Tola Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Na takiem wiesci warto czekać.. Dzieki za wszystko:lol: Suni życzę samych dobrych dni. Bądz szczęśliwa maleńka:loveu: Quote
Donvitow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Boksia od wczoraj w nowym domku. Domek super lokalizacja,ogródek. kumpel labek natychmiast ustawiony przy pierwszym kontakcie. Zobaczycie na fotach Gonia P:multi: Quote
GoniaP Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Czy to tylko moje wyobrażenie, czy Oni rzeczywiście są podobni??? Spójrzcie na "kluki" :diabloti: Quote
Donvitow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 GoniaP napisał(a):Czy to tylko moje wyobrażenie, czy Oni rzeczywiście są podobni??? Spójrzcie na "kluki" :diabloti: Maupa:angryy: Quote
Maupa4 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Donvitow napisał(a):Maupa:angryy: Boszee ... Czy to do mnie ... ?? :mdleje: Tylko za co ??? Quote
GoniaP Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Maupa4 napisał(a):Boszee ... Czy to do mnie ... ?? :mdleje: Tylko za co ??? Chyba dzielimy ten sam los :placz: A tu są zdjęcia Primy z podróży i pierwszych chwil w ds... http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/PrimaDs Quote
Helga&Ares Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ten Labek pryz Boksi jak olbrzym wygląda:crazyeye: Quote
Tola Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Ale szczęście ma dziewczynka:loveu: Zyczę wszystkiego najlepszego w nowym domciu:loveu: A na ostatnim zdjęciu w jej oczkach widzę odbicie smutnej twarzy GoniP i Donvitowa... Quote
GoniaP Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Taki mail dostałam wczoraj wieczorem: Dobry Wieczór Pani Małgosiu! Przesyłamy zdjęcia naszej Primy. Muszę się pochwalić ,że Prima ma się bardzo dobrze, jest inteligentna, rezolutna i grzeczna. Uwielbia jeździć samochodem, na spacerach jest przewodnikiem i dominuje nad Rio, ale są przyjaciółmi. Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy za przywiezienie nam Primy i za to, że Ją mamy. Luiza z Rodziną A tu są zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/PrimkaDs Quote
Tola Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 :multi: Prima wyglada pięknie i jest szczesliwa:loveu: Dziekuję wszystkim zaangażowanym w szukanie suni domu:loveu: Quote
Terhenetar Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Nieziemsko! Boksia ma cudownie, królewna rewelacyjnie się asymiluje w tak wyborowym-labkowym towarzystwie. GoniaP, Donvitow dziękujemy za wszystko... Quote
GoniaP Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Witam Pani Małgosiu, Przesyłam zdjęcia naszej Primusi. Prima się już dobrze zaklimatyzowała w naszym domu. Na spacerach tworzą z Rio zgrany duet, a w domu jest dominantką. Prima lubi nas zaskakiwać, dzisiaj np. w ogródku weszła po drabince do domku dziecięcego na piętrze. Primuś w domu nie odstępuje mnie na krok zawsze jest przy mnie i to mnie cieszy, jest na pewno szczęśliwa. Pozdrawiam, Luiza z rodziną http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/PrimaSierpien08 Quote
Anja93 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ogromnie się cieszę że znalazła taki fajny dom :D Quote
ayla1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Jaka piękna Rodzina!!! a jaka sunia zapatrzona w Pańcię swoją!!:loveu::loveu: :multi:gratuluję wszystkim!:multi: Quote
Tola Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Ale sunia trafiła:loveu: Jest taka szczesliwa:loveu: Quote
Recommended Posts