Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Margolka napisał(a):
Droga minęła dobrze, ale efekt okazał się żałosny.
Psiuty nie przypadły sobie do gustu:-(

No niestety, Jacuś jest przekochanym psem i wpatrzonym w człowieka, jednak jak widać nie do wszystkich psów jest uległy....:placz::placz::placz:

wiecej mysle napisze ReneRabik, która bardzo miło było mi poznac :lol:

Posted

snuszkak napisał(a):
przykro mi ze ja nie moge jechac z Jackiem ale siła wyzsza mnie powołuje popoludniu, dobrze cioteczka Reneta jedzie :p dziekowac jej za to bedzie wsparcie w drodze MArty i Przemka, ludzie to co robicie i z jakim zaangazowaniem jest piekne to Waszej trojce naleza sie najwieksze podziekowanie ale cieszyc sie bedziemy ostatecznie jak juz Jacek bedzie w DS!!!

Dziękujemy, normalnie się zaczerwieniłam :oops:

A to co napisała Margolka to prawda psy nie przypadły sobie do gustu - cóż zdarza się - ale Sati podzwoniła i znalazła nowe miejsce dla niego - Blodyn ma dach nad głową codzienne spacery przed sobą (widziałam teren spacerowy - zielono i spokojnie) zawsze pełna micha - coś czego wcześniej za bardzo nie uświadczył. Kazdy przyszły domek, który się zgłosi zostanie przez Sati dokładnie przefiltrowany :lol:.
Blondyn nawet nie zauważył naszego odejścia, tak był zajęty konsumpcją świńskiego ucha ;)
Sati cieszę się, że miałyśmy okazję poznać się w realu :smile:

Posted

[quote name='sati']dziewczyny zmieńcie tytuł, że blondyn intensywnie i na wczoraj potrzebuje domu!!!!!!! to naprawde wspaniały pies

jesli tak ma być to proszę napisać opis psa - jaki jest , kto go dzisiaj obseruje to widzi - bo jaki pies jest w schronie to ni jak sie ma do jego zachowania w innych warunkach, więc proszę o opis psa na dzisiaj!!!!!:razz::razz::razz:

Poza tym proszę o info dokładnie jakich on jest gabarytów - wzrost , bo zdjecia często przekłamują - ;)

Posted

No to i ja czekam na wieści jak się tam nasz Jack Blond czuje w domowych warunkach. Działam w Gliwicach żeby mu jakiś kącik znaleźć. To znaczy szukam domku, gdzie potrzebują takiego Jacka.

Posted

zaraz będzie małe co nieco dla fanów Jacka-Wacka:evil_lol:

ale cholera, gdzie on jest do tosy podobny, to nie mam bladego pojęcia :hmmmm: