Kamila_s Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 hahah jasne,ze Jacus nie ma wad:evil_lol: Sati jasne,ze zrobie na n-k nowe oloszonko dla Jacusia...;) ale w weekedn..jak mozesz przypomnij mi bo wiesz,ze ja glowy nie mam...napisz mi tez swoj numer telefonu... i tak przy okazji jak mi podasz tel. to bede dzwonila do Ciebie w nocy oddychajac podejrzanie w sluchawke:evil_lol::evil_lol: Quote
sati Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Kamila_s napisał(a): i tak przy okazji jak mi podasz tel. to bede dzwonila do Ciebie w nocy oddychajac podejrzanie w sluchawke:evil_lol::evil_lol: spoko, zawsze marzyłam o jakiś atrakcjach w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sati Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 nie jest dobrze:shake: Jacek dostał czerwoną kartkę - po raz trzeci rozwalił prawie drzwi, domek na już, bo jak do Was wróci to juz sie kompletetnie zalamie Mialo byc allegro zrobione i nie ma.... czy ktoś moze zrobic takie z nowymi zdjeciami??? Quote
supergoga Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Jacuś - piękny pies umiera z tęsknoty! Ratuj! (476962396) - Aukcje internetowe Allegro Ma - miałam trochę problemów zdrowotnych. Bardzo mnie to martwi. Wyjściem pewnie byłoby wykastrowanie. Mamy na to środki, tylko pewnie nie ma gdzie go po zabiegu przetrzymać - tam gdzie jest nie ma na to warunków? Nawet gdyby położyc mu jakić koc itp. Quote
Slomka22 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 wiq napisał(a): piekne psisko :loveu: Ja nie rozumiem dlaczego domek sie nie ustawia w kolejce:mad::mad::mad: Quote
snuszak Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jacku to jest twoja szansa to miejsce gdzie jestes, nie mozesz tak sie zachowywac bo znowu wrocisz do schronu gdzie byles i problem bedzie jeszc ze wiekszy! Czy po katracji bedzie mogl zostac w tym miejscu gdzie jest teraz?> Quote
Margolka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jacenty odżył i energia go rozpiera:loveu: Może da się go przerobić na psa pracującego - zaorac jakieś pole, skopać ogródek, ciagnąć bryczkę:diabloti: to spali nadmiary i nie będzie mu się chciało brykać:evil_lol: Quote
Margolka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Slomka22 napisał(a):piekne psisko :loveu: Ja nie rozumiem dlaczego domek sie nie ustawia w kolejce:mad::mad::mad: Będzie obficie reklamowany na wystawie psów, która odbędzie się u nas w najbliższy weekend. Może to przyniesie jakiś pozytywny skutek.:loveu: Quote
Slomka22 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 W weekend porobie mu ogloszenia w necie - moze tez cos pomoga Quote
wiq Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jakby komuś się nudziło to zapraszam do wydrukowania i powieszenia gdzieś plakatu zmontowanego przez sati ;) Quote
jadwiga Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 taki młody,pięknz,kontaktowy pies i ciągle nie w domu? Quote
Rene@Rabik Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Blondyn, za dobrze ci w dupsko i zaczynasz rogi pokazywać ?:crazyeye: Oj nieładnie, nieładnie.... paskud z ciebie i tyle:mad: Quote
Rene@Rabik Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja tez mam plakat Blondyna zrobiony na wystwę, ale nie mogę go tu wrzucić, bo mi fotosik szwankuje :shake: Quote
snuszak Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 bedziemy Jacka reklamowac pieknie :evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 takie 3 Jacki z dzisiaj :P obroża już niestety - taki to pies w depresji:evil_lol::evil_lol: jutro spróbuję coś go poszkolić, kolczatka już naostrzona:diabloti::diabloti: Quote
sati Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kolczatka i pała :diabloti: Quote
sati Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 kastracja wchodzi w gre tylko w nowym domu....niestety inaczej nie da rady Quote
supergoga Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Chyba mu depresja w dobrych warunkach przeszła. Ma zupełnie inny wyraz pysia. Dorzuce te fotki na allegro. A czy w razie czego nie dałoby się wzmocnic jakos kojca, drzwi do niego - może jakby jakis za to rachunek był to byśmy coś wyskrobali, żeby kartka czerwona zmieniła się na żółtą chocby. Bo może wtedy by jakos tą kastracje opmyslać. Quote
sati Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Wzmocnienie drzwi to nie wyjście jemu potrzeba duzzo ruchu i zmeczenia, takze trzeba go ogłaszać i szukać domku najlepiej u nas żebym go miała na oku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 dokładnie jak pisze sati ;) ten pies ma mnóstwo energii, myślę, że sprawdziłby się nawet w mniej lub bardziej amatorsko uprawianych sportach zaprzęgowych ;) bo on tak lubii gnaaaaać na przód, aż go kotwica w postaci wyprowadzającego nie zatrzyma:evil_lol: Quote
Genesis Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Te ostatnie zdjęcia są piękne. A czy nie myślicie, że on jest podobny do rasy rhodesian ridgeback? Wiem, że zdarzają się też takie bez pręgi na grzbiecie. A i jego temperament też taki rhodesianowy. Quote
wiq Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 co Wy macie z tym dopasowywaniem ras?..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/2024/s081108001bl0.jpg[/IMG] Quote
wiq Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [IMG]http://img65.imageshack.us/img65/3765/s081108005gf8.jpg[/IMG] Quote
wiq Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 :diabloti: [IMG]http://img75.imageshack.us/img75/3653/s081108054nl0.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts