Ola la Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 OlaLola napisał(a):Puszek ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):) super:loveu:co?jak?gdzie?kiedy?:loveu: Quote
OlaLola Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Noooo tzn myślałam że ma bo napisane było na stronie, tam w zaadoptowane, wiec myslałam ze moze sie dom znalazł ;p;p Quote
Sally (od Koanka) Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Wydaje mi się, że jak Kaylie pojechała do Niemiec na dt, to też to na stronie widniało jako zaadoptowana, ale głowy nie dam :roll: Mam nadzieję, ze to jednak dom. Jak byście wiedziały coś pewnego - to piszcie Quote
Ana_Zbyska Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Puszek na razie jest jeszcze w dt, jednak cały czas trwają poszukiwania ds. trzeba trzymać kciuki! Quote
szachrajka14 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 sally a to kayle nie miała zaraz jechać do DS?? Quote
Sally (od Koanka) Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 szachrajka14 napisał(a):sally a to kayle nie miała zaraz jechać do DS?? Ja byłam w przekonana, że jechała do tego samego dt, a dopiero potem do ds, ale teraz zwątpiłam... Quote
szachrajka14 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Sally (od Koanka) napisał(a):Ja byłam w przekonana, że jechała do tego samego dt, a dopiero potem do ds, ale teraz zwątpiłam... no a ja byłom pewna że do ds ale też teraz zwątpiłam:D Quote
Ana_Zbyska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Link do petycji : proszę podpisujcie i rozsyłajcie do znajomych : ::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" Osoby, które już podpisały petycję odręczną nie mogą podpisywać drugi raz internetowo. Quote
Recommended Posts