GrubbaRybba Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jak ona pięknie urosła. :loveu: Napisz coś więcej, jak się sprawuje w nowym domku? Quote
an1a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Jak ona pięknie urosła. :loveu: Napisz coś więcej, jak się sprawuje w nowym domku? Zaaklimatyzowała się bardzo szybko, terroryzuje wszystkich :evil_lol: wszystko krzykiem, na już :) Dziewczyna jest w niej zakochana, siedzą z małą na zmiany, bo "szkoda ją zostawiać samą" :eviltong: mamy dość częsty kontakt i widzę, że mogłaby o niej opowiadać non stop ;) Najbardziej śmieją się z jej niespożytej energii - jak robi się cicho zaczynają się denerwować, że "już coś robi" ;) Jest z niej mała złośnica, nie uznaje sprzeciwu i będą mieli zabaaaawnie :lol: śmiejemy się, że trzeba było spisać oświadczenie, że wie na co się decyduje i jest tego w pełni świadoma :diabloti: Quote
GrubbaRybba Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Super! :loveu::multi::loveu: Nic dodać, nic ująć... Ale mała chyba charakterek wymagający może mieć. Nie jej nie odpuszczają za bardzo. Szczeniak jest małą kulką, ale on już teraz uczy się, co można, a co nie. A potem rośnie i mogą być kłopoty wychowawcze. Ale moralizuję. :oops: Chyba jestem przewrażliwiona. Quote
an1a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Super! :loveu::multi::loveu: Nic dodać, nic ująć... Ale mała chyba charakterek wymagający może mieć. Nie jej nie odpuszczają za bardzo. Szczeniak jest małą kulką, ale on już teraz uczy się, co można, a co nie. A potem rośnie i mogą być kłopoty wychowawcze. Ale moralizuję. :oops: Chyba jestem przewrażliwiona. Wiem, wiem, ja jej cały czas powtarzam, żeby nie dali się terroryzować :) mała ma wymagający charakter, jest cwańsza niż ładniejsza ;) Bierze na litość, na oczka i uszka, a oni nie mogą się oprzeć i ciężko jest im na nią krzyknąć :p Ale to jest prawda... ona tak wygląda, że za każdym razem jak na nią krzyknęłam wybuchałam śmiechem :) Quote
an1a Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Hm.. temat trochę zapomniany ;) Przypominam Alutkę. Quote
Recommended Posts