Donvitow Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Boksia zakwaterowana w Gaju. Nie rusza się od miski z chrupkami. Typowy kochany ,merdliwy boksio. Jutro do Weta. Mam nadzieję że jej wyłysienia to tylko pchły. Gonia P w drodze złapała na sobie:diabloti:. Trzy.:evil_lol: Quote
GoniaP Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Donvitow'] Mam nadzieję że jej wyłysienia to tylko pchły. Gonia P w drodze złapała na sobie:diabloti:. Trzy.:evil_lol:[/quote] No musisz o tym tak publicznie??? :roll: Dobre, bo zamojskie :evil_lol::diabloti: Quote
Donvitow Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Telimenę mrówki oblazły. Ale pchły tysz mogą być fajne.:diabloti: Wstępna ocena Weta APZS. Nie widzi grzybka czy gronkowca:lol: Quote
Terhenetar Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mam nadzieję, że nic poważniejszego nie zobaczy... Zamojskie wszoły są najlepsze! Quote
ayla1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 a co z tą kobietą z w-wy?widziała się z boksią? 6 os ją obserwuje na allegro... Quote
Terhenetar Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Nie, zdecydowała się na inną boksię- po rekonwalescencji, może to i lepiej... Quote
GoniaP Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Boksia po 2 dniach w Gaju już się uśmiecha... http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Prima Musi przejść badania... Ma gruby brzuch, więc przyczyny mogą być 3: -zalega jej w żołądku schroniskowa śruta - ropomacicze - ciąża Błagam, zróbcie jakieś bazarki lub wspomóżcie nas finansowo na konto (w podpisie) fundacji... Nie damy bez Was rady! Quote
Helga&Ares Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 szeroki uśmiech Boksinki ;) i pełne szczęście Quote
Tola Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='GoniaP']Boksia po 2 dniach w Gaju już się uśmiecha... http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Prima Musi przejść badania... Ma gruby brzuch, więc przyczyny mogą być 3: -zalega jej w żołądku schroniskowa śruta - ropomacicze - ciąża Błagam, zróbcie jakieś bazarki lub wspomóżcie nas finansowo na konto (w podpisie) fundacji... Nie damy bez Was rady! Cos kombinuje z bazarkiem Terhenetar, moze sie uda... Quote
Tola Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Nie otwierają sie zdjęcia... Ide napatrzec się na wątek zamojkski:cool3: Co u suni? Quote
Helga&Ares Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Tola']Nie otwierają sie zdjęcia... Ide napatrzec się na wątek zamojkski:cool3: Co u suni? proszę, tu masz galerie zdjęć: 1.http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Prima 2.http://picasaweb.google.com/mm.dominika/ZamojskaBoksia Quote
Tola Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Helga&Ares']proszę, tu masz galerie zdjęć: 1.http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Prima 2.http://picasaweb.google.com/mm.dominika/ZamojskaBoksia Dzięki:loveu: Quote
ayla1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 jakiś chłop z krakowa kupił ode mnie na allegro naszą boksię.i dziś był nawet u mnie w domu:crazyeye:ale mnie nie zastał.w związku z tym, że mam dużo aukcji na allegro,nie zaskoczyłam ze to chodzi o nią. wysłałam mu maila ze sunia jest w Gaju i dałam ten numer: 0-661 955 ... dobrze zrobiłam? Quote
Donvitow Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='ayla1']jakiś chłop z krakowa kupił ode mnie na allegro naszą boksię.i dziś był nawet u mnie w domu:crazyeye:ale mnie nie zastał.w związku z tym, że mam dużo aukcji na allegro,nie zaskoczyłam ze to chodzi o nią. wysłałam mu maila ze sunia jest w Gaju i dałam ten numer: 0-661 955 ... dobrze zrobiłam? Z gruntu odpada. Przepraszam. Sunia jest pod opieką EMIR. I wg jej zasad zostanie wyadoptowana po wyleczeniu i sterylizacji. Na umowę EMIR. Jak widzisz w naszym schronie krzywda się jej nie dzieje. Może poczekać na dobry dom. Jak masz coś dawaj mój nr komórki. 602751299 Quote
