CHI Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ZKwP Oddział w Legnicy oraz Klub Sportowy Agility Extreme Dog i Hodowla Meritum FCI zapraszają na zawody agility w ramach Pucharu Polski Agility 2008 Termin zawodów: 2.-3. sierpnia 2008r Sędzia zawodów: Zdenek Spolek (Czechy) Miejsce: Stadion Sportowy w Legnickim Polu, przy ulicy K.D. Asama Plan zawodów: Przyjmowanie zawodników od godz. 7:00, rozpoczęcie zawodów godz. 9:00 w sobotę i o 8.00 w niedzielę Planowany przebieg zawodów: A1 A2 A3 Agility 0 Open agility Jumping 0 Open Jumping Organizator zastrzega sobie możliwość zmian w przebiegu zawodów. Startowe: 70 zł za dwa dni i 60 zł za jeden dzień, Przebiegi w klasie A0 - 50 zł za dwa dni, 40 zł za jeden dzień Za drugiego i każdego następnego psa tego samego przewodnika 10 zł mniej Wpłaty prosimy kierować na konto: Związek Kynologiczny w Polsce O/Legnica 59-220 Legnica, ul. Libana 10 Kredyt Bank PBI O/Legnica 83 1500 1504 1215 0000 4148 0000. wyniki są tu: http://www.meritumfci.republika.pl/wyniki_legnica/wyniki_ppa_legnica_2008.htm Quote
Sajko Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 to ja napiszę, skoro wszyscy milczą- będziemy, jeszcze nie wiemy w jakim składzie, ale będziemy:evil_lol: Quote
2Monika2 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 to tez się odezwę :p że Częstochowa również się pojawi ;) Quote
Magda i Saga Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ja się też wybieram z dwoma psami, ale chyba nikt więcej od nas Quote
Guest ajsonowa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja chetnie pojade jesli ktos mnie zgarnie do samochodu, bo tak daleko to podroz drogo wyniesie :eviltong: stereo, jaka masz opszyn transportu? :razz: Quote
Meguś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Od nas piekielnie daleko, po przekątnej przez cały kraj, ale może, może znajdą się śmiałkowie. Quote
stereo Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='ajsonowa']stereo, jaka masz opszyn transportu? :razz:[/quote] Nie mam, bo jednak nie jadę :eviltong: Quote
Inkaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Strasznie daleko mamy. Jednak jakby transport jakis sie znalazl to chetnie bysmy pojechaly. :diabloti: Quote
BooBC Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A co z noclegiem ? Szukam takiego do 50zł ... jeśli będzie taniej to nie będę marudzić :diabloti: :lol: :evil_lol: . Możemy spać nawet pod dziurawym dachem :diabloti:. Quote
sonia123 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Palma bedziesz????? :crazyeye: - Z tego co pamietam to w poprzednie Legnickie zawody spaliśmy z Anetą i reszta pod namiotem, takze moze sie zapytaj czy byłoby miejsce w tym roku, bo namiot jest duuuuuuzzzzzyyyyyyyy!!!!!!!! ja jak coś jade na 200% procent i kropka! A ja raczej Zuzu nie bede mogła wziąc :-(..... :cool1: Ja to se taki obciach zrobie z Vigo, ze bedziecie płakac ze smiechu ;) Ale za rok zaszaleje z Zuzu :diabloti: :lol: :evil_lol: Quote
BooBC Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Sonia no wiesz trzeba rozbawić publikę tak jak w szczecinie ( :diabloti: ) , a czym jedziecie (jak ja rozmawiałam z Anetą to powiedziała, że nie wie czy będzie jechać) ... ale ten namiot jak najbardziej mi odpowiada. ! Ja nawet miałabym jak załatwić swój ... to tylko zapytam czy ktoś pod namiotem ma zamiar spać i gdzie :D . Quote
sonia123 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 A jak ja rozmawiałam to powiedziała ze na pewno do Legnicy sie wybiera, więc ja sie zgłosiłam :roll: :cool1: co do tego miejsca spania, to musisz sie jej zapytac bo ja nie pamietam jak to sie nazywało. I tez nie wiem co bedzie z miejscami w aucie ( bo w poprzednim roku jechalismy samochodem) ale jak cos to ja moge nie jechać :roll: Quote
BooBC Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Jak Aneta nie będzie jechała, to dawaj pociągiem ... boskie połączenie jest ... przerabiałam już je 4 x (Goleniów - Opole, Opole - Goleniów, Goleniów - Wrocław, Wrocław - Goleniów :lol: ) to do kompletu dorzucę Legnicę :lol: :evil_lol: :diabloti: . Pozdrawiam (ale pytanie nadal aktualne co do hoteli, a może ktoś z miasta przygarnie :diabloti: ? ) Pozdrawiam Karolina & Boo. Quote
CHI Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Przez tydzień mnie nie będzie = nie wysyłam potwierdzeń zgłoszeń:razz: Udało mi się z pracą i urlopem więc razem z BBBandą jestem w Horni Sucha:multi: Wracamy ok 7-go. Pozdrawiam CHI & BBB Quote
sonia123 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Czy wystawa jest mniej wiecej w tych godzinach kiedy sa starty Agility ??? Quote
CHI Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Sonja123 wystawa idzie równolegle, ale damy radę:razz: W ubiegłym roku kilku agilitowców wystawiało psy w tym ja:razz: Pozdrawiam CHI & BBB juz po seminarium:placz: Quote
sonia123 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 no...pamietam ;) a co mamy zawrzec w zgłoszeniu ( dokladnie) bo ja jak zwykle nie wiem...:look3: Quote
dog_master Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Zerknij sobie na jakikolwiek formularz zgloszeniowy, np. do Wawy: http://kafort.pl/php/fort_imprezy.php?a=zglos&id=20 i podaj wszystko, co wiesz ;p Zawsze mniej wiecej to samo sie podaje :) Quote
sonia123 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 kurczę, to juz niedługo, a tu nie nie słychać :razz:...niekt sie nawet nie chwali, ze jest zgloszony, czy cos... jakaś cisza przed burzą :evil_lol: :roll: Quote
BooBC Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 O shit ... dobrze, że piszesz o zgłoszeniu ... bo zaraz przegapię :lol: . Proszę o wyjaśnienie terminów: Oddział ZKwP: Nr legitymacji:Nr rejestracji oddziałowej : Nr książeczki pracy : Quote
dog_master Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Oddział ZKwP: ten, do ktorego nalezysz, nazwa, warszawa, sopot, etc Nr legitymacji:Nr rejestracji oddziałowej : numr legitki ;) na tytulowej stronie jest Nr książeczki pracy : co tu duzo wyjasniac ;] tej agility Quote
Bzikowa Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :roll: Rejestracja oddziałowa dotyczy chyba psa (jeśli ma rodowód) a nie właściciela. Nr legitymacji to co innego. Nr rej. odd. jest na rodowodzie.... Quote
Recommended Posts