Margolka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Droga minęła dobrze, ale efekt okazał się żałosny. Psiuty nie przypadły sobie do gustu:-( Quote
sati Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Margolka napisał(a):Droga minęła dobrze, ale efekt okazał się żałosny. Psiuty nie przypadły sobie do gustu:-( No niestety, Jacuś jest przekochanym psem i wpatrzonym w człowieka, jednak jak widać nie do wszystkich psów jest uległy....:placz::placz::placz: wiecej mysle napisze ReneRabik, która bardzo miło było mi poznac :lol: Quote
Rene@Rabik Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 snuszkak napisał(a):przykro mi ze ja nie moge jechac z Jackiem ale siła wyzsza mnie powołuje popoludniu, dobrze cioteczka Reneta jedzie :p dziekowac jej za to bedzie wsparcie w drodze MArty i Przemka, ludzie to co robicie i z jakim zaangazowaniem jest piekne to Waszej trojce naleza sie najwieksze podziekowanie ale cieszyc sie bedziemy ostatecznie jak juz Jacek bedzie w DS!!! Dziękujemy, normalnie się zaczerwieniłam :oops: A to co napisała Margolka to prawda psy nie przypadły sobie do gustu - cóż zdarza się - ale Sati podzwoniła i znalazła nowe miejsce dla niego - Blodyn ma dach nad głową codzienne spacery przed sobą (widziałam teren spacerowy - zielono i spokojnie) zawsze pełna micha - coś czego wcześniej za bardzo nie uświadczył. Kazdy przyszły domek, który się zgłosi zostanie przez Sati dokładnie przefiltrowany :lol:. Blondyn nawet nie zauważył naszego odejścia, tak był zajęty konsumpcją świńskiego ucha ;) Sati cieszę się, że miałyśmy okazję poznać się w realu :smile: Quote
Lu_Gosiak Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ten psiak jak najszybciej musi znaleźć dom i to najlepszy...... Quote
Kamila_s Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 kochany Jacusiu teraz trzeba sie skupic na znalezieniu domku stalego....dobrze,ze juz jest bezpieczny!;) Quote
Margolka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Oby jak najszybciej się coś wyklarowało... Quote
Rene@Rabik Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Sati działa w sprawie Blondyna bardzo intensywnie, my tez nie zasypiamy gruszek w popiele ;) Rozpuszczają tego psa niemożebnie, paróweczki, dobre żarełko z puszki :lol: Quote
wiq Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Blondyn ma także rzeczników i plakaty we Wrocławiu..:evil_lol::evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Usłyszałam dzisiaj o tym od Sati, dzięki :lol: Quote
sati Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 dziewczyny zmieńcie tytuł, że blondyn intensywnie i na wczoraj potrzebuje domu!!!!!!! to naprawde wspaniały pies Quote
supergoga Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Zmieniłam, aczkolwiek jeśli się Wam nie podoba, napiszcie jaki ma być. Bo mój mózg po dzisiejszym dniu odmówił posłuszeństwa. Quote
ttossa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='sati']dziewczyny zmieńcie tytuł, że blondyn intensywnie i na wczoraj potrzebuje domu!!!!!!! to naprawde wspaniały pies jesli tak ma być to proszę napisać opis psa - jaki jest , kto go dzisiaj obseruje to widzi - bo jaki pies jest w schronie to ni jak sie ma do jego zachowania w innych warunkach, więc proszę o opis psa na dzisiaj!!!!!:razz::razz::razz: Poza tym proszę o info dokładnie jakich on jest gabarytów - wzrost , bo zdjecia często przekłamują - ;) Quote
jadwiga Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 kibicowałam Jacusiowi,będę wdzięczna za info, nie zwasze udaje mi się teraz wejść na ten wątek,nie wiem dlaczego :loveu::lol::loveu::lol:życzę powodzenia Quote
marta23t Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 do góry blondyniasty! szukamy domku, szukamy:loveu: Quote
Nicol Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Co u Jacusia? Jak sie czuje w nowym miejscu? Może jakies zdjęcia mozna prosic??? Quote
sati Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jacuś potrzebuje domu i swojego stałego człowieka....czuje sie nie najgorzej, ale wiadomo potrzebny domek... fotki moze kolo piatku beda Quote
snuszak Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 w takim razie podnosze naszego tose :loveu: aby ktos zobaczyl, zakochal sie i zabral ze soba Quote
Rene@Rabik Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Zdradzę Wam małą tajemnicę, Blondyn szczeka :crazyeye:, usmiecha się i bawi :multi: Tego u nas nie robił, nie miał powodów do radosci (pomijam nasze wizyty w schronie) Quote
Genesis Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No to i ja czekam na wieści jak się tam nasz Jack Blond czuje w domowych warunkach. Działam w Gliwicach żeby mu jakiś kącik znaleźć. To znaczy szukam domku, gdzie potrzebują takiego Jacka. Quote
wiq Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 zaraz będzie małe co nieco dla fanów Jacka-Wacka:evil_lol: ale cholera, gdzie on jest do tosy podobny, to nie mam bladego pojęcia :hmmmm: Quote
Recommended Posts