Helga&Ares Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='ayla1']jakiś chłop z krakowa kupił ode mnie na allegro naszą boksię.i dziś był nawet u mnie w domu:crazyeye:ale mnie nie zastał.w związku z tym, że mam dużo aukcji na allegro,nie zaskoczyłam ze to chodzi o nią. wysłałam mu maila ze sunia jest w Gaju i dałam ten numer: 0-661 955 ... dobrze zrobiłam? szkoda, że w aukcji nie napisałaś na jakich warunkach przebiegnie adopcja. Ten 'chłop' pewnie nie miał o tym pojęcia. Quote
ayla1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Helga&Ares napisał(a):szkoda, że w aukcji nie napisałaś na jakich warunkach przebiegnie adopcja. Ten 'chłop' pewnie nie miał o tym pojęcia. nie rozumiem... a skąd wiecie,że to nie jest dobry dom? nikt mi nie powiedział,jak robiłam aukcję,ze mam tam o warunkach adopcyjnych pisać.ja przecież nie mówię,że jej u was źle,tylko że ktoś jest nią zainteresowany.myślałam,że jej szukacie domu...:roll: Quote
GoniaP Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ayla1 napisał(a):nie rozumiem... a skąd wiecie,że to nie jest dobry dom? nikt mi nie powiedział,jak robiłam aukcję,ze mam tam o warunkach adopcyjnych pisać.ja przecież nie mówię,że jej u was źle,tylko że ktoś jest nią zainteresowany.myślałam,że jej szukacie domu...:roll: Ten ktoś dzwonił do mnie... To dziecko, co przechodzi mutację... Do tego sypał k....wami jak z rękawa. Rzuciłam słuchawką po 5 telefonie. Dlatego m. innymi boksia tam nie trafi ;) Quote
Donvitow Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ayla1 napisał(a):nie rozumiem... a skąd wiecie,że to nie jest dobry dom? nikt mi nie powiedział,jak robiłam aukcję,ze mam tam o warunkach adopcyjnych pisać.ja przecież nie mówię,że jej u was źle,tylko że ktoś jest nią zainteresowany.myślałam,że jej szukacie domu...:roll: Jak zadzwoni zainteresowany po wstępnej ocenie dostaje kwestionariusz mailem do wypełnienia/ Nie tak łatwo przez Gopnia P/. Jeśli jest ok. Sprawdzamy dom bezpośrednio. Dopiero potem rozmowa o adopcji. Dlatego podałem oficjalnie nr telefonu. Dzięki za pomoc ayla. Teraz sunia musi przejść przez procedury EMIR. Czekamy na info o domkach. Quote
ayla1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Donvitow napisał(a):Jak zadzwoni zainteresowany po wstępnej ocenie dostaje kwestionariusz mailem do wypełnienia/ Nie tak łatwo przez Gopnia P/. Jeśli jest ok. Sprawdzamy dom bezpośrednio. Dopiero potem rozmowa o adopcji. Dlatego podałem oficjalnie nr telefonu. Dzięki za pomoc ayla. Teraz sunia musi przejść przez procedury EMIR. Czekamy na info o domkach. ok.teraz już jasne.a nazywał się arkadiusz k.? spoko,bo w aukcji chyba zaznaczyłam,że jest selekcja domów. Quote
ayla1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 GoniaP napisał(a):Ten ktoś dzwonił do mnie... To dziecko, co przechodzi mutację... Do tego sypał k....wami jak z rękawa. Rzuciłam słuchawką po 5 telefonie. Dlatego m. innymi boksia tam nie trafi ;) wiem o co chodzi. i dobrze. ale po co do mnie przyjechał w takim razie...:roll: Quote
GoniaP Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ayla1 napisał(a):wiem o co chodzi. i dobrze. ale po co do mnie przyjechał w takim razie...:roll: Bo takiś imbecyl szczylowaty był. Nie przejmuj sie i zaufaj nam. Boksia trafi di dobrego domu, tylko pozwól nam przesiać takie przypadki przez sito, ok? Quote
Donvitow Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wydobrzała. W poniedziałek sterylka. Ma dom w Warszawie który niecierpliwie już czeka.:lol: Pojedzie jak wszystko będzie ok po zabiegu w przyszłą sobotę lub niedzielę. Quote
Recommended Posts