Tola Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Wczoraj leżała parę godz. przy jednej z zamojskich szkół, w centrum miasta. Nie wiadomo jak tam się znalazła. Ma ok. 4 lat, wygląda na bardzo zaniedbaną. Na grzbiecie ma otarcia? rany? Mimo starań nie udało się znaleźć suni DT i został zabrana do schronu. Na pewno wiele przeszła w ostatnim czasie… Potrzebuje pomocy… Quote
ayla1 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 w jakim jest wieku +/- ?widać,że po szczeniakach,czy wy macie jakieś pseudohodowle bokserów gdzieś tam?bardzo ich dużo jak na zamosć,my w krakowie tylu nie mamy.a tam?co chwilę jakiś porzucony.... Quote
Terhenetar Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Na zdjęciach jest tuż po karmieniu, więc nie widać jak jest chudziutka... Quote
Terhenetar Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ayla1 napisał(a):czy wy macie jakieś pseudohodowle bokserów gdzieś tam?bardzo ich dużo jak na zamosć,my w krakowie tylu nie mamy.a tam?co chwilę jakiś porzucony.... z pewnością niejedną:angryy: Quote
ARKA Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='ayla1']w jakim jest wieku +/- ?widać,że po szczeniakach,czy wy macie jakieś pseudohodowle bokserów gdzieś tam?bardzo ich dużo jak na zamosć,. :shake: no wlasnie, co rusz jakis bokser w zamojskim. Quote
BIANKA1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Choć podniosę pannicę . W Zamościu jest sporo bokserków , wyzłowatych i Zulkowatych kundelków . Quote
monikab Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 w górę mordko!!!!!oby jak najszybciej opuściła schronisko Quote
t_kasiek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 jeszcze raz do góry....a czy macie kontakt ze schroniskiem zeby sie dowiedziec jak sie czuje ????? Quote
ayla1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='t_kasiek']jeszcze raz do góry....a czy macie kontakt ze schroniskiem zeby sie dowiedziec jak sie czuje ????? hehe,bardzo smieszne...im zależy zeby czuła sie jak najgorzej... zapraszam po szczegóły: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111019 Quote
Tola Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 malagos napisał(a):ciekawe na kogo czekała pod tą szkołą.... Ona nie wygladała na kogos, kto spokojnie czeka... Była przerazona, skulona, zupełnie nie ruszała sie... Myslelismy ze jest po wypadku... Zaraz obok szkoły jest nieduzy sklepik, własciciel wie o wszystkim co dzieje sie przed szkołą - mówi, ze nigdy wczesniej nie widział suni... Mysle ze sunię ktos porzucił po wykarmieniu szczeniąt; zresztą nie dbał o nią i wczesniej, jest w bardzo złym stanie:-( Quote
malagos Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Moze ja dajcie na Boksery w Potrzebie, choć śmiem twierdzić, że mają ich aż nadto.... :shake: Quote
Tola Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Tez tak myslę:shake: Pisalam wczesniej o naszej Soni i nic. Tyle tych boksiów potrzebujacych pomocy:shake: Cały czas mam nadzieję, ze sunia ma jednak swojego anioła.. Quote
Terhenetar Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ja mam jeszcze cień nadziei że ktoś się po nią zgłosi... Quote
ayla1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Terhenetar napisał(a):Ja mam jeszcze cień nadziei że ktoś się po nią zgłosi... nie sądzę...chyba ze jakiś wolontariusz...:cool3: Quote
Tola Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Sunia wyglada bardzo biednie, ciezko jej bedzie w schronie. Zeby tylko znowu nie zabrał jej jakis pseudohodowca:mad: Sunia nie jest młodziutka... Quote
Terhenetar Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Tola napisał(a):Sunia wyglada bardzo biednie, ciezko jej bedzie w schronie. Zeby tylko znowu nie zabrał jej jakis pseudohodowca:mad: Sunia nie jest młodziutka... Nie widać, żeby była młodziutka bo jest zabiedzona, może się okazać że to jeszcze szczenie:shake: Quote
Tola Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Wrócilam przed chwilą ze schronu. Boksia stoi za siatką:-( Błagalnym wzrokiem patrzyla na mnie:-( Quote
Donvitow Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 młoda. Z cztery latka. 0 siwizny na pyszczku. Fajna. Quote
Recommended Posts