Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam następującego maila:

Treść wiadomości:
Witam.
Przy drodze między Dyminami a Bilczą obserwujemy od kilku tygodni wałęsającego psa, w typie owczarka niemieckiego, prawdopodobnie wyrzuconego z samochodu, z uszkodzoną łapą. Próbowaliśmy mu pmóc, niestety ucieka w popłochu. Nie wiem, gdzie należałoby zgłosić tę sytuację, może Państwo mogliby pomóc. Mam samochód, mogę podjechać z kimś i wskazać miejsce koczowania pieska.
pozdrawiam,
Justyna

i drugi mail:
Witam.
Mój numer kontaktowy 886 481 014- Justyna. Byłam dzisiaj ustalić dokładne miejsce pobytu psa, jadąc od Kielc w kierunku Bilczy po prawej stronie jest Piekarnia pod Telegrafem, po lewej zaś przystanek autobusowy. Tam właśnie widzieliśmy psa kilka tygodni temu, dzisiaj pojawił sie dokładnie w tym samym miejscu, więc prawdopodobnie ktoś go tam porzucił.
Pozdrawiam, mam nadzieję, że uda się coś zrobić w tej kwestii, jak już wspomniałam pies ucieka przed ludźmi, więc my sami nie możemy mu pomóc.
Justyna

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie odebrałam dary (tj. 15 kg suchej karmy, środki na odpchlenie i odrobaczenie :loveu::loveu:) od Renaty i jej Tz-ta, którzy znaleźli nas dzięki stronie świętokrzyskie.schronisko.net
Dziękujemy za wszystko !!:Rose:

Posted

Dziewczyny potrzebne są imiona dla tych wszystkich szczeniaczków, czyli dla
5 suczek i 2 piesków.
Kto ma fantazję do wymyślania, proszę o propozycje :lol:

Posted

Przelotem , nadal z poztycji leżącej i kaszlącej, pozdrawiam. Ciszę się ,że Dolar może mieć domek .Jak juz bedzie to pewne na 120% dajcie znać , to zdejmę go z allegro:lol:

Posted

Potrzebny transport dla Dolara do Katowic!! Prosze, pomozcie szukac!

ja niestety tym razem nie bede mogla pomoc... auto musze zaprowadzic do mechanika i przygotowac do psich podrozy latem, co wiecej, hamulce musze zrobic...:oops:

Posted

Linssi napisał(a):
Niewiele zrozumialam z telefonu Ewelinki, ale i tak trzymam kciuki hehe :evil_lol::eviltong:

powiedzmy, że byłam zbyt podekscytowana :megagrin:
aa o reszcie Ci opowiem jak się zobaczymy ;)

Posted

Dzisiaj z Linssi i Kamilą (u której na dt są szczeniorki z czerwonym kocykiem :evil_lol:)
zawiozłyśmy do ds Nagietkę!:multi: domek super, fantastyczny, zakochany w suni, pani miała identyczną sunie, ale niestety przed świętami musieli ją uśpić z racji, iż miała raka :-(

Można również zdjąć już Figę (ta ze złamaną łapką) najprawdopodobniej zostaje na stałe w domku tymczasowym :p

Posted

Wracam do Was.
Muszę się pochwalić że wreszcie będę mieć net i będę mogła wchodzić na dogo nie tylko w pracy:) gdzie za bardzo nie mam czasu...

Posted

Witam przepraszam że nie na temat ale nie wiem gdzie to napisać
zwracam się z wielką prośbą do osób z województwa świętokrzyskiego, szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej w tamty rejonie a dokładnie w Czarnieckiej górze (koło Końskiego)
jeżeli tylko jest ktos z tych okolic bardzo proszę dajcie znać:)

Posted

Patikujek napisał(a):
Witam przepraszam że nie na temat ale nie wiem gdzie to napisać
zwracam się z wielką prośbą do osób z województwa świętokrzyskiego, szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej w tamty rejonie a dokładnie w Czarnieckiej górze (koło Końskiego)
jeżeli tylko jest ktos z tych okolic bardzo proszę dajcie znać:)

niestety ale bezpośrednio w tamtym rejonie nie mamy nikogo. :shake:
to zaraz koło stąporkowa, jeździłam tam kilka lat do sanatorium ;)
najbliżej będzie bodaj z końskich (na tym terenie działa kobix, jest niestety sama z masą psów więc może być ciężko...)

Posted

kurcze no
ale trafiło
no ja tam nie pojadę bo za daleko
napiszę do kobix, może znajdzie sekundkę

ja tak własnie przeglądałam mape dogo i zauważyłam że u was to 2 grupy duże, jędrzejów i kielce a reszta to taka pustka:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']kurcze no
ale trafiło
no ja tam nie pojadę bo za daleko
napiszę do kobix, może znajdzie sekundkę

ja tak własnie przeglądałam mape dogo i zauważyłam że u was to 2 grupy duże, jędrzejów i kielce a reszta to taka pustka:evil_lol:
jak pies ma mieć dom to znajdę zawsze sekundkę;)
Czarnecka Góra to kilka km ode mnie(na trasie do Stąporkowa)

masz rację bo 3 grupa składa się z 1 osoby:evil_lol:

pw poproszę lub kobix@interia.pl ;511 704 481

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...