Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5] FIGA - [SIZE=3]łagodna, około 3 letnia sunia. Sięga do kolan, z wyglądu widać, że gdzieś wśród jej przodków znalazł się ONek. Figa jest śliczna, subtelna i delikatna. Gdy się ją głaszcze, z rozkoszy przymyka oczy. Wspaniała sunia. Figa jednak nie miała łatwego życia, ma bardzo zniszczone, może odmrożone końcówki uszu. Być może długo się tułała w czasie zimy. Teraz Figa jest wysterylizowana i zaczipowana i czeka na swój wymarzony dom.

Więcej zdjęć:
http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=1383

Sunia przebywa w schronisku w Tomaszowie Maz.

Posted

hej, na wątku przeczytałam takie ogłoszenie, ja jestem z północy Polski więc to dla naszych psiaków trochę daleko, ale może któryś od Was, albo psiak z innego wątku którego znacie mógłby sie odnaleźć w tych warunkach
sorry za offa, ale może której bidzie się poszczęści...

Słuchajcie, mam kolejny kontakt do Agencji Ochrony.
W Gliwicach jest Agencja Ochrony, która chce adoptować psa. Opieka 24h na dobę. Piesek byłby na terenie budowy, do 15 są budowlańcy, od 15 ochrona. W weekendy i święta ochrona. Jak się skończy budowa, piesek pójdzie z nimi na nowy obiekt i też opieka 24h. Dożywotnio. Pies w ciągu dnia będzie miał kojec z budą przy domku ochroniarzy, wieczorem będzie luzem. Co o tym myślicie? Pies poszukiwany przez nich na cito.
Może znacie jakiegoś pieska, który by się nadał do stróżowania.
Jeśli tak proszę o pilny kontakt
e-mail: margo05@wp.pl gg 7690299