brazowa1 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Bodzio dziś wydany.Rodzina z dziećmi i w sumie tylko Bodzio rokowal na bezkonfliktowego towarzysza.Zyczmy mu szczescia.Trzymaj sie Bodzio i niech cie pokochaja! Quote
akucha Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: No i niech nie wraca!!!!!!!!! Quote
ponka1 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 No pięknie, żeby już nigdy takim miejscu się nie znalazł !:smile: Quote
rotek_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 oby więcej takich wieści ostatnio gdzieś wygrzebałam informację ze czrne psy statystycznie są rzadziej adoptowane..... poprzez swój kolor sierści mają mniejsze szansę na adopcję.... traktuję to bardziej jako ciekawostę ale coś w tym jest.... Quote
brazowa1 Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 rotek_ napisał(a):oby więcej takich wieści ostatnio gdzieś wygrzebałam informację ze czarne psy statystycznie są rzadziej adoptowane..... poprzez swój kolor sierści mają mniejsze szansę na adopcję.... traktuję to bardziej jako ciekawostę ale coś w tym jest.... jestem przekonana,ze duzo w prawdy.Na pierwszym miejscu zawsze byly psy jasne. Nawet ostatnio,na wsi,zwrocilam na to uwage,jakie psy zostawil sobie gospodarz.Oczywiscie suka sie mnozy co cieczke,ale on pozostawil przy zyciu dwa biale szczenieta. U nas w schronisku jest buro-czarno. Quote
ponka1 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Bodzio cały czs ma allegro, nie można tam wstawić innego psiaka ? Quote
Recommended Posts