iwop Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Kruszynka dostała cieczki. Po skończeniu idziemy na sterylke :0 jeżeli ktos się dołozy to będę wdzieczna jeżeli nie to trudno...Wiem, że zaraz powiecie, że nowi państwo powinni to sfinansowac, ale to emeryci a domek jest tak dobry, że ja chętnie dopłacę. Robie to z egoizmu bo ja Kruszynki przygarnąć nie mogę a jestem w niej zakochana... Quote
Argat Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 :multi: Jak dobrze czytać, że mała już w swoim domu! Do sterylizacji też się dołożę, ale niewiele tego będzie :oops: Quote
Masza4 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ja też coś dorzucę. Napisz tylko iwop kiedy i na jakie konto. Quote
Ulka18 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 To ja bede czwarta z 'dokladka'. Nie bedzie tego wiele, ale ze 25 zl sie znajdzie :wink: Quote
iwop Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 DZIEWCZYNY, BARDZO DZIĘKUJĘ. :loveu: Sterylka nie bedzie dorga -prawdopodobnie 100 zł więc spokojnie starczy, ale dopiero pod koniec lipca jak skończy się jej cieczka :) Quote
Ulka18 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Wazne, zeby sunia miala jednak ten zabieg. Iwop, gdyby byla potrzebna wplata to prosze o pw, bo ja ostatnio dosc nieczasowa jestem i moge przegapic wpis na watku :oops: Quote
Recommended Posts