Agnieszka(Visenna) Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Berta już po sterylizacji.Niestety wyraźnie nie czuje się dobrze - jest bardzo słaba mimo, że zabieg był wczoraj wczesnym popłudniem.Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, jak jutro się nie poprawi - jedziemy do weterynarza. jednak zadowolna jest... .. bo stale opiekuje się nią pewien podstarzały kawaler :diabloti::diabloti:nieustannie ją wylizuje i dotrzymuje kroku! Quote
ElzaMilicz Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No niechże ktoś zadzwoni, suńka zaczyna się przyzwyczajać do opiekunów, a oni do niej. Uprzedzam pytania: nie mogą jej zatrzymać. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 mialam pytanie z allegro ale jak widze na pytaniu sie skonczylo i nikt sie z Toba Elzo nie kontaktowal :-(a szkoda- myslalam, ze cos sie ruszylo. Quote
Koperek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jeżeli nie ma jeszcze zbyt dużo ogłoszeń to jutro lub w niedzielę ruszam ;) Przecież to MŁODZIUTEŃKA, PRZEKOCHANA SUCZYNKA- i nikt nie chce??? Wierzyć się nie chce:shake: Quote
ElzaMilicz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nie widziałam tego, ale to może dobrze, bo pękłabym ze śmiechu zamiast pomóc zwierzakowi. Słuchajcie: Berta chciała zjeść cielaczka !!! Quote
ElzaMilicz Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Taka fajna suńka i nikt jej nie chce...:shake: Quote
ElzaMilicz Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Masakra !!! Ilość tymczasów zamiast się zmniejszać - wzrasta. :shake: Quote
ElzaMilicz Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Berta czeka. Tak cichutko zapytam: Koperku czy zrobiłaś te obiecane ogłoszenia ? Quote
Koperek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Berta czeka. Tak cichutko zapytam: Koperku czy zrobiłaś te obiecane ogłoszenia ? No wlaśnie nie mogę zrobić żadnych ogłoszeń, nawet "swoich" psów, bo mi komp odmawia posłuszeństwa :shake: I jak coś piszę i wklejam, to po zatwierdzeniu ukazuje mi się biała strona z napisami po angielsku, że mam robale, wirusy i jakieś jeszcze inne :roll: Elza- zrób jeden post, jako info o suczce, czyli wklej jedną lub dwie foty i napisz krótki opis+ swoje dane kontaktowe. Będę przeklejać ten post, aż może mi się w końcu gdzieś ogłoszenie ukaże. Quote
ElzaMilicz Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Jest kilkumiesięcznym słodziakiem. Oceniając nowo poznanego człowieka przymruża oczy, zamyka pysk, cała nieruchomieje i wtedy wygląda naprawdę groźnie. To pozory, w zbliżeniu jest cudna, skacze z radości, próbuje wejść na kolana, czasem polizać policzek. :smile: Żadnych problemów z dziećmi, jeśli chcą się z nią bawić- dobrze, jeśli nie- szuka sobie innego zajęcia. Nie wchodzi w konflikty z innymi psami, dotyczy to zarówno suk jak i samców. Nie będzie dobrym towarzyszem dla kotów. Można z nią swobodnie wyjść bez smyczy, nie ucieka. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 allegro i inne.. http://allegro.pl/show_item.php?item=434536258 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=30903 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1681854_9_miesieczna_rottkowa_sunia_cudo_pies.html Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 na allegro dodoam więcej zdjęc, ale musze pozmiejszac w domu...nie chce allegro przyjac ich cos Quote
Kasia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Elu, wyróżniona aukcja Berty na allegro: http://www.allegro.pl/item444205725_berta_9_miesieczna_mix_rottkowa_dama_cudo_pies.html Podaj mi jeszcze swojego maila abym mogła wpisać. Quote
Koperek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jak to- pisałam 3 tyg. temu post i go nie ma. Zrobiłam suczce ogłoszenia, tylko teraz to nawet nie pamiętam, gdzie...:-( W każdym razie była na pewno na: - petsy.pl - dwukropek.pl - i jeszcze coś... Nikt nie dzwonił do Ciebie??? Quote
ElzaMilicz Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Koperek, od czerwca, w sprawie Berty nie było ani jednego telefonu. Kasiu, pięknie, tylko dlaczego w ostatnim zdaniu figuruje Figa ? :lol: Bardzo Ci na tej suńce zależy, wiem. :eviltong: Jeszcze jedno- napisz, prosze, że kontakt wyłącznie telefoniczny, nie mam czasu dla ... Quote
Koperek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jejku, załamka totalna ostatnio z tymi adopcjami :shake: Nawet szczeniakom trudno czasami domek znaleźć. Co to się porobilo..? Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ElzaMilicz napisał(a): Kasiu, pięknie, tylko dlaczego w ostatnim zdaniu figuruje Figa ? :lol: Bardzo Ci na tej suńce zależy, wiem. :eviltong: Jeszcze jedno- napisz, prosze, że kontakt wyłącznie telefoniczny, nie mam czasu dla ... juz poprawiam ;) ok, dopisuję że kontakt tylko telefoniczny. Quote
ElzaMilicz Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Berta czeka...ona już nie urośnie, czemu nikt jej nie chce ? Quote
Kasia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 wstawie to zdjecie do aukcji :lol: macie pomysł na jakis inny tytuł aukcji aby wiecej ludzików zajrzało??? Quote
Koperek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Śliczna dziewczyneczka! Czy są jakieś perspektywy?? Quote
Recommended Posts