Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahah jasne,ze Jacus nie ma wad:evil_lol:

Sati jasne,ze zrobie na n-k nowe oloszonko dla Jacusia...;)
ale w weekedn..jak mozesz przypomnij mi bo wiesz,ze ja glowy nie mam...napisz mi tez swoj numer telefonu...
i tak przy okazji jak mi podasz tel. to bede dzwonila do Ciebie w nocy oddychajac podejrzanie w sluchawke:evil_lol::evil_lol:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila_s napisał(a):

i tak przy okazji jak mi podasz tel. to bede dzwonila do Ciebie w nocy oddychajac podejrzanie w sluchawke:evil_lol::evil_lol:

spoko, zawsze marzyłam o jakiś atrakcjach w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nie jest dobrze:shake: Jacek dostał czerwoną kartkę - po raz trzeci rozwalił prawie drzwi, domek na już, bo jak do Was wróci to juz sie kompletetnie zalamie

Mialo byc allegro zrobione i nie ma.... czy ktoś moze zrobic takie z nowymi zdjeciami???

Posted

Jacku to jest twoja szansa to miejsce gdzie jestes, nie mozesz tak sie zachowywac bo znowu wrocisz do schronu gdzie byles i problem bedzie jeszc ze wiekszy!

Czy po katracji bedzie mogl zostac w tym miejscu gdzie jest teraz?>

Posted

Jacenty odżył i energia go rozpiera:loveu: Może da się go przerobić na psa pracującego - zaorac jakieś pole, skopać ogródek, ciagnąć bryczkę:diabloti: to spali nadmiary i nie będzie mu się chciało brykać:evil_lol:

Posted

Slomka22 napisał(a):
piekne psisko :loveu:
Ja nie rozumiem dlaczego domek sie nie ustawia w kolejce:mad::mad::mad:

Będzie obficie reklamowany na wystawie psów, która odbędzie się u nas w najbliższy weekend. Może to przyniesie jakiś pozytywny skutek.:loveu:

Posted

takie 3 Jacki z dzisiaj :P

obroża już niestety

• - taki to pies w depresji:evil_lol::evil_lol:

jutro spróbuję coś go poszkolić, kolczatka już naostrzona:diabloti::diabloti:

• Posted

Chyba mu depresja w dobrych warunkach przeszła. Ma zupełnie inny wyraz pysia. Dorzuce te fotki na allegro.

A czy w razie czego nie dałoby się wzmocnic jakos kojca, drzwi do niego - może jakby jakis za to rachunek był to byśmy coś wyskrobali, żeby kartka czerwona zmieniła się na żółtą chocby.
    Bo może wtedy by jakos tą kastracje opmyslać.

Posted

Wzmocnienie drzwi to nie wyjście jemu potrzeba duzzo ruchu i zmeczenia, takze trzeba go ogłaszać i szukać domku najlepiej u nas żebym go miała na oku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dokładnie jak pisze sati ;)
    ten pies ma mnóstwo energii, myślę, że sprawdziłby się nawet w mniej lub bardziej amatorsko uprawianych sportach zaprzęgowych ;)

bo on tak lubii gnaaaaać na przód, aż go kotwica w postaci wyprowadzającego nie zatrzyma:evil_lol:

Posted

Te ostatnie zdjęcia są piękne. A czy nie myślicie, że on jest podobny do rasy rhodesian ridgeback? Wiem, że zdarzają się też takie bez pręgi na grzbiecie. A i jego temperament też taki rhodesianowy.