oktawia6 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 betivor napisał(a): KOCHANE KOBITKI JUTRO BĘDĘ SIĘ KONTAKTOWAĆ Z TD DOLLARKA... BYĆ MOŻE BĘDZIE DLA NIEGO DOMEK POD CZUJNYM OKIEM WSPANIAŁEJ WETKI :loveu: BYŁO BY SUPER :loveu: "wspaniałych wetów" można na palcach jednej ręki policzyc:diabloti: jakie są informacje na dzień dzisiejszy? jest już dom? Quote
basia0607 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Mój znajomy wet, któremu skradziono beagla z chęcią przyjąłby Waszego psa pod swoj dach. Mają jack teriera ale ciągle oplakują swojego bigusia , to jest ich ulubiona rasa. Domek jest super ! ich pies mial wycietą trzecią powiekę. Quote
eurydyka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 od wczoraj, ale ja dzis dopiero znalazlam info i od razu wkleilam Quote
tanitka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 to wspaniale !!:multi: Dziekuję wszystkim beaglażom za pomoc Dollarowi:lol: Quote
betivor Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 A Ja Z Góry Przepraszam Za Brak Obecności... Praca Poza Domem... I Dostęp Do Netu Z Komórki... Horror Super Niuski O Dollarku :) :) :) Quote
Recommended Posts