sati Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jest chetny na psiaka ale niewiem, pies mialby byc caly dzien w kojcu a na noc bylby spuszczany, panu zdechl w tym roku pies i chce kolejnego, w domu ma jorka, pies ma troszke odstraszac wygladem znaczy umiec szczekac jak ktos chodzi kolo płotu, ale ma byc lagodny bo pan ma dzieci aha bylyby to okolice Lublina czyli kolo 300km od Poznania Quote
sati Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 No tak tylko napisalam, ze jest domek chetny na Niego, ale mysle ze caly dzien w kojcu to nie dla tego psa, dla Niego marzy mi sie kanapa w domku wiec szukam dalej czegos zdecydowanie lepszego Quote
snuszak Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 mysle ze on by w kojcu niezle narozrabial jakby zostal sam, nie chcemy kolejnego powrotu Jacka, jak juz idzie to niech dobrze ;) ale fajnie ze ktos sie chetny zglasza bo oznacza to ze jacek piekny jest nie tylko dla nas wiec i nastepni chetni sie znajda Quote
supergoga Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Jacek piękny jest, tylko właśnie dlatego wrócił, że zamknięty na cały dzień w kojcu dostał na łeb. On ludzia potrzebuje, np. żeby robić tak: A najlepiej tak: A ogólnie ciężko mu foty robic, bo nieruchomieje tylko w objęciach człowieka. Poza tym pełen ruch. No i nam zeszczuplał chłopak. Quote
jadwiga Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 widzę,że on nie tylko z wyglądu podobny jest do mojego - to ten z awatara - z charakteru również.Mowy nie ma o kojcu czy łańcuchu,to pies kanapowy,owszem odstrasza wyglądem,ale jest łagodny i wybitnie proludzki. Mój lubi dzieci,uwielbia rzucanie patyków i długie spacery - Jacek chyba też,zobaczcie, jakie ma długie łapy!:loveu::loveu::loveu: Quote
Diegula Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 jadwiga napisał(a):widzę,że on nie tylko z wyglądu podobny jest do mojego - to ten z awatara - z charakteru również.Mowy nie ma o kojcu czy łańcuchu,to pies kanapowy,owszem odstrasza wyglądem,ale jest łagodny i wybitnie proludzki. Mój lubi dzieci,uwielbia rzucanie patyków i długie spacery - Jacek chyba też,zobaczcie, jakie ma długie łapy!:loveu::loveu::loveu: Jadziu to może drugi do pary:cool3::cool3::cool3: Quote
Margolka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Diegula napisał(a):jadziu to może drugi to pary:cool3::cool3::cool3: yes, yes, yes :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: Quote
jadwiga Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 gdyby tylko to było możliwe...:placz::placz::placz: mój to uliczna znajda,nie toleruje konkurencji,zwłaszcza, jeśli podobna gabarytem,kiedy idziemy na spacer,muszę bardzo uważać,czy nie nadchodzi ktoś z drugim psem,przykro mi bardzo:-(:-(:-( Quote
Rene@Rabik Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Wczoraj reklamowałam komuś Blondyna, ciekawe czy sie odezwie. Quote
Margolka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Trzymamy kciuki za szansę dla Blondaska:loveu: Quote
jadwiga Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 podbij w końcu czyjeś serce:loveu::loveu::loveu: Quote
Rene@Rabik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Na razie brak odpowiedzi. Może się zastanawiają a może mają to w ..... Czas pokaże. Quote
sati Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 lepiej spadaj do domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Sati, a czy ten pan z Lublina podjął juz jakąś decyzję ? Quote
Rene@Rabik Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 sati napisał(a)::shake::shake: zero odzewu No niestety i tak bywa, chociaz przyznam , ze miałam nadzieję. Tym bardziej, że Ciotka Talcott z pewnością sprawdziłaby domek. Następnym razem się uda. Quote
jadwiga Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 tak,następnym razem musi się udać!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts