brazowa1 Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Do jutra prosze poczekajmy,musze sie zorientowac czy imie Bodzio przejdzie. No i moze pstrykne fotki juz wykąpanego psiaka. Quote
akucha Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 :lol: Bodzio - pieknie! bardzo mi się podoba. To czekam. Quote
brazowa1 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Loczek to fajne imie,pasuje do niego,ale on taki Bodzio jest :lol: Zostal wykapany w szamponie leczniczym,ale ta alergia popchelna jeszcze go trzyma.Za to przekonalismy sie,ze pieknie znosi kapiel,pozwala sie czesac bez najmniejszych problemow i tylko potwornie sie zapiera,gdy musi wrocic do klatki.Dał sie poznac jako czysty piesek. I milusi jest. I biedny potwornie. Komus smiesznego,małego loczkowanego pieska? a jak przygarniesz,to obiecaj,ze juz go nie porzucisz.Bodzio swoje przecierpiał,teraz ma byc juz tylko lepiej. Zrelaksowany to on nie jest...nawet na spacerowych fotach widac :shake: jego stres. Quote
brazowa1 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 i jeszcze jedna fotka smutnego Bodzia:( Quote
akucha Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Poszedł na trójmiejskie. Widziałyście, jak zmienił się portal? Zgłupiałam, gdy wlazłam... Quote
brazowa1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 mi sie nie podoba-tamten byl taki swojski. oj,duzo ogloszen robi schronisko Promyk... Po weekendzie ruszamy z kampania?:cool3: Quote
akucha Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ja tez nie lubię nowego, długo ogłoszenia się wstawia. Jak tylko dam nasze, to zaraz nas spuszczają na dalsze strony :shake: Quote
brazowa1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 cwaniaki.No,ale coz-walcza o swoje adopcje.Nawet trudno im miec za złe,skoro to robia dla swoich kundli.Ale,ze od nas zgapili-to fakt :mad: Bodzio czeka.Super piesek.Mały,śmieszny-ino brac. Quote
akucha Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Zawsze musi być odwrotna ta kobieta :cool3: Ale wstawia się dłużej i grzebaniny więcej. Quote
a-markofix Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 mi też się nie podoba ta nowa szata... zaglądam codziennie na trójmiejskie i z przerażeniem odbieram każde kolejne ogłoszenie oddam... oddam...oddam... a jak domek się nie znajdzie to co? witamy za kratą? :shake: normalnie wysyp i na trójmiejskich i na dogo - pełno nowych wątków :-( ale to wątek Bodzia - powodzenia piesku, obyś szybko trafił do swojego domku Quote
brazowa1 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 dokladnie tak,markofix...nawet nie wiesz,ile psow,ktore znam z ogloszeń trojmiejskich,potem rozpoznaje w schronie:( czasem zapamietuje imie ... i wtedy uwazam,ze ludzie musza zobaczyc fotki tych psow,jak siedza wylęknione w boksie,z oczami jak talary.Niech wiedza,co zrobili. a Bodzio musi teraz isc do domu,teraz kolej na niego!!! Quote
brazowa1 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 ale cos z tego zostanie,jakis wstyd.Chociaz to.Niech wiedza,ze pies nie laduje w super hotelu-oni mysla,ze schronisko to takie miejsce,gdzie psy powinny byc i gdzie maja dobrze.A to nie tak... jaki dac tytul dla Bodzia? bo imie juz ma. Quote
brazowa1 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 nie bede przeklinac,nie bede przeklinac,nie bede przeklinac Quote
brazowa1 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 byli ludzie,Bodzio nawet sie podobal,ale zadzialala Millarca i ludzie zaadoptowali rudego kotka. Quote
akucha Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No jak mogła wydać kotka bez Bodzia w pakiecie, no jak? :placz: Quote
brazowa1 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Bodzio jest psem-słodziaczkiem.Mozna kochac bez zastrzezen. Quote
brazowa1 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 :shake:ale niech ludzie wiedza,ze schronisko,to nie zielona trawka i piesek na raczkach Quote
akucha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No tak, ale oni chcą oglądać, przegladać, zachwycać się. Mało takich, których wzrusza widok, boją się schronisk. Tak myślę... Quote
Recommended Posts