Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Decyzje kolektywne oznaczają oczywiście "zaakceptowanie" ktore uważam za niezbędne, tak w przypadku Kobix ktora uratowała Bazyla ze schroniska jak i Salibinki, która poświęciła mu dużo czasu.

Kobix - nikt nie jest w stanie zagwarantować brak zwrotu. Możemy się tylko starać zeby zmniejszyć takie ryzyko.

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyczyściłam pw. Salibinka przesłała mi mail do ludzi którzy chcieli Bazyla. Napisałam do nich ale wątpię żeby nadal byli zainteresowani.

Czy Bazyl ma plakaty a jesli nie to czy ktoś mógłby mu je zrobić?

Isadoro - dziękuję!

Posted

Frotka napisał(a):
Może ktoś inny zrobi? Ty już zrobiłaś Allegro.

Odpisali ludzie z kontaktu przekazanego przez Salibinkę. Mają już psa.

Ja nie widzę problemu dość często robię i allegra i plakaty. Jak się nikt nie znajdzie moja deklaracja aktualna.

Posted

Isadoro7, jestes nieoceniona!!! :modla::B-fly::B-fly:
plakat swietny, postaram sie w najblizszym czasie druknac troche na kolorze i porozwieszac.
Trzymaj sie, Baziulcu!

Posted

Zdjecia do ogłoszeń muszą być w dużej rozdzielczości a ja mam tylko w małej, ściągniete z forum. Kobix - wyślij proszę Foksi jedno zdjęcie w dużej rozdzielczości a ja ułoże tekst. Im krócej tym lepiej więc nie wysyłaj mi historii Bazyla.

Posted

Frotka napisał(a):
Zdjecia do ogłoszeń muszą być w dużej rozdzielczości a ja mam tylko w małej, ściągniete z forum. Kobix - wyślij proszę Foksi jedno zdjęcie w dużej rozdzielczości a ja ułoże tekst. Im krócej tym lepiej więc nie wysyłaj mi historii Bazyla.

Jezeli nie bedzie bardzo dzisjaj lac to pojade kolo 15 do pani Ani i zrobie Bazylkowi zdjecia .wczoraj miałam z Asia jechac ale zanim dotarłysmy do wet.z psami ,a potem z Lisiczka do domu była juz 20 dotego sie rozpadałao i wrociłysmy do hotelu koło 21 wic nie zdazyłysmy.

Mam nadzieje ze Bazylkowi sie poszczęsci z krakowskiej tak jak wielu innym psiaka .wczoraj z ogloszenia z krakowskiej Agag zawiozła do domku Liska.:loveu: