Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest chetny na psiaka ale niewiem, pies mialby byc caly dzien w kojcu a na noc bylby spuszczany, panu zdechl w tym roku pies i chce kolejnego, w domu ma jorka, pies ma troszke odstraszac wygladem znaczy umiec szczekac jak ktos chodzi kolo płotu, ale ma byc lagodny bo pan ma dzieci

aha bylyby to okolice Lublina czyli kolo 300km od Poznania

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak tylko napisalam, ze jest domek chetny na Niego, ale mysle ze caly dzien w kojcu to nie dla tego psa, dla Niego marzy mi sie kanapa w domku wiec szukam dalej czegos zdecydowanie lepszego

Posted

mysle ze on by w kojcu niezle narozrabial jakby zostal sam, nie chcemy kolejnego powrotu Jacka, jak juz idzie to niech dobrze ;) ale fajnie ze ktos sie chetny zglasza bo oznacza to ze jacek piekny jest nie tylko dla nas wiec i nastepni chetni sie znajda

Posted

Jacek piękny jest, tylko właśnie dlatego wrócił, że zamknięty na cały dzień w kojcu dostał na łeb.
On ludzia potrzebuje, np. żeby robić tak:

A najlepiej tak:

A ogólnie ciężko mu foty robic, bo nieruchomieje tylko w objęciach człowieka. Poza tym pełen ruch. No i nam zeszczuplał chłopak.

Posted

widzę,że on nie tylko z wyglądu podobny jest do mojego - to ten z awatara - z charakteru również.Mowy nie ma o kojcu czy łańcuchu,to pies kanapowy,owszem odstrasza wyglądem,ale jest łagodny i wybitnie proludzki. Mój lubi dzieci,uwielbia rzucanie patyków i długie spacery - Jacek chyba też,zobaczcie, jakie ma długie łapy!:loveu::loveu::loveu:

Posted

jadwiga napisał(a):
widzę,że on nie tylko z wyglądu podobny jest do mojego - to ten z awatara - z charakteru również.Mowy nie ma o kojcu czy łańcuchu,to pies kanapowy,owszem odstrasza wyglądem,ale jest łagodny i wybitnie proludzki. Mój lubi dzieci,uwielbia rzucanie patyków i długie spacery - Jacek chyba też,zobaczcie, jakie ma długie łapy!:loveu::loveu::loveu:

Jadziu to może drugi do pary:cool3::cool3::cool3:

Posted

gdyby tylko to było możliwe...:placz::placz::placz:
mój to uliczna znajda,nie toleruje konkurencji,zwłaszcza, jeśli podobna gabarytem,kiedy idziemy na spacer,muszę bardzo uważać,czy nie nadchodzi ktoś z drugim psem,przykro mi bardzo:-(:-(:-(

Posted

sati napisał(a):
:shake::shake: zero odzewu

No niestety i tak bywa, chociaz przyznam , ze miałam nadzieję.
Tym bardziej, że Ciotka Talcott z pewnością sprawdziłaby domek.
Następnym razem się uda.