał(a):
Obiecałaś, ale coś długo ta obietnica trwa... bezsensowne :shake: Pies od dłuższego czasu już w nowym domku a Ty nadal upierasz się przy swoim...bez komentarza...

p-szam ale jaki wpływ na to ma zmiana tytułu?

• 4 weeks later...
Posted

OFF-akcja "Szczur też człowiek-chce pożyć dla siebie"
Wklajam apel o ratunek dla szczurków doświadczalnych z SGGW

przed uśpieniem uratować je może adopcja(część niestety zostanie "poświęcona" nauce)ale pozostałe są do uratowania przed likwidacją

Treść apelu:
"Zaadoptuj szczurka laboratoryjnego z SGGW.W laboratorium SGGW,Wydziału Nauki Żywienia Człowieka i Konsumpcji,znajduje się obecnie kilkadziesiąt szczurów,które za jakiś czas będzie można adoptować.Przeprowadzamy na nich doświadczenia żywieniowe karmiąc je jajami w proszku lub mlekiem w proszku,także nic strasznego.
Wszystkie szczury to samice.Na razie ważą po 250 gram,z tego co wiem dorosły szczur waży 500-600 gram i żyje 2-3 lata.

Szczury które NIE ZOSTANĄ ADOPTOWANE czeka uśpienie!
Obecnie mnie niż 20 szczurów ma zapewnione nowe domy:-(
Wszystkie szczury są łagodne,nie gryzą,niektóre są bardziej zestresowane niż inne,niektóre są bardziej żywiołowe niż pozostałe,jednak wszystkie są kochane,lubię przesiadywać na szyi,liżą po rękach...

Jeśli masz możliwość-zaadoptuj jednego szczurka."

Kontakt:
ewelinarochon@gmail.com