Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Następny piękny psiak, przepiękny psiak , o którym wszyscy zapomnieli:placz::placz:
Puszeńku musimy się toba zająć i to poważnie:loveu::loveu::loveu:
Czy ten psiak tylko mnie się podoba:angryy: Cioteczki z wszystkich miast pomóżcie nam:loveu:

Posted

ihabe jestem:)!no cudny psina serio:)cos trzeba zadzialac dzis juz padam z nog bo spalam dzi ze 2 h pewnie..ale jutro obiecuje cos kombinowac:)

Posted

Ja juz tez padam i bardzo dziekuje Wam za wejscie na watek!:loveu:
Puszku Cioctka Clo i Fizia już o Tobie wiedza, czy wiesz co to oznacza? Nie? To oznacza, ze juz nie jestes sam:loveu::loveu::loveu:
Dobrej nocy:multi:

Posted

Ja naprawdę się w nim zakochałam:loveu: On jest przepiękny:loveu: Najchętniej podjechałabym do Cichego Kącika i zabrała go na spacer, tam jest takie wielkie pole, szaleleibyśmy jak dwie dzikie owce:evil_lol:
Kiedy ja wreszcie wygram w tego Toto lotka? Wybudowalabym wtedy duzy dom, z wielkim ogrodem....... to ludzka rzecz pomarzyc:loveu:

Posted

ihabe napisał(a):

Czy ten psiak tylko mnie się podoba:angryy: Cioteczki z wszystkich miast pomóżcie nam:loveu:

Ojj nie, nie tylko Tobie :eviltong:
Ale tylko hopać to trochę bez sensu, a u Puszusia nic wielkiego się nie dzieje :shake: - wciąż tak samo samotny i spragniony miziania :p

EDIT: A możebyście tak banerkiem się poczęstowały? :cool3:

Posted

Sally, nie tylko hopsiujemy:loveu: Ola La robi Piękności naszej ogłoszenie w cafe....., jak trafi do metra , a trafi na 100%, musi trafić, to nie opędzicie się od telefonów:loveu:
Masz jednak dużo racji musimy się wziąć na poważnie...
Czy ktoś może zrobić banerek?

Posted

[quote name='ihabe']Sally, nie tylko hopsiujemy:loveu: Ola La robi Piękności naszej ogłoszenie w cafe....., jak trafi do metra , a trafi na 100%, musi trafić, to nie opędzicie się od telefonów:loveu:
Masz jednak dużo racji musimy się wziąć na poważnie...
Czy ktoś może zrobić banerek?

Ależ ja rozumiem, że nie tylko hopsiujecie - pisze tylko, dlaczego zapewne tu tak puściutko - bo nie ma o czym pisać, a hopać tylko to głupio, a na działanie czasu mało a potrzeb dużo :eviltong:
Banerek już jest - nie wiem, kto robił, ale myślę, że częstować się można, a nawet należy :cool3:

Posted

a co myslicie dziewczyny o platnym dt?bo o darmowe niestety potwornie trudno..ja po przykladzie naszych psiakow widze jak to pomaga w adopcjach zorro,hebanek po dwa lata siedzialy w schronie a w dt miesiac ..ja bym proponowala zrobic zbiorke,trzeba porozsylac pw i powinno sie cos uzbierac w razie co sluze pomoca przy szukaniu miejsca w hoteliku:)
a pusio allegro ma z wyroznieniami itd?

Posted

Ale ślicznota z niego. Jednak o wiele ładniej wygląda taki puchaty niż łysiutki.
Coś dziwnie Puszek miał tyle "fanek" zakochanych w nim a od Świąt Bozego Narodzenia jakoś zapomiały o Puszku?

Posted

[quote name='clo']a co myslicie dziewczyny o platnym dt?bo o darmowe niestety potwornie trudno..ja po przykladzie naszych psiakow widze jak to pomaga w adopcjach zorro,hebanek po dwa lata siedzialy w schronie a w dt miesiac ..ja bym proponowala zrobic zbiorke,trzeba porozsylac pw i powinno sie cos uzbierac w razie co sluze pomoca przy szukaniu miejsca w hoteliku:)
a pusio allegro ma z wyroznieniami itd?

Puszek przebywa w Cichym Kącie, wiem, że dbają tam o niego bardzo.
schroniskodlazwierzat.com.pl
Poznałam osoby bezpośrednio związane z Cichym Kątem i stali się moja inspiracją. To właśnie dzięki nim i Wam robie teraz to co robię i wreszcie odnalazłam sens w tym co robię. Do tej pory była praca, był dom i dzieci i ciągłe myślenie o biednych zwierzętach. Teraz jest praca, dom i dzieci i DOGOMANIA, która pozwala mi odnaleźć sens istnienia.
Do tej pory byłam samotna teraz mam Was.:loveu:
Co do tej opcji hoteliku czy tez DT musiałaby się wypowiedzieć osoba założycielka wątku.
Ja przy ostatniej wizycie w Cichym Kąciku ujrzałam go w boksie i już nie mogłam o nim przestać myśleć. Patrzał na mnie jak nosiłam w ramionach adoptowanego właśnie niewidomego dziadzia Pixela i pytał wzrokiem" dlaczego nie ja?:placz:

Posted

Rzeczywiście jest chyba coś takiego, że wiele osób boi się psów ze schroniska - może ewentualnych chorób, stosunku do ludzi, czystości, pcheł, smrodu...
A jednak z domu tymczasowego, to już jakoś inaczej.
Ja osobiście akurat wolałam wziąć psa prosto ze schroniska, żeby się cieszył ze mnie, a nie płakał po tymczasowych opiekunach :), no ale każdy ma jakieś swoje przekonania.
Tak, jak pisze Clo - np. na przykładzie Zorra można śmiało powiedzieć, że dom tymczasowy otworzył Mu szanse na dom stały. Tu jest to o tyle ciekawe, że robiłam Mu ogłoszenia chyba ponad rok, ciągle je odnawiałam - pies piękny, bardzo młody, sympatyczny - i nic...potem, kiedy był już w domu tymczasowym, robiłam ogłoszenia z tymi samymi zdjęciami - bo były bardzo ładne te schroniskowe - i zgłosiło się kilu chętnych, co prawda część z nich chciało Zorra do budy, ale w końcu znalzł się super dom, trwało to ok. miesiąca.
http://www.dogomania.pl/forum/f85/cudowny-mlody-zorro-mix-mastifa-tybetanskiego-ma-dom-100724/

Ihabe - myślę, że Dogomania bardzo zyska na Twojej przyjaźni!!:loveu:

Posted

Ihabe, Ty masz serducho wielkie i ciepłe :loveu:. Zaopiekowałaś się tak wspaniale Lilu, niewidomym staruszkiem, Teraz martwisz się o Puszka. Gdyby na świecie więcej takich ciotek było , świat byłby szczęśliwszy .... :p.

Posted

Mam jak najlepsze zdanie o Cichym Kącie. A gdzie Puszek już ma ogłoszenia? Ma swoje allegro? Może dobrze byłoby go ogłosić w telegaziecie krakowskiej? Kilka psów od nas znalazło szybko domy przez ogłoszenia w Krakowie. To samo dotyczy Warszawy i Wrocławia.

Posted

psiama napisał(a):
Ihabe, Ty masz serducho wielkie i ciepłe :loveu:. Zaopiekowałaś się tak wspaniale Lilu, niewidomym staruszkiem, Teraz martwisz się o Puszka. Gdyby na świecie więcej takich ciotek było , świat byłby szczęśliwszy .... :p.

Ten swiat i tak jest już o niebo lepszy bo powstała DOGO:loveu: Ludzie o wielkich sercach potrafią tutaj zdziałać cuda:loveu: Pojedyńczo nie byliby w stanie zrobić nic ale mając taką rzeszę przyjaciół nie ma rzeczy niemożliwych:loveu:

Posted

Eruane napisał(a):
Mam jak najlepsze zdanie o Cichym Kącie. A gdzie Puszek już ma ogłoszenia? Ma swoje allegro? Może dobrze byłoby go ogłosić w telegaziecie krakowskiej? Kilka psów od nas znalazło szybko domy przez ogłoszenia w Krakowie. To samo dotyczy Warszawy i Wrocławia.

Chyba nie ma. Zaraz postaram się zrobić podsumowanie i bedziemy wiedzieli na czym stoimy:loveu::loveu: