Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najgorsze jest właśnie to, że pies totalnie nie wie co się dzieje. Ona miała kiedyś swojego pana, teraz przebywa raz tu, raz tam. Straszne!

Mały kącik dla jamniorki poszukiwany, ona nie zajmie dużo miejsca...:-(

Posted

Nic nie wiem... Czekam az ayla cos napisze... Wczoraj było mi bardzo przykro... Jak zostawiałam suńke uu pijaczka po spacerze to płakała, no więc ja też :placz:

Posted

:glaszcze: trudno się dziwić...
To przykre w tymczasach, że trzeba rozstać się z psiakiem, a Ty masz jeszcze inną sytuację, bo tymczas jest u kogoś innego, nie do końca dobrego...A jeśli znajdzie się dom dla Łaty, to jak się z nią rozstaniesz? :-( Mi było trudno po kilku dniach...

Posted

Masza4 napisał(a):
Iwop napisz coś więcej :cool3: Czy to tymczas na czas określony, czy suńka może zostać w nim aż do znalezienia DS?

witam
i dla jamnisi i dla bernardynki tymczas na czas nieokreślony,ale już powoli mi się klarują ds-y dla obydwu:multi:nic więcej nie piszę,żeby nie zapeszać.
w tym tyg.będą ich fotki z opisami w "kundel bury i kocury"tvp3 kraków(czwartek),
można potem obejrzeć na necie każdy odcinek,ale tak jak mówie mam już potencjalnych chętnych na dziewczyny...

Posted

a skąd kryszynka miała być w Kundlu???:shake: Cos ci się pokręciło...:oops:
nadal siedzi u pijaczka na tymczasie a ja z nią codziennie chodze na spacer..

Posted

[quote name='iwop']a skąd kryszynka miała być w Kundlu???:shake: Cos ci się pokręciło...:oops:
nadal siedzi u pijaczka na tymczasie a ja z nią codziennie chodze na spacer..[/quote]
ja ją miałam wysłać ale był duży kontrast między jej historią a zdjęciem na kanapie:roll:wyślę ją do gazety.:roll:

Posted

Dzisiaj rano zadzwonił do mnie pan w sprawie malutkiej (zogłoszenie w lokalnej gazecie). Poszukuje z żoną malutkiego pieska. Wczesniej mieli kaukaza, kory odszedł ze starości a teraz sa juz starsi i chcą niewielkiego psiaka, takiego co mógłby w koszyczku na rowerze jeździć... Pan chciał młodszego, ale um ówiłam się z nim, że podejde z małą na spacerku o 10.(to osiedle obok).
Zona zakochała się w malutkiej i kruszynka juz tam została! W dodatku znam tych ludzi (to znajomi moich rodziców, więc dokładnego wywiadu nawet nie musiałam robić!!!!

DZIEKUJĘ WSZYSTKIM CIOTKOM Z DOGO ZA POMOC I CHĘĆ POMOCY BIDULCE! :loveu:
KOCHANE JESTEŚCIE! :loveu:

Posted

Ale niespodziewana wiadomosc :crazyeye: Super, ze malutka ma juz dom.
Bardzo sie jej nalezal :p

PS. Iwop, gdyby trzeba bylo zrobic sterylke, to ja sie dorzuce. Zeby Ci Panstwo nie mieli klopotow z cieczkami.

Posted

iwop tak zrozumiałem czytając post 111, ale mniejsza o to...

cieszę się, ża mała ma kochający dom i to jest najważniesze :multi: powodzenia Kruszynko
oby wszystkie zwierzaczki i małe i duże i średnie i .... no wszystkie... doczekały się miłości i własnego domku

Posted

Jutro porozmawiam z państewem o ewentualnej sterylce...
Bardzo się ciesze bo to naprawde dobry dom... No i na wizyty będę mogła wpadać:p

Posted

[quote name='iwop']Jutro porozmawiam z państewem o ewentualnej sterylce...
Bardzo się ciesze bo to naprawde dobry dom... No i na wizyty będę mogła wpadać:p[/quote]
to fajnie!!:multi:gratuluje!!!:multi::loveu: