Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy!
Chciałam zapytać czy jak jechaliście nad morze to czy podawałaś Nerusiowi coś przeciwwymiotnego?
Bo my mamy spore problemy z jazdą samochodem bo Viki już po 15minutach jazdy wymiotuje..:-(
I chciałam się dowiedzieć czy Nero dostał coś by podróż dobrze przebiegła i jak tak to co? ;)

Pozdrawiamy!

Posted

nie mamy żadnych problemów z jazda samochodem
Nero sam wskakuje nawet do samochodu---lubi jeździć-zresztą od samego początku jeździł
Nie ma żadnych sensacji żołądkowych siedzi albo w swoim legowisku albo na dole pod nogami a najchętniej to wygląda przez szybę :)

dlatego nie orientowałam sie co i kiedy można podawać ale wiem ze sa jakies srodki

Posted

Bardzo dziękujemy i Vikusi tez życzymy :)

ale muszę cos sprostować :) :oops: coś musiałam pomieszać i wiem nawet dlaczego ale Nerus urodził sie 7 pażdziernika a nie 9
ale niech juz tak zostanie :)

• 1 month later...
Posted

No i skończyliśmy wakacyjne wojaże można na spokojnie nadrabiać wszelkie zaległości :) niebawem będą wklejane nowe fotki :)
Pozdrawiam wszystkich stałych odwiedzających :)

Posted

[quote name='zetka73']No i skończyliśmy wakacyjne wojaże można na spokojnie nadrabiać wszelkie zaległości :) niebawem będą wklejane nowe fotki :)
Pozdrawiam wszystkich stałych odwiedzających :)
+Witam Nerusia i pancie.
Co tam u Was jak piesio?
Daj foteczki.
Pozdrowienia.

Posted

Czas wakacji był bardzo intensywny. Jak nie pańcia gdzieś wypoczywała to Nerus wyjeżdżał na wakacje część fotek już jest tych z nad morza, trzeba teraz zrobić porządki w zdjęciach i znowu coś powklejać ale to może chwile potrwać

Posted

Wczoraj Neruś skończył 12 miesięcy - zatem już w galerii szczeniaczków sie nie pokażemy . dziś z tej okazji będzie miał sesje zdjęciową którą wam pokażemy wieczorkiem :)

Posted

My spóźnione o 2 dni życzonka: Neruś dużo zdrówka życzymy bo to chyba najważniejsze! :multi::multi::new-bday::BIG:
[SIZE=2]http://img90.imageshack.us/img90/5996/neropofryzjaq9.jpg

Z Nerusia niezły przystojniak:loveu:

[SIZE=1]Zapraszamy do nas bo my dzisiaj świętujemy urodzinki! ;)