Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze jedna informacja, bo o tym nie pisałam. Moje małe piesię- Black Sir Laryks będzie nosiło imię na cześć jednego z moich koni. Dla mnie imię historyczne i bardzo wiele znaczące. Sir Laryks był najwspanialszym koniem, z jakim przyszło mi startować.
Oto nasze wspólne fotki z zawodów (wszystkie autorstwa Małgorzaty Żółtańskiej):

Posted

[quote name='Akadna']Cudnie! Kocham rysować konie, ale niestety na nich nie jeżdżę.
Ja już, niestety, też nie. Natomiast 12 lat parkurowych doświadczeń bardzo przydaje się teraz, w agility :p

Posted

Dotarłam do galerii boskiego Lokiego! ;) i Laryksa, którego jeszcze nie znam ;)

Co do jeździectwa - jeżdżę regularnie ale szanse rozwoju w tym kierunku mam marne...
A koń ze zdjęć - cudeńko.! :loveu:

Posted

Dzięki wszystki za wizytę i miłe słowa pod adresem zwierząt pazurzastych i kopytnych. Trzeba się uzbroić w nowe fotki, bo na razie nie ma co wrzucać. Zostały mi tylko zdjęcia Lokiego z czasów bardzo szczenięcych i reszta fotek końskich, ale znowu mi tu chronologię ma szlag trafić? ;)

Posted

Witam :cool3:

ale tu cudnych fot Lokiego :loveu:

to ja wrzuce troszke nowych - mam nadzieje, ze moge :cool3: - co prawda nie sa najlepszej jakosci, bo pogoda nie dopisywala, no ale jak juz porobilam, to wstawie :evil_lol:

...