OlaLola Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Puszek znalazł dzisiaj wspaniały domek!! Pani była nim strasznie zchwycona:) i do tego zainwestowała w jego wyprawke:) Kupiła mu smycz za 40 euro i ....psia kanape ze skóry za 50 euroków. Puszek bedze uczesczal do psiego fryzjera:P i wroci do schroniska w odwiedzimy za 2 miesiace. Powodzenia maluchu :* Quote
Ana_Zbyska Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Puchuuuu!! I zamieszka chyba w Holandii, światowiec:multi::evil_lol::loveu::multi: Powodzenia Kochany psiaczku!! Bądź szczęśliwy! Quote
San_(jagodowa:) Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Okruszku mój najmilszy, jakie Ty masz niesamowite szczęście!:multi: Teraz już będzie tylko dobrze!:loveu::loveu::loveu: Jak sobie przypomnę tę kupkę nieszczęścia, którą był Pusiek, kiedy go znalazłam... No siem teraz wzruszyłam:oops: Quote
Ana_Zbyska Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Nooo...a teraz tak się los do niego uśmiechnął..:multi: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Niestety - po 3 dniach adopcji Puszek wrócił do schroniska :( Niby wszystko było w porządku – nasz podopieczny był grzeczny, posłuszny, akceptował małe dziecko...jedynym problemem okazało się to, że pies załatwia się w pomieszczeniach. W zasadzie nie było to nawet ciągłe załatwianie się – w domu, w Polsce mieszka jeszcze jeden psiak – Puszek z powodu silnego instynktu terytorialnego, na widok drugiego czworonoga znaczył swój teren.Puszek całe swoje dotychczasowe życie spędził na łańcuchu, przy budzie – nikt nie nauczył go jeszcze co można a co nie! Sikanie w domu jest bardzo częstym zjawiskiem występującym u psów, które nigdy nie przebywały na stałe w pomieszczeniach. Oczywiście jest to problem – ale taki, który można pokonać cierpliwością i spokojem. Niestety – tym razem się nie udało. Mamy nadzieję, że nasz podopieczny dostanie jeszcze kiedyś drugą szansę na nowe, wspaniałe życie. Quote
San_(jagodowa:) Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Pusiulku,tak się dawno nie widzieliśmy :-( Quote
Ana_Zbyska Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Spróbujcie go dać jutro z powrotem do Kajmy..Może trochę odżyje. Quote
San_(jagodowa:) Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Z Puszka coraz większa klucha się robi...:razz: Quote
San_(jagodowa:) Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Kluska toczy się na górę :eviltong: Quote
szachrajka14 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [SIZE="3"]ja jestem tylko ciekawa za zyją zasługą jest ta kluska:P [SIZE="1"]San przeznaj sie Quote
San_(jagodowa:) Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Ooooooooo nie,w to mnie nikt nie wrobi!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Sally (od Koanka) Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Puszku, z okazji Świąt życzę Ci... byś znalazł domek, a czego mogę mu życzyć??? xd Quote
Recommended Posts