szachrajka14 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Puchaty do góry,coś pusto u Ciebie.:shake: Quote
ihabe Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Następny piękny psiak, przepiękny psiak , o którym wszyscy zapomnieli:placz::placz: Puszeńku musimy się toba zająć i to poważnie:loveu::loveu::loveu: Czy ten psiak tylko mnie się podoba:angryy: Cioteczki z wszystkich miast pomóżcie nam:loveu: Quote
Poker Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Puszku, co u Ciebie słychać?a może masz już domek? Quote
clo Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ihabe jestem:)!no cudny psina serio:)cos trzeba zadzialac dzis juz padam z nog bo spalam dzi ze 2 h pewnie..ale jutro obiecuje cos kombinowac:) Quote
ihabe Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ja juz tez padam i bardzo dziekuje Wam za wejscie na watek!:loveu: Puszku Cioctka Clo i Fizia już o Tobie wiedza, czy wiesz co to oznacza? Nie? To oznacza, ze juz nie jestes sam:loveu::loveu::loveu: Dobrej nocy:multi: Quote
ihabe Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Puszku, pięknoto...pobudka:loveu::loveu::loveu: Nowy dzień, nowe nadzieje:loveu::loveu::loveu: Nie trać ich kochany:multi: Quote
fizia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Cudny jest!!:loveu: Trzeba Mu koniecznie znaleźć wspaniały Dom! Quote
ihabe Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ja naprawdę się w nim zakochałam:loveu: On jest przepiękny:loveu: Najchętniej podjechałabym do Cichego Kącika i zabrała go na spacer, tam jest takie wielkie pole, szaleleibyśmy jak dwie dzikie owce:evil_lol: Kiedy ja wreszcie wygram w tego Toto lotka? Wybudowalabym wtedy duzy dom, z wielkim ogrodem....... to ludzka rzecz pomarzyc:loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ihabe napisał(a): Czy ten psiak tylko mnie się podoba:angryy: Cioteczki z wszystkich miast pomóżcie nam:loveu: Ojj nie, nie tylko Tobie :eviltong: Ale tylko hopać to trochę bez sensu, a u Puszusia nic wielkiego się nie dzieje :shake: - wciąż tak samo samotny i spragniony miziania :p EDIT: A możebyście tak banerkiem się poczęstowały? :cool3: Quote
ihabe Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Sally, nie tylko hopsiujemy:loveu: Ola La robi Piękności naszej ogłoszenie w cafe....., jak trafi do metra , a trafi na 100%, musi trafić, to nie opędzicie się od telefonów:loveu: Masz jednak dużo racji musimy się wziąć na poważnie... Czy ktoś może zrobić banerek? Quote
Sally (od Koanka) Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='ihabe']Sally, nie tylko hopsiujemy:loveu: Ola La robi Piękności naszej ogłoszenie w cafe....., jak trafi do metra , a trafi na 100%, musi trafić, to nie opędzicie się od telefonów:loveu: Masz jednak dużo racji musimy się wziąć na poważnie... Czy ktoś może zrobić banerek? Ależ ja rozumiem, że nie tylko hopsiujecie - pisze tylko, dlaczego zapewne tu tak puściutko - bo nie ma o czym pisać, a hopać tylko to głupio, a na działanie czasu mało a potrzeb dużo :eviltong: Banerek już jest - nie wiem, kto robił, ale myślę, że częstować się można, a nawet należy :cool3: Quote
clo Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 a co myslicie dziewczyny o platnym dt?bo o darmowe niestety potwornie trudno..ja po przykladzie naszych psiakow widze jak to pomaga w adopcjach zorro,hebanek po dwa lata siedzialy w schronie a w dt miesiac ..ja bym proponowala zrobic zbiorke,trzeba porozsylac pw i powinno sie cos uzbierac w razie co sluze pomoca przy szukaniu miejsca w hoteliku:) a pusio allegro ma z wyroznieniami itd? Quote
Ola la Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Zrobilam Puszkowi ogloszonko na cafeanimal ;)oby go dali do Metra:-( Puszek okruszek - Zwierzaki - cafeanimal.pl Piekny jest:loveu:ihabe mialas racje:loveu: kontakt podalamm takim sam jak do ogloszenia Dicka to dobrzuuu nie? ihabe no dobry pomysl z tym spacerkiem....moze bylaby taka mozliwosc?potowarzyszylabym ci:-D Quote
psiama Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Puszku, odwiedzamy Cię wirtualnie chociaż .... sliczny jesteś :loveu:. Dla niego marzeniem byłby dom z ogrodem ... i kojachąca dłoń .... Quote
AMIGA Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ale ślicznota z niego. Jednak o wiele ładniej wygląda taki puchaty niż łysiutki. Coś dziwnie Puszek miał tyle "fanek" zakochanych w nim a od Świąt Bozego Narodzenia jakoś zapomiały o Puszku? Quote
ihabe Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='clo']a co myslicie dziewczyny o platnym dt?bo o darmowe niestety potwornie trudno..ja po przykladzie naszych psiakow widze jak to pomaga w adopcjach zorro,hebanek po dwa lata siedzialy w schronie a w dt miesiac ..ja bym proponowala zrobic zbiorke,trzeba porozsylac pw i powinno sie cos uzbierac w razie co sluze pomoca przy szukaniu miejsca w hoteliku:) a pusio allegro ma z wyroznieniami itd? Puszek przebywa w Cichym Kącie, wiem, że dbają tam o niego bardzo. schroniskodlazwierzat.com.pl Poznałam osoby bezpośrednio związane z Cichym Kątem i stali się moja inspiracją. To właśnie dzięki nim i Wam robie teraz to co robię i wreszcie odnalazłam sens w tym co robię. Do tej pory była praca, był dom i dzieci i ciągłe myślenie o biednych zwierzętach. Teraz jest praca, dom i dzieci i DOGOMANIA, która pozwala mi odnaleźć sens istnienia. Do tej pory byłam samotna teraz mam Was.:loveu: Co do tej opcji hoteliku czy tez DT musiałaby się wypowiedzieć osoba założycielka wątku. Ja przy ostatniej wizycie w Cichym Kąciku ujrzałam go w boksie i już nie mogłam o nim przestać myśleć. Patrzał na mnie jak nosiłam w ramionach adoptowanego właśnie niewidomego dziadzia Pixela i pytał wzrokiem" dlaczego nie ja?:placz: Quote
fizia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Rzeczywiście jest chyba coś takiego, że wiele osób boi się psów ze schroniska - może ewentualnych chorób, stosunku do ludzi, czystości, pcheł, smrodu... A jednak z domu tymczasowego, to już jakoś inaczej. Ja osobiście akurat wolałam wziąć psa prosto ze schroniska, żeby się cieszył ze mnie, a nie płakał po tymczasowych opiekunach :), no ale każdy ma jakieś swoje przekonania. Tak, jak pisze Clo - np. na przykładzie Zorra można śmiało powiedzieć, że dom tymczasowy otworzył Mu szanse na dom stały. Tu jest to o tyle ciekawe, że robiłam Mu ogłoszenia chyba ponad rok, ciągle je odnawiałam - pies piękny, bardzo młody, sympatyczny - i nic...potem, kiedy był już w domu tymczasowym, robiłam ogłoszenia z tymi samymi zdjęciami - bo były bardzo ładne te schroniskowe - i zgłosiło się kilu chętnych, co prawda część z nich chciało Zorra do budy, ale w końcu znalzł się super dom, trwało to ok. miesiąca. http://www.dogomania.pl/forum/f85/cudowny-mlody-zorro-mix-mastifa-tybetanskiego-ma-dom-100724/ Ihabe - myślę, że Dogomania bardzo zyska na Twojej przyjaźni!!:loveu: Quote
psiama Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ihabe, Ty masz serducho wielkie i ciepłe :loveu:. Zaopiekowałaś się tak wspaniale Lilu, niewidomym staruszkiem, Teraz martwisz się o Puszka. Gdyby na świecie więcej takich ciotek było , świat byłby szczęśliwszy .... :p. Quote
Eruane Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Mam jak najlepsze zdanie o Cichym Kącie. A gdzie Puszek już ma ogłoszenia? Ma swoje allegro? Może dobrze byłoby go ogłosić w telegaziecie krakowskiej? Kilka psów od nas znalazło szybko domy przez ogłoszenia w Krakowie. To samo dotyczy Warszawy i Wrocławia. Quote
ihabe Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 psiama napisał(a):Ihabe, Ty masz serducho wielkie i ciepłe :loveu:. Zaopiekowałaś się tak wspaniale Lilu, niewidomym staruszkiem, Teraz martwisz się o Puszka. Gdyby na świecie więcej takich ciotek było , świat byłby szczęśliwszy .... :p. Ten swiat i tak jest już o niebo lepszy bo powstała DOGO:loveu: Ludzie o wielkich sercach potrafią tutaj zdziałać cuda:loveu: Pojedyńczo nie byliby w stanie zrobić nic ale mając taką rzeszę przyjaciół nie ma rzeczy niemożliwych:loveu: Quote
ihabe Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Eruane napisał(a):Mam jak najlepsze zdanie o Cichym Kącie. A gdzie Puszek już ma ogłoszenia? Ma swoje allegro? Może dobrze byłoby go ogłosić w telegaziecie krakowskiej? Kilka psów od nas znalazło szybko domy przez ogłoszenia w Krakowie. To samo dotyczy Warszawy i Wrocławia. Chyba nie ma. Zaraz postaram się zrobić podsumowanie i bedziemy wiedzieli na czym stoimy:loveu::loveu: Quote
ihabe Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Wszystkie ogłoszenia wygasły, trzeba się wziąć za zrobienie nowych. Czy ktoś byłby chętny aby mi pomóc?:loveu: Quote
Recommended Posts