Jump to content
Dogomania

Puchar Polski Agility, 2008 Legnica 2-3.08

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wendka, jednak fociłaś? Jak miło... :cool3:

Marysiu, bardzo dziękuję za Redzika, bardzo mi miło, że się załapał na Twoje zdjęcie! :multi:

Ja również chciałabym podziękować za miłe i na prawdę sprawnie przeprowadzone zawody! Dojechaliśmy do domu po ludzku, torki szybko się przebudowywały ;), marzenia się spełniały ;) i było na prawdę sympatycznie! :p

Posted

Ja też dotarłam do komputerka:)

Wielkie dzięki za baaardzo fajne zawody :)

Torki były bardzo ciekawe, wymagały uwagi :) były małe "niespodziewajki" . Torki zerówkowe baardzo miłe i przyjemne :)

Organizacja pierwsza klasa !:multi:

Teraz czekamy na resztę foteczek :)

A ja czekam na filmik Emira, który góra pokonuje tunel :evil_lol:

Posted

My też dziękujemy za zawody, organizację sprawną, i wielkie baty, że jeszcze o budowę nowych autostrad podkomisja nie agituje... koszmar:angryy:

My odstawialiśmy raczej obciach równy, tylko bullo trzymał fason, biegał na czysto ale czasy nie były nasze;) no i osłabił mnie manewr ze świeżo zasianą trawką:lol:

Wendka, dzięki bardzo za moje brzydale:multi:

Posted

Dziękuję za zawody, bardzo było fajnie. Oxi mimo braku pół nogi ma już 2 nogi :-), żeby tak jeszcze openowe torki udawało nam się zaliczyć. Sagusia, jak to Sagusia, kochana i tyle, garnek dla pańci wyskakała.

Torki bardzo fajne, z niespodziankami, ale płynne.

Marysiu dzięki za Sagulca:lol:

Wando jesteś kochana i niezastąpiona w foceniu jak zwykle i dziękuję za przygarnięcie do pokoju. Bez ciebie i twoich ilustracji imprez agilitowych to forum straciłoby za dużo.:loveu:

Posted

Rauni: jasne, ze tak :lol: Poczekaj chwilke bo mam fajniejszego Vigulca :cool3:

FikuMiku: musisz przeniesc sie chyba do dwojek szybciutko, biegalas za blisko mnie :roll: W ogole mam foty niewielu psow, bo wszystko przebiegalo tak sprawnie i szybko, ze nie nadazalam :mad: A musialam sie zajomowac tez i wlasnymi osiolkami w miedzyczasie :cool3:

Magda:
:oops:

Posted

Sajko napisał(a):
My też dziękujemy za zawody, organizację sprawną, i wielkie baty, że jeszcze o budowę nowych autostrad podkomisja nie agituje... koszmar:angryy:

Część podkomisji nie ma motywacji, bo z Wrocka do Legnicy coś na kształt autostrady jest :diabloti:

Wando, to czekam niecierpliwie, ale i tak uwieczniłaś historyczne zaliczenie strefki na kładce przez Vigo :multi:, dziękuję :Rose:

Posted

Dynamique- nie było az tak, zle bo te dwie detki to z mojej winy, a w drugi dzien czasy Vigora nie przektaczały 35 sekund, takze jaj jestem z niego dumna;) z reszta nie nastawialam sie zadne podium, czy cos, bo w LA1 była przewaga Borderów, czyli wiesz o co chodzi. ;) Ale dla mnie organizacja rewelacja!!! pierwszy raz sie z takim czyms spotkałam! super! wszystko szło sprawnie i tak szybko, ze o 20 bylam w domu!!:cool3: ciesze, sie ze za rok Zuza bedzie mogla juz wystartowac w zerowkach, tylko nie wiem, czy dla innych zeroweczek to dobra wiadomosc :diabloti: :eviltong: a tory byly bardzo lajtowe, tak jak sedzia, ktory bylo widac, ze tez podszed do tego wszystkiego na luzie :roll: ale te torki, to z drugiej strony, byly bradzo "podchwytliwe" :razz:

PS. bardzo bym prosiła,( a raczej sie domagam!!!) o zdjecia Vigora, bo jak narazie, to jest jak zwykle JEDNO :angryy: :mad: a jedna osobka, mowila, ze ma ich troszke :razz: :mad:

Posted

Dziękuję WAM WSZYSTKIM za zawody, za pomoc no i za to, że po prostu BYLIŚCIE z nami...

Dzięki temu zawody uważam za bardzo udane...

Marysia i gończy dzięki za zdjęcie prosięcia - jest super... nie widać na jakiej wysokości Fu(NIA) leci...:diabloti:
no bo powinnna latać na L-kach, a ze względu na masę biegała tylko S-ki:razz:
Dla mnie Wasze psy były za szybkie (w sensie zdjęć też :razz:) więc jak powyrzucam same ogony i rozmazańce, to coś wstawię..

Zapraszam do Wrocławia...
Pozdrawiam
CHI & BBB

A z informacji "prywatnych"
a Blondyn miał 4 ukończone biegi:multi: - w miarę przyzwoicie:razz:...
w 5-tym miałam ochote go zabić... :angryy: 2 odmowy na tunelu miekkim - tego to jeszcze w życiu nie robił... w domu po tunelu lata prawie w obie strony...
No więc 6 bieg to już było DIS na życzenie (=piłeczka), ale pokazał, że jednak potrafi :mad:

Funia wzieła rasę i mam fajne zdjęcia:
http://picasaweb.google.pl/CaMagda/WystawaLegnica3082008r/photo#5230679716536878850

czyli IMPREZA BYŁA SUPER!!!! za co jeszcze raz dziękuję...

Posted

PositiveThought napisał(a):
mi też się ono podoba :loveu:

a oszołoma chyba jest więcej, bo białe oszołomy się najlepiej fotografuje :cool2:

Jak człowiek z rana przeczyta taką wiadomość to dzień od razy wydaje się lepszy, mimo ponurej pogody i nawału pracy. :)

Posted

[quote name='wendka']Ludek: sadze, ze wkrotce bedziesz miala wiecej powodow do radosci :cool3:

Wyniki marne, to choć zdjęciami sie nacieszę :).
A jak podasz mi email, to Ci cosik podeślę :)

Posted

Wow!Ale ekstra fotki!!!No i dziękuję serdecznie za moja małą cavalierkę!To chyba jedne z najlepszych zdjęć jakie dostałam. :) Czy mogę pochwalić się nimi na innym forum?