Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli uznacie że taki temat już był to proszę moda o usunięcie.

Zastanawiam się nad wyborem suchej karmy dla mojego psa - malutki kundelek 3letni. Wymagania są takie: Pakowane po max 3kg, nie droższe niż 10zł za 1kg (sunia jest po sterylce ale nie musi to być specjalna karma) Zastanawiałam się nad: Arion; Bento Kronen; Bosh; Bewi Dog; Brit; Mera dog; Dog Chow. No więc co polecacie? :)

PS ten wybór jest dla mnie naprawdę trudny:oops:

Posted

jak dla mnie to tak:
BOSCH Adult 1kg 10,90zł
BOSCH Adult Fish & Potato 1kg 12,90zł
BOSCH Adult Lamb & Rice 1kg 12,90zł
BOSCH Adult Menue 1kg10,90zł
BOSCH Adult Mini 1kg 12,90zł BRIT Adult 1kg 9,90zł
BRIT Adult Lamb & Rice 1kg 10,49zł
tych karm nie stosowałam na moim piesku, ale moim zdaniem te karmy pod względem ceny i składu są najlepsze z tych firm co podałaś.

Posted

Odrzuć karmy konserwowane sztucznie. I dog chow - strasznie fuj.
Jeśli bento kronen ta linia premium (? jak ona się nazywała nie pamiętam) to super, bardzo sympatyczna karma.
Brit - wiele dobrych opini słyszałam.
Choć nie wiem czy nie taniej wyjdzie Ci odkupić od kogoś trochę karmy/podzielić z kimś worek.

Posted

Bewi Doga odradzam ze względu na duże granule - jeśli masz małego psiaka, to będzie mu ciężko...

Bento Kronen, tak jak ktoś napisał TAK TO ŚWIETNA KARMA. szczególnie dobra jest ta linia "z wyższej półki" czyli Nutritional Balance, ale i ta Happy Life jest całkiem w porządku!

Brit... szukam go po całym Wrocku, dużo dobrych opini słyszałam.

Bosch- całkiem ok...

Posted

Mam psa rasy Hawańczyk mam z nim straszny problem otuż jest strasznym wybrednym psem...Prubowałam royal canin mini.ariona mini,eukanube(nawet nie powąchał):lol:.Dodam jeszcze ze karma musi byc bardzo drobna i dobrej jakości cena też w miare;) co polecicie??

Posted

Na pewno super smaczne są wszelakiego rodzaju dentale. np rc dental. Prawie każdy pies sie o nie zabija,prawie podkreslam,bo to zawsze różnie może być. Ja daję to psu jako smakołyk i nawet pieczony kurczak nie jest lepszy. Ale nie wiem jak to jest z podawaniem tej karmy jeśli pies istotnie nie ma takich problemów, myślę żeby nie zaszkodziła- jednak lepiej z wetem skonsultować. Niestety cena tej karmy jest spora- 2 kg to ok 60zł w krakvecie (dla psów poniżej 10kg)