Jump to content
Dogomania

Puchar Polski Agility, 2008 Legnica 2-3.08

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Palma-lepiej nie... :roll: bo potem bedzie ze to mi sie nie podobało.....:pjedna taka historia mi juz wystarczyla... :p:helo:

A wracajac do tematu, to nie wiadomo czy WOGOLE pojade, bo moj tata nie che mi dac kasy(bo jak zwykle przyjade z niczym- wedlug niego :cool1: ), i nawet strzyzenie Vigora musialam odwolac....:-( :cool1: :placz: ale trzymajcie kciuki, zebym jednak pojechala... cos wymysle :roll: ;)

Posted

czy moj pies moze wziasc udzial w tych zawodach jesli nie ma rodowodu??:-(
moj pies umie bardzo duzo a nie moge znalezc zawodow w ktorych mogla by wziasc udzial a mieszkam w legnicy wiec mam blisko. prosze odpiszcie

Posted

CHI napisał(a):
Lista zgłoszonych jest na 1-szej stronie.
Zgłoszenie w excelu też....

Można zgłaszać się od razu na zawody 30-31.08.2008 we Wrocławiu za jednym podejściem....

Tylko proszę na zgłoszeniu zaznaczyć...
Pozdrawiam

CHI & BBBanda...

CHI na jakiej stronie ;)?

Renfri napisał(a):
Widze, ze sie Tesia i Redzik na openy wreszcie zdecydowali. Najwyzsza pora!! :)

Powodzenia od braciszka:)

Renfri, w jakich zawodach startujesz z wyżłowstwem..? bo ja też agilituje z wnk... i na na razie zgłosiłyśmy się do Legnicy, choć nie wiem, czy wystartujemy, potem Wrocław...

Posted

Ewelina & Hera napisał(a):
CHI na jakiej stronie ;)?

OKI Ewelina & Hera - niech żyje precyzja (jak w dowcipie o złotej żabie:diabloti:)

Na pierwszej stronie tego wątku, w pierwszym poście (#1)....
Brak tylko psów z Klubu Extreme Dog - zgłoszenie doszło tylko idzie burza i musze znikać....
Pozdrawiam
CHI

Posted

Renfri napisał(a):
Widze, ze sie Tesia i Redzik na openy wreszcie zdecydowali. Najwyzsza pora!! :)

Powodzenia od braciszka:)

Nieodwracalna decyzja zapadła w dniu drugich urodzin!
Staramy się myśleć pozytywnie :evil_lol:

Posted

makomin napisał(a):
czy moj pies moze wziasc udzial w tych zawodach jesli nie ma rodowodu??:-(
moj pies umie bardzo duzo a nie moge znalezc zawodow w ktorych mogla by wziasc udzial a mieszkam w legnicy wiec mam blisko. prosze odpiszcie
Jasne, ze mozesz, tylko musisz nalezec do ZK, nie? Bo to PP, no i miec ksiazeczke pracy agility [kupisz za kilka zl w zwiazku]

Posted

[quote name='sonia123']Palma-lepiej nie... :roll: bo potem bedzie ze to mi sie nie podobało.....:pjedna taka historia mi juz wystarczyla... :p:helo:

A wracajac do tematu, to nie wiadomo czy WOGOLE pojade, bo moj tata nie che mi dac kasy(bo jak zwykle przyjade z niczym- wedlug niego :cool1: ), i nawet strzyzenie Vigora musialam odwolac....:-( :cool1: :placz: ale trzymajcie kciuki, zebym jednak pojechala... cos wymysle :roll: ;)
Zapewnij tatę,ze jedzie inny sznaucer i jak wygra to będzie hańba :diabloti:
U mnie zawsze jest,ze Pysia jedzie,a Lucky nei mozę być gorszy :evil_lol: te stare sprawdzone sposoby :diabloti:

Posted

Dynamiqe-ta...tylko, ze moj tata ma racje, bo od kad startuej w A1 zawsze wydaje kase, zeby sie dowiedziec, ze jestem, np.24, i mam detke za czas.... to bezsensu.... raczej nie jade, nie z Vigo...:roll:.chyba poczekam, az Zuzu skończy 15 miesiecy.:-( A poza tym dalej jest na nie.... i napewno spradzi, czy nie jedzie jakis inny sznaucer!

Posted

sonia123 napisał(a):
ale pewnie pojade, nie wiem po co :evil_lol:

Moze po to, zeby sie bawic, poznawac nowych ludzi, poogladac fajne psy, zdobyc doswiadczenie na nowych torkach / kombinacjach? ;)