Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonni, dziękuję za fotki. Loki już zjadł większość nagród, a cały jego dobytek jest zapakowany do tej pięknej torby, którą dostaliśmy :lol:

Posted

Więc informuję świat, że te gratulacje to za dzisiejszy egzamin- dwa torki: agility i jumping. Loki nieźle poszalał :multi: i gdyby nie nadmierna ambicja pańci to może nawet byłoby lepiej...?

Posted

[quote name='Bonni']A mi się osobiście wydaje, że chyba świat nie dowiedział się wszystkiego :]
A mnie się osobiście wydaje, że nie wiem, czego jeszcze ma się dowiedzieć... Gratki są za zwycięstwo na egzaminie. Były nagrody, uściski dłoni prezesa i pożeranie nagród. Cuś jeszcze? :lol:

Posted

Mała porcja fotek z dzisiejszej wizyty u Laryksa. Udało się uchwycić te nieliczne chwile kiedy psięta nie tarzały się, nie gryzły, nie zjadały mi sznurówek itd.

Czy te oczęta mogą kłamać?

Żałuję tylko, że nie uchwyciłam momentu, w którym Laryks oddalił się w pobliskie zarośla i powrócił z różą w pyszczku :-(

Posted

[quote name='Magda.P'] "http://img58.imageshack.us/img58/3843/obraz489ou6.e7e92fe236.jpg
Żałuję tylko, że nie uchwyciłam momentu, w którym Laryks oddalił się w pobliskie zarośla i powrócił z różą w pyszczku[/quote]
Laryks romantyk:loveu::loveu::loveu:

Posted

Spokojnie, spokojnie, nie nadążam ich produkować. Dzisiaj mały powrót do przeszłości. Jakiś luty, czy marzec...
Seria- pitbull morderca ;)
Jak mnie będziesz ciągnął za ucho...

...to Cię zaliżę na śmierć! (wystąpili: Kajtek- syn znajomych i Loki)

W ramach ćwiczeń siłowych przewracanie Amigo