Masza4 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Najgorsze jest właśnie to, że pies totalnie nie wie co się dzieje. Ona miała kiedyś swojego pana, teraz przebywa raz tu, raz tam. Straszne! Mały kącik dla jamniorki poszukiwany, ona nie zajmie dużo miejsca...:-( Quote
iwop Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 ayla powiedziała, że zabierze maleństwo do Krakowa! AYLA UWIELBIAM CIĘ!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Argat Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wspaniale!!! :multi::multi::multi: Czy to będzie DT czy dom stały? Quote
Masza4 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Juuuupi!!! Super wieści dzisiaj :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Masza4 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Iwop napisz coś więcej :cool3: Czy to tymczas na czas określony, czy suńka może zostać w nim aż do znalezienia DS? Quote
iwop Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Nic nie wiem... Czekam az ayla cos napisze... Wczoraj było mi bardzo przykro... Jak zostawiałam suńke uu pijaczka po spacerze to płakała, no więc ja też :placz: Quote
Masza4 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :glaszcze: trudno się dziwić... To przykre w tymczasach, że trzeba rozstać się z psiakiem, a Ty masz jeszcze inną sytuację, bo tymczas jest u kogoś innego, nie do końca dobrego...A jeśli znajdzie się dom dla Łaty, to jak się z nią rozstaniesz? :-( Mi było trudno po kilku dniach... Quote
ayla1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Masza4 napisał(a):Iwop napisz coś więcej :cool3: Czy