Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Puszek znalazł dzisiaj wspaniały domek!! Pani była nim strasznie zchwycona:) i do tego zainwestowała w jego wyprawke:) Kupiła mu smycz za 40 euro i ....psia kanape ze skóry za 50 euroków. Puszek bedze uczesczal do psiego fryzjera:P i wroci do schroniska w odwiedzimy za 2 miesiace. Powodzenia maluchu :*

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okruszku mój najmilszy, jakie Ty masz niesamowite szczęście!:multi: Teraz już będzie tylko dobrze!:loveu::loveu::loveu:

Jak sobie przypomnę tę kupkę nieszczęścia, którą był Pusiek, kiedy go znalazłam... No siem teraz wzruszyłam:oops:

Posted

Niestety - po 3 dniach adopcji Puszek wrócił do schroniska :( Niby wszystko było w porządku – nasz podopieczny był grzeczny, posłuszny, akceptował małe dziecko...jedynym problemem okazało się to, że pies załatwia się w pomieszczeniach. W zasadzie nie było to nawet ciągłe załatwianie się – w domu, w Polsce mieszka jeszcze jeden psiak – Puszek z powodu silnego instynktu terytorialnego, na widok drugiego czworonoga znaczył swój teren.Puszek całe swoje dotychczasowe życie spędził na łańcuchu, przy budzie – nikt nie nauczył go jeszcze co można a co nie! Sikanie w domu jest bardzo częstym zjawiskiem występującym u psów, które nigdy nie przebywały na stałe w pomieszczeniach. Oczywiście jest to problem – ale taki, który można pokonać cierpliwością i spokojem. Niestety – tym razem się nie udało. Mamy nadzieję, że nasz podopieczny dostanie jeszcze kiedyś drugą szansę na nowe, wspaniałe życie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...