Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja moge oglosic Lile, Nadie i sunie z hurtowni. Jutro sie tym zajme. Ja robie ogloszenia na tych duzych portalach i na tych mniejszych. W sumie wychodzi cos ponad 30. gdyby ktos chcial spis stron ogloszeniowych to jest tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/
ja pitole... tyle psow sie zrobilo... Irena jak zwykle niebieski ptak :shake:

edit: wlasnie doczytalam ze ewelinka bierze sie za Lile i Nadie. To ja zrobie ogloszenia suni z hurtowni i Timowi, a jak beda zdjecia to jeszcze szczeniakowi...
powiem szczerze, ze mam juz dosc umywania rak ludzi, ktorzy przyprowadzaja psy na dzialke...:roll:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak przychodzimy na działkę Kinia wychodzi ale to bardzo rzadko jest niepewna, pomacha trochę ogonem i pójdzie znowu do budy :(
Jak coś mogę pomóc w ogłoszeniach ;)

Posted

Linssi napisał(a):

powiem szczerze, ze mam juz dosc umywania rak ludzi, ktorzy przyprowadzaja psy na dzialke...:roll:

ja też...każdy tylko potrafi przyprowadzić psa, a potem ma gdzieś.. :mad:
psów nie ma kto karmić, nie ma kto się nimi zajmować, a każdy byle tylko się pozbyć problemu i wepchnąć komuś innemu :angryy:

Aniu ja trochę ogłaszałam Tima,ale ogłoszeń nigdy dość. Też kiedyś ogłaszałam na ponad 40 portalach, ale głównie oprócz zmęczenia i tak na większość ogłoszeń nikt nie wchodził,ani nie przynosiły rezultatu, wiec z całej litanii stron, stworzyłam sobie swoją własną uszczuploną wersję najpopularniejszych i tych gdzie są efekty ;) schodzi mniej czasu z tym wszystkim i mozna wtedy więcej zwierzaków wrzucić.

Kashdog jesli masz tylko chwilę ogłaszaj...tyle psów czeka na domy że każde ogłoszenie się przyda.

Posted

No to długi weekend przyniósł niezły plon :angryy:
Już aktualizuję 1 str.

Ewelinko, to jaki teraz podawać tel. na działkowe psy?
Jest nadal podawany Elwiry, ale skoro Ona już nie przychodzi, to chyba trzeba zmienić?
Email podaję Twój.

I czy ta Pani, co przysłała szczeniaczki podała swoje namiary?

Posted

żeby nie było tak źle...to ....aaa napiszę później :diabloti:

szukamy w każdym razie transportu do krakowa!! (tak już to widzę kto pojedzie :evil_lol::evil_lol:)

Posted

no to powiem :loveu:
mały klusek, ma ok 4 tygodni, straszny z niego drań:evil_lol: ale ogromny przytulak.

i ma już domek zaklepany w krakowie :loveu: u pani szkoleniowiec, która zajmuje się szkoleniem psów do dogoterapii.

Malwinka-piękność biszkoptowa :loveu: już bardzo ładnie chodzi na smyczy. w mieszkaniu zachowuje się bardzo dobrze. strasznie jest spragniona kontaktu z człowiekiem, ogromna z niej pieszczocha

Posted

Nadia- ma ok 4 miesięcy.To bardzo sympatyczna, malutka sunia.jest niskopodłogwa ;) niczym jamniczek. na smyczy chodzi podobno ładnie. w domu zupełnie niekłopotliwa i grzeczniutka.

proszę również o kciuki ..jeśli wszystko pójdzie dobrze szansę na domek w krakowie ma też Tim.

Posted

bardzo pilnie szukają domków również 3 szczeniaki z meila!czyli Lea, Misia i Nika

psiaki są obecnie u pani...ale ona na dniach musi iść do szpitala :-( psiakami nie będzie się więc miał kto zająć....

i kolejna pisna:
Sunia, mieszaniec ON-ka, przybląkala sie na teren posesji w Leszczynach,
była niesamowicie wychudzona, wycieńczona i zupełnie przemoczona.
Wlaściciele posesji podejrzewali,ze ktoś mógł usiłować ją utopić w
pobliskiej rzece. Suka miala wyciągniete sutki, czyli musiała wykarmic
szzczeniaki .
Była tak bardzo głodna,ze dostała sie do garażu, gdzie byly wystawione
łapki na myszy i wyjadla z nich malutkie kawałki sloniny, łapki
zamykając sie pokaleczyły jej cały nos.:-(
Ci ludzie dali jej jeśc i sunia juz za nic nie chce opuścić ich posesji.

Niestety oni nie chcą jej zatrzymac, ngdy nie mieli psa, czesto
wyjeżdzaja. POczatkowo obawiali sie o male dzieci, ale okazało sie ,że
sunia jest bardzo łagodna i cierpliwa do malutkich dzieci.
Ten facet probował ja wyprowadzić ze swojego terenu, ale gdy postawil
miskę z jedzeniem poza bramą posesji, sunia nie wyszłą,chociaz jest
cały
czas bardzo wygłodzona.
Sunia ma ok.2-3 lat, jest bardzo przyjazna, ułożona, posłuszna, reaguje
na komendy, podaje łape, probuje tez dostać sie do domu, czyli kiedys
musiała w nim mieszkac.
Mimo tego,ze u tych ludzi jest juz tydzień i ją karmią, to nadal jest
bardzo chuda, wszystkie żebra znać.
Ci ludzie zanim skontaktowali sie z nami zawiadomili gmine, aby suke
zabrali , na szczęście dla suni urzędnicy nie zajęli sie tą sprawa, bo

gmina ma podobno podpisana umowe ze starachowickim hyclem, a to
oznaczałoby śmierć dla suni.
Prosiłyśmy tych ludzi, żeby przetrzymali sunie do czasu znalezienia jej
domu, mamy nadzieję,ze jej nie wyrzucą.

Posted

jakoś strasznie dołujące są ostatnio te wiesci:-( co będzie z psiakami z działki...przecież nie mogą zostać tam same, bez opieki:shake: Ewelinka nie da rady być tam codziennie...Irena pojedzie i jak zwykle zostawi psy na głowie innych...ech

Posted

sunia jest piekna! przypomina mi troche Kore, ktora zgarnelysmy z Erka ze Sw. Katarzyny.... jutro zrobie jej ogloszenia...

betel, czy dalabys rade zrobic suni allegro??

Posted

o mamusiu...kolejne szczeniory :wallbash: neverending story...

Andzia, ale maluchy moga zostac tam gdzie sa do czasu znalezienia domow?

Posted

Linssi napisał(a):
o mamusiu...kolejne szczeniory :wallbash: neverending story...

Andzia, ale maluchy moga zostac tam gdzie sa do czasu znalezienia domow?

mogą...choć to wieś więc trzeba się sprężyć coby wsioki nie pozabierały suniek, bo potem będą stada latać:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...