FikuMiku Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jest Redzik piękny! :loveu: Bardzo dziękuję!:Rose: Quote
pom-pon Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 umarłam przy oglądaniu "historycznego" przebiegu Emira :evil_lol: klon Loli ;) http://i34.tinypic.com/20ihwmv.jpg http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Kozienice/s53.jpg Quote
PARSONRK Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 pom-pon napisał(a):umarłam przy oglądaniu "historycznego" przebiegu Emira :evil_lol: chyba sie nabijacie z mojego zawodnika:mad: czekam niecierpliwie na fotki Kuszydełka:cool3: Quote
yassue Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Wendka, PositiveThought, piekne zdjecia, zwlaszcza moich kropek i czekolady :loveu::loveu: LudekMilo, dzieki wielkie za nagrana Tesinke :multi: Quote
LALUNA Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 PARSONRK napisał(a):chyba sie nabijacie z mojego zawodnika:mad: Parsonek Twój zawodnik był poprostu boski. Zobacz ze nawet sędzia nie dał mu dyski od razu tylko zaczał bić brawo. ;) Quote
Magda i Saga Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Pięknie dziękuję za Sagusię i wcześniejsze zdjęcia Oxi:lol: Quote
LALUNA Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ja też dziekuje za borderki :loveu: Są piekne Quote
Magda i Saga Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kto się orientuje w dotychczasowych wynikach PPA, mam na myśli jakieś zestawienie punktowe. Jakie jeszcze zawody zostały do rozegrania w ramach PPA? Może ktoś zrobił własne podsumowanie? Quote
atena501 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 To miło, że na super fotki załapały sie również nasze beardedy. :loveu:Dziękujemy piknie i prosimy o jeszcze, moze gdzieś się jeszcze zaplatały nasze kudlacze :cool3:. Quote
sonia123 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Pom-pon- trzeba by było mu jeszcze wyciąć niejakie narządy :evil_lol: :diabloti: i była, by LOLA;):evil_lol: Quote
Boxio&Ola Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 vigo rzadzi i jest najleprzy a jak zuzia uraśnie wejdzie na miejsce vigosia i będzie najleprza:multi::multi:;) Quote
sonia123 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 WOW!!! :-oo moim Vigo mowisz????)czany, brdzydki, ułomny :diabloti:) Vigo zawsze bedzie dla mnie najlepszy, a Zu...no zobaczymy ale sie rewelacyjnie zapowiada :multi:tylko, ze border to border...:cool3: PS. Boxio&Ola następnym razem proszę sie pisz takich rzeczy, bo Vigo to nie Cir,lub inny rewelacyjny pies i jeszcze troche mu brakuje, zeby byc The Best.Ale nie ukrywam,ze jest mi miło.Tylko,z e na forum raczej sie takich rzeczy nie pisze.... Quote
PARSONRK Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Boxio&Ola']vigo rzadzi i jest najleprzy a jak zuzia uraśnie wejdzie na miejsce vigosia i będzie najleprza:multi::multi:;) Tak....na pewno będzie "najleprzy"........ Quote
sonia123 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='PARSONRK']Tak....na pewno będzie "najleprzy"........ on bedzie wyjątkiem, i bedzie moze...kiedyś... kto wie?.."najleprzy"....:evil_lol: a z resztą czy to ważne...? jest jaki, jest i i tak, dla kazdego kazdy pies jest inny... dla mnie jest ok. Quote
Marysia_i_gończy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='PARSONRK']Tak....na pewno będzie "najleprzy"........ Języka polska trudna jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiedziałaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PARSONRK Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Języka polska trudna jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiedziałaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiedziałam, ale nie myślałam, że aż tak :cool3: Quote
sonia123 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Na dogo mozna sie wiele dowiedziec :evil_lol: :roll::cool3: :evil_lol: Quote
PATIszon Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Boxio&Ola napisał(a):vigo rzadzi i jest najleprzy a jak zuzia uraśnie wejdzie na miejsce vigosia i będzie najleprza:multi::multi:;) Moj ojciec Makumba byc krolem wioski Ja mieszkac w Afryce przyjechac do Polski :ylsuper: Quote
sonia123 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 PATIszon napisał(a):Moj ojciec Makumba byc krolem wioski Ja mieszkac w Afryce przyjechac do Polski :ylsuper: Bosskiie...:evil_lol::cool3::lol: widać, ze nikomu inwencji twórczej nie barkować! Quote
Alusia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Przepraszam że przerywam tą ciekawą pogawędkę:evil_lol:;) ale ja mam takie małe pytanko i zarówno prośbę czy ktoś mógł by mi podać wyniki(wszystkich klas) ...??? Quote
LALUNA Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Alusia napisał(a):Przepraszam że przerywam tą ciekawą pogawędkę:evil_lol:;) ale ja mam takie małe pytanko i zarówno prośbę czy ktoś mógł by mi podać wyniki(wszystkich klas) ...??? Alusia wyniki masz w pierwszym poscie Quote
Recommended Posts