jadwiga Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 a my wciąż czekamy...:shake::shake::shake: Quote
Rene@Rabik Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Parę zdań o psie ? A konkretnie jakich ? Na razie sie nic nie zmieniło. Zdjęć świeżych nie ma, bo nie zawsze jak jedziemy jest czas zby je robić.:shake: Niestety są tam wazniejsze rzeczy do zrobienia. I na tym sie skupiamy. Jak będzie mozliwośc to zdjęcia na pewno dziewczyny porobią. Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Koty Ci zjadły poczucie humoru, tak?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Oooo to poważna sprawa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dziobanie w łepetynę musiało być bolesne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jadwiga Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 przykro mi,że pobudziłam do irytacji - chodziło mi raczej o ożywienie wątku,bo samo takie hopanie niewiele daje,a tak może ktoś wreszcie zaskoczy ,:cool3::cool3::cool3:że bez takiego Biszkopta to pusto w domu Quote
Rene@Rabik Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Przepraszam, jesli mnie poniosło - nie sprowokowałaś mnie, widocznie pogoda źle na mnie działa :oops: Blondyn doczeka sie nowej sesji - obiecuję. :lol: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Śliczny Piecholek!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Margolka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Blondasek jest straszliwym pieszczoszkiem. Założę się, że całkiem niezły z niego podkołdernik:evil_lol: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Z pewnością!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jadwiga Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 jest śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Margolka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Blondasku, mam nadzieję, że ciotka Rene mizia cię teraz za nas obie:loveu: Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jacusiu !!!!! ratuj się biedactwo!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margolka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Obawiam się, że prędzej padnie miziający niż miziany:evil_lol: Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No tak Jacuś ma szanse wytrzymać tę errupcję uczuć - gorzej z Orzesiem:cool3: Quote
Rene@Rabik Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 No niestety Blondyn wyje - tym sposobem chce zwrócić na siebie paskud uwagę.:mad::mad::mad: A poza tym to ma strzelone parę fotek. Ciotka Supergoga jak bedzie miała czas, to je pewnie wrzuci. Quote
Rene@Rabik Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 No niestety Blondyn wyje - tym sposobem chce zwrócić na siebie paskud uwagę.:mad::mad::mad: A poza tym to ma strzelone parę fotek. Ciotka Supergoga jak będzie miała czas, to je pewnie wrzuci. Quote
Recommended Posts