Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Jak ona pięknie urosła. :loveu:
Napisz coś więcej, jak się sprawuje w nowym domku?

Zaaklimatyzowała się bardzo szybko, terroryzuje wszystkich :evil_lol: wszystko krzykiem, na już :) Dziewczyna jest w niej zakochana, siedzą z małą na zmiany, bo "szkoda ją zostawiać samą" :eviltong: mamy dość częsty kontakt i widzę, że mogłaby o niej opowiadać non stop ;)
Najbardziej śmieją się z jej niespożytej energii - jak robi się cicho zaczynają się denerwować, że "już coś robi" ;) Jest z niej mała złośnica, nie uznaje sprzeciwu i będą mieli zabaaaawnie :lol: śmiejemy się, że trzeba było spisać oświadczenie, że wie na co się decyduje i jest tego w pełni świadoma :diabloti:

Posted

Super! :loveu::multi::loveu:
Nic dodać, nic ująć...

Ale mała chyba charakterek wymagający może mieć. Nie jej nie odpuszczają za bardzo. Szczeniak jest małą kulką, ale on już teraz uczy się, co można, a co nie. A potem rośnie i mogą być kłopoty wychowawcze.
Ale moralizuję. :oops: Chyba jestem przewrażliwiona.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Super! :loveu::multi::loveu:
Nic dodać, nic ująć...

Ale mała chyba charakterek wymagający może mieć. Nie jej nie odpuszczają za bardzo. Szczeniak jest małą kulką, ale on już teraz uczy się, co można, a co nie. A potem rośnie i mogą być kłopoty wychowawcze.
Ale moralizuję. :oops: Chyba jestem przewrażliwiona.

Wiem, wiem, ja jej cały czas powtarzam, żeby nie dali się terroryzować :) mała ma wymagający charakter, jest cwańsza niż ładniejsza ;) Bierze na litość, na oczka i uszka, a oni nie mogą się oprzeć i ciężko jest im na nią krzyknąć :p Ale to jest prawda... ona tak wygląda, że za każdym razem jak na nią krzyknęłam wybuchałam śmiechem :)

• 1 month later...
  • 7 months later...