FikuMiku Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wendka, jednak fociłaś? Jak miło... :cool3: Marysiu, bardzo dziękuję za Redzika, bardzo mi miło, że się załapał na Twoje zdjęcie! :multi: Ja również chciałabym podziękować za miłe i na prawdę sprawnie przeprowadzone zawody! Dojechaliśmy do domu po ludzku, torki szybko się przebudowywały ;), marzenia się spełniały ;) i było na prawdę sympatycznie! :p Quote
Rauni Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wando, dzięki za zdjęcia pyreczka - mogę przekopiować na bloga? Quote
PARSONRK Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja też dotarłam do komputerka:) Wielkie dzięki za baaardzo fajne zawody :) Torki były bardzo ciekawe, wymagały uwagi :) były małe "niespodziewajki" . Torki zerówkowe baardzo miłe i przyjemne :) Organizacja pierwsza klasa !:multi: Teraz czekamy na resztę foteczek :) A ja czekam na filmik Emira, który góra pokonuje tunel :evil_lol: Quote
Sajko Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 My też dziękujemy za zawody, organizację sprawną, i wielkie baty, że jeszcze o budowę nowych autostrad podkomisja nie agituje... koszmar:angryy: My odstawialiśmy raczej obciach równy, tylko bullo trzymał fason, biegał na czysto ale czasy nie były nasze;) no i osłabił mnie manewr ze świeżo zasianą trawką:lol: Wendka, dzięki bardzo za moje brzydale:multi: Quote
Magda i Saga Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dziękuję za zawody, bardzo było fajnie. Oxi mimo braku pół nogi ma już 2 nogi :-), żeby tak jeszcze openowe torki udawało nam się zaliczyć. Sagusia, jak to Sagusia, kochana i tyle, garnek dla pańci wyskakała. Torki bardzo fajne, z niespodziankami, ale płynne. Marysiu dzięki za Sagulca:lol: Wando jesteś kochana i niezastąpiona w foceniu jak zwykle i dziękuję za przygarnięcie do pokoju. Bez ciebie i twoich ilustracji imprez agilitowych to forum straciłoby za dużo.:loveu: Quote
wendka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Rauni: jasne, ze tak :lol: Poczekaj chwilke bo mam fajniejszego Vigulca :cool3: FikuMiku: musisz przeniesc sie chyba do dwojek szybciutko, biegalas za blisko mnie :roll: W ogole mam foty niewielu psow, bo wszystko przebiegalo tak sprawnie i szybko, ze nie nadazalam :mad: A musialam sie zajomowac tez i wlasnymi osiolkami w miedzyczasie :cool3: Magda: :oops: Quote
Rauni Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Sajko napisał(a):My też dziękujemy za zawody, organizację sprawną, i wielkie baty, że jeszcze o budowę nowych autostrad podkomisja nie agituje... koszmar:angryy: Część podkomisji nie ma motywacji, bo z Wrocka do Legnicy coś na kształt autostrady jest :diabloti: Wando, to czekam niecierpliwie, ale i tak uwieczniłaś historyczne zaliczenie strefki na kładce przez Vigo :multi:, dziękuję :Rose: Quote
Ludek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Super zdjęcia :) Dziękuje za mojego oszołoma. A to zdjęcie bardzo mi sie podoba. Widać radochę na pyszczku. :) [quote name='PositiveThought']http://i33.tinypic.com/dzwg0i.jpg Quote
sonia123 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dynamique- nie było az tak, zle bo te dwie detki to z mojej winy, a w drugi dzien czasy Vigora nie przektaczały 35 sekund, takze jaj jestem z niego dumna;) z reszta nie nastawialam sie zadne podium, czy cos, bo w LA1 była przewaga Borderów, czyli wiesz o co chodzi. ;) Ale dla mnie organizacja rewelacja!!! pierwszy raz sie z takim czyms spotkałam! super! wszystko szło sprawnie i tak szybko, ze o 20 bylam w domu!!:cool3: ciesze, sie ze za rok Zuza bedzie mogla juz wystartowac w zerowkach, tylko nie wiem, czy dla innych zeroweczek to dobra wiadomosc :diabloti: :eviltong: a tory byly bardzo lajtowe, tak jak sedzia, ktory bylo widac, ze tez podszed do tego wszystkiego na luzie :roll: ale te torki, to z drugiej strony, byly bradzo "podchwytliwe" :razz: PS. bardzo bym prosiła,( a raczej sie domagam!!!) o zdjecia Vigora, bo jak narazie, to jest jak zwykle JEDNO :angryy: :mad: a jedna osobka, mowila, ze ma ich troszke :razz: :mad: Quote
Bzikowa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Gratuluję wszystkim, a zwłaszcza oczywiście naszym :cool3: [SIZE=2]http://i33.tinypic.com/1zoj2ow.jpg Monia łapki pogubiła :lol: Quote
CHI Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Dziękuję WAM WSZYSTKIM za zawody, za pomoc no i za to, że po prostu BYLIŚCIE z nami... Dzięki temu zawody uważam za bardzo udane... Marysia i gończy dzięki za zdjęcie prosięcia - jest super... nie widać na jakiej wysokości Fu(NIA) leci...:diabloti: no bo powinnna latać na L-kach, a ze względu na masę biegała tylko S-ki:razz: Dla mnie Wasze psy były za szybkie (w sensie zdjęć też :razz:) więc jak powyrzucam same ogony i rozmazańce, to coś wstawię.. Zapraszam do Wrocławia... Pozdrawiam CHI & BBB A z informacji "prywatnych" a Blondyn miał 4 ukończone biegi:multi: - w miarę przyzwoicie:razz:... w 5-tym miałam ochote go zabić... :angryy: 2 odmowy na tunelu miekkim - tego to jeszcze w życiu nie robił... w domu po tunelu lata prawie w obie strony... No więc 6 bieg to już było DIS na życzenie (=piłeczka), ale pokazał, że jednak potrafi :mad: Funia wzieła rasę i mam fajne zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/CaMagda/WystawaLegnica3082008r/photo#5230679716536878850 czyli IMPREZA BYŁA SUPER!!!! za co jeszcze raz dziękuję... Quote
Ludek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 PositiveThought napisał(a):mi też się ono podoba :loveu: a oszołoma chyba jest więcej, bo białe oszołomy się najlepiej fotografuje :cool2: Jak człowiek z rana przeczyta taką wiadomość to dzień od razy wydaje się lepszy, mimo ponurej pogody i nawału pracy. :) Quote
wendka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ludek: sadze, ze wkrotce bedziesz miala wiecej powodow do radosci :cool3: Quote
Ludek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='wendka']Ludek: sadze, ze wkrotce bedziesz miala wiecej powodow do radosci :cool3: Wyniki marne, to choć zdjęciami sie nacieszę :). A jak podasz mi email, to Ci cosik podeślę :) Quote
King's Dog Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wow!Ale ekstra fotki!!!No i dziękuję serdecznie za moja małą cavalierkę!To chyba jedne z najlepszych zdjęć jakie dostałam. :) Czy mogę pochwalić się nimi na innym forum? Quote
Mokka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A czy można (z pewną nieśmiałością) liczyć na wyniki? Quote
PARSONRK Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='PositiveThought'] http://i33.tinypic.com/r6xqwo.jpg Olaboga :):) Jednak ta moja łamaga nigdy sie nie nauczy skakać podwójnych hopek ....:razz: Beata foteczki pierwsza klasa :) Quote
Recommended Posts