zetka73 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Zdjęcie jak twierdza niektórzy typowo kalendarzowe :loveu: Quote
zetka73 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Na razie zabawa we fresbee nam nie wychodzi i konczy sie właśnie tak : By zetka73 Quote
zetka73 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 By zetka73 Pierwszy kontakt z morską plażą Quote
zetka73 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 By zetka73, shot with Canon EOS 400D DIGITAL at 2008-06-28 Quote
Magda Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Witamy Nera i jego panią!:multi: Plażowicz pełną gębą! Quote
zetka73 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 to 1 dniowy wypad ( zresztą szalony :razz:) nad masze morze. Ale udany a Nero sie mógł zaznajomić z tak ilością piasku :) Wczasy dopiero zaplanowane na koniec lipca ale próba generalna była :):multi: Quote
zetka73 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Dziekuję :) bo wiadomo ze dla mnie to on jest najsłodszy na świecie z tym swoim pyszczkiem choć oczywiście są tez inne ładne yoreczki które mi sie podobają:) Quote
Mona4 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Witam zetko:evil_lol: Poznalam tego slodziaka po fotkach!!! wiecej zdjęc prosimy!!! Quote
zetka73 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 A prosze bardzo mamy ich całe mnóstwo Kolejne znad morza -- chyba nie spodobał mu sie ten korzeń By zetka73 By zetka73 Quote
Daga_i_Oskar Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witam sie w to piekne, sloneczne przedpoludnie :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sliczny Nerus i piasek i morze, czego chciec wiecej. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pancia oczywiscie tez sie super prezentuje, pozdrawiamy![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na kolejna porcje fotek slodkiego Nerusia czekamy :multi:[/FONT] Quote
zetka73 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Pokażemy wiosenno-letnią sesje w takim razie :) By zetka73 z jęzorkiem w poszukiwaniu wiosny :): By zetka73 znalazł sie narcyz By zetka73 a czerśnie juz zjedzone MNIAMMMM By zetka73 Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Witam :calus: Neruś śliczny chłopaczek :loveu: Na plaży na pewno miał frajdę. Wchodził do wody? I ile on ma obecnie miesięcy, bo nie doczytałam...? Quote
zetka73 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Witamy i dziękujemy za odwiedzinki Nero kapania nie lubi ale na plaży zamoczyła łapki może jak pojedziemy teraz na wczasy to zobaczymy czy lubi pływać :razz: Nero skończy w środę 9 miesięcy....jak ten czas leci:loveu: Quote
zetka73 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 I kolejne zdjęcie mojego Królewicza :) By zetka73 Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jak Aris był nad morzem to w ogóle do wody się nie zbliżał, kopał tylko dziury w piasku :lol: Nad jeziorem raz wszedł, ale najczęściej wynosiłam go na głęboką wodę i wracał do brzegu. Miał wtedy jeszcze długie włosy i cudownie to wyglądało :loveu: Neruś jest bardzo ślicznym yorkiem :loveu: Podobają mi się jego kolorki. Też będzie z tych ciemniejszych, prawda? Włosków też zazdrościmy, bo nie mamy takich gęstych :oops: Quote
ewa2909 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nerus ma piekne geste wlosy.Aksa niestety ma lichutkie ale za to u Toficzka bedzie co czesac bo wlos piekny i gesty.Mam nadzieje ze bedzie mial takie sliczne kolorki jak Twoj Nerus. Quote
zetka73 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Tatuś Nerusia jest z tych ciemnych yorków bardziej czarno złoty niż złoty mamusia za to jest trochę jaśniejsza mam nadzieje ze Nero nie wybarwi sie tak do konca na jasny kolor bo wolalbym zeby byl taki jak jest :) Co do włosa to ma faktycznie łądny i gęsty fryzjerka nie moze za kazdym razem sie naochowac i achowac :) i nie chce go strzyc poniewaz jej szkoda scinac takich wlosów :) teraz bedziemy tylko scinac pielegnacyjnie zeby mial ladna fryzurke a z dlugosci minimalnie zobaczymy co z tego wyjjdzie :) moze w tym tygodniu sie wybierzemy to i zdjecia nowe beda :) dziekujemy za posty i za odwiedziny :) i zapraszamy oczywiscie na kolejne ogladnie :) Quote
Mona4 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Witam znowu tak na chwileczke:lol: Milo cie poznac pozdrowionka dla corci i czochranka dla Nerusia. Ja ostatnio czescie jestem..wiesz gdzie:evil_lol: Pozdrawiam Mona Quote
zetka73 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 NO I KOŃCZYMY DZIŚ 9 miesięcy :) :BIG::cunao: Quote
ewa2909 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO DLA NERUSIA:multi::new-bday::BIG::laola::popcorn: Quote
Recommended Posts