Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M&T- tak, to belg i owszem, pracujemy łupowo
Mam ciekawą historię z wczoraj. Wybraliśmy się do sklepu zostawiając psa w domu. Jako, że jest już poważnym 10-miesięcznym facetem, miał do dyspozycji cały apartament, a nie tylko przedpokój i kuchnię. Uprzedzę domysły- nie, nie pożarł wszystkiego co było na wysokości pyska. Po powrocie zastaliśmy ślady pobytu psa na krześle przed komputerem (jeszcze było ciepłe) i otwartą stronę mbanku, a konkretnie "umowę o prowadzenie rachunku". No bez dwóch zdań pies ma zamiar się usamodzielnić... Dzisiaj przed wyjściem profilaktycznie wyłączyłam komputer, bo jeszcze zrobiłby jakieś zakupy, czy coś...
Przy okazji kilka fotek
treningowo

sus

tak wypoczywa

odwróceni

żeby pańcia zawsze widziała gdzie jestem...

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wszystkim za odwiedzinki. A teraz koniec tego tajniactwa. Najwyższy czas kogoś przedstawić.
Oto Laryks z hodowli Ciriline (na rodowodowe imię wciąż czekamy)
Tu w wieku 4,5 tygodnia
Chyba już ma parcie na szkło

pościg za dystrybutorem z mlekiem

Posted

Tak, jestem jako "magda-rally", tylko się jeszcze oficjalnie nie przywitałam. Poczekam jak Laryks dołączy do domowego stada i wspólnie się przywitamy :-)

Posted

Czasem w psa wstępuje skokowy potwór. Ostatnio dopadło go w czasie pobytu na wsi głębokiej. I zaczął skakać przez wszystko, co było pod łapą:
przez małe sosenki

przez krzaki żarnowca

w ostateczności przez przeszkody przyjmując z tej okazji bardzo inteligentny wyraz twarzy

Uwielbiam te jego minki :evil_lol:

Posted

Pani kochana, wykupiłam wszystkie kije do mioteł z wiejskiego sklepu. 1,50 PLN za sztukę :lol: Młotek też mi nie jest obcym sprzętem. Ot, taka radosna twórczość manualna

Posted

Dzisiaj byliśmy w odwiedzinach u Laryksa i reszty dzieciaków. Loki pojechał z nami i wykazał pełen profesjonalizm w zachowaniu wobec maluchów. Prawdziwy wujek, choć ma dopiero 10 miesięcy. Mama- Ciri na początku nieco się boczyła, ale wiadomo- jakiś obcy pies wśród JEJ dzieci. Potem w rolę niani wcielił się Loki. Oto dokumentacja fotograficzna
Najpierw kontrolnie na smyczy

A potem już luzem

Posted

[quote name='M&T']Jakie słodziutkie szczeniaczki :loveu: a Loki jak ojciec się zachowuje xD
Tak, tak. W ramach szatańskiego żartu można ogłosić, że to ojciec miotu ;) W końcu nawet kolor się zgadza. A że taki łysy...? Cóż, nastała moda na krótkie fryzury ;)