halbina Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ile psow zmiesci sie pod komputerem? Nie za duzo...trzeba znalezc domek... Gdzie jest nasz dooom?? Moze tu? Quote
halbina Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Moze wie wójcio Platon? A moze on sie nam przysni? Quote
emilia2280 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Wiadomosc z ostatniej chwili- Halbina ma zepsutá klawiaturé i nie moze pisac na dogo niestety- do naprawienia. Powiedziala mi to za pomocá symboli na gg :lol: Quote
oktawia6 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 halbina napisał(a): :shake::shake::shake::roll::mad::placz: poczekaj a może coś niechcąco nasisnęłaś i teraz masz znaczki zamiast literek? jeśli tak to napisz ":roll:" bo wiem jak to rozwiązac Quote
oktawia6 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 więc tak wciśnij jednocześnie z klawiaturki guziczek z tymi symbolami: \ i dwukropek i na samej górze NumLock ten pierwszy guziczek to ukośnik i dwukropek-próbuj z parę razy zanim będziesz mogła pisac literki Quote
maggie1971 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Cudne te maluchy, niedługo zabieram Halbinę z Całą zgrają na Dni psa, jedziemy szukać domków:lol: Quote
an1a Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Neruś ubolewa, że mała nie mieści mu się już w pysku... Kluska rośnie z dnia na dzień ;) Quote
agataxii Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 no i jeden maluszek tak jakby znalazł domek, ale rozumiem, ze z powodu awarii klawiatury halbiny sprawa jest trochę utrudniona. nie szkodzi... ja poczekam ;) a są jeszcze jakieś zdjęcia maluchów do obejrzenia? :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
halbina Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='maggie1971']Cudne te maluchy, niedługo zabieram Halbinę z Całą zgrają na Dni psa, jedziemy szukać domków:lol: :oops: oba psiaki znalazly dzis domki... na akcji w silesia center maluszki znalazly dzis domki kudlaczka i laciatek, agataxii przykro mi, ale maluszek byl rozchwytywany... wez moze jej siostre kudlaczke... hienki zamojskie zostaly wymiziane, ale wrocily do domku ze mna... stan stada...inka, platon, byron, junior, maggie, figgi... i... 2 kociaki... Halbina ma zepsutá klawiaturé i nie moze pisac na dogo niestety Quote
ocelot Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Halbina zaraz zaraz pisać nam tu wieści szybko;) Quote
halbina Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Halbina ma zepsutá klawiaturé i nie moze pisac na dogo niestety Quote
an1a Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Szybka akcja :D Czyli tylko moja mała zostaje...? U nas cisza... Quote
ocelot Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 an1a napisał(a):Szybka akcja :D Czyli tylko moja mała zostaje...? U nas cisza... Aniu też będzie dobrze, też w końcu domek znajdzie Quote
halbina Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 an1a napisał(a):Szybka akcja :D Czyli tylko moja mała zostaje...? U nas cisza... negocjuj z agataxii albo dowiez na jutro do silesii na pewno dom znajdzie Quote
agataxii Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='an1a']Szybka akcja :D Czyli tylko moja mała zostaje...? U nas cisza... jakie ma pani te psiaczki? mnie interesuje suczka, która jako dorosły pies będzie mała. ja zamieszkuje w jaworznie. prosiłabym przesłać jakieś zdjęcia: agataxii@interia.pl Quote
halbina Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='agataxii']jakie ma pani te psiaczki? mnie interesuje suczka, która jako dorosły pies będzie mała. ja zamieszkuje w jaworznie. prosiłabym przesłać jakieś zdjęcia: agataxii@interia.pl wyslalam email zdjecia suni sa tu na watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112332&page=25 Quote
agataxii Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ten duży pies, który jest obok tego małego na tych zdjęciach, to jest matka matka tego szczenmiaka, czy znalazł się tam przypadkiem? Quote
halbina Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 to pies dziewczyny, która ma małą na tymczasie... proszę przeczytać wątek od początku! Quote
zulugula Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Jak będzie trzeba do Jaworzna zawieźć, to zawsze możecie na mnie liczyć :lol: Chociaż przez drogę sobie troszkę pomiętole ;) Od czasu do czasu jestem tam w trasie. Quote
Recommended Posts