Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest szczeniaczek który przyszedł się socjalizować z... eee.. nie pamiętam imienia właścicielki :oops: ale już kiedyś u nas była chyba... z taką borderką i kundelką. Tak mi świta , że to ona bo coś opowiadała o tej borderce ale głowy nie dam.

Posted

Bzikowa napisał(a):
To jest szczeniaczek który przyszedł się socjalizować z... eee.. nie pamiętam imienia właścicielki :oops: ale już kiedyś u nas była chyba... z taką borderką i kundelką. Tak mi świta , że to ona bo coś opowiadała o tej borderce ale głowy nie dam.

Z Milki mała błękitno biała borderką od Ewy z NNL??? Jeśli tak to Aga była wtedy z płową sunią Figą(załatwioną przez "wetów"). To to jest Gafi sunia z Palucha,ale to nie szczenię. Mówiła czy jeszcze przyjdzie???

Posted

No ładnie, ładnie:mad: Nie dość, że plotkują tu o moim psie beze mnie, to jeszcze szwc bez butów chodzi. Foty mojej Gafi krążą bezkarnie po necie, a ja nie mam!!!!!!!:placz:

Gafi jest superaśną sunią, z dnia na dzień fajniejszą i bardziej... łobuzerską :diabloti: Wzięta jako wciśnięty w glebę kłębek strachu stopniowo godziła się ze światem, aż pewnego dnia siadła sobie na trawce w parku, melancholijnie obserwowała dokazującą Milki, po czym po dłuuuuuuuuższym namyśle doszła do wniosku: "qoo...a, przecież ja też mogę być borderem!". No i się zaczęło. Nie żartuję. Przełom u Gafi nstąpił skokowo. Boje się, boję się, boję się... JESTEM BORDEREM :evil_lol: Oczywiście, nad wieloma rzeczami wciąż pracujemy, Gafi ciągle robi postępy, ale zdecydowała się przestać bać panicznie świata właśnie wtedy. Dziś razem brykają, ćwiczymy obi, a od września planujemy zacząć swoją wspólną przygodę z agi :D

Posted

A będziesz w Cavano jeszcze?? Przepraszam ,że nie wysłałam tego cholernego maila,ciągle zapominam:oops:napisać, ale o Was nie zapominam:lol::lol::loveu:

Posted

Mudik napisał(a):
Znam Gafi,widziałam ją na drugi dzień jak ją Aga z Palucha przywiozła,cudna jest:loveu::loveu:

O, kochana, to tak Ci si tylko wydaje. Tz zaledwie znasz STARĄ Gafi! Nowa, borderkowa wersja Gafki jest tysiąc razy lepsza!

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
super foty :loveu:, a filmik najpierw mi sie otworzyl do polowy uciety, a teraz juz w ogole czarny ekran :placz:

Daj mu szansę i odśwież parę razy, to pójdzie. U mnie jest to samo na początku, a potem idzie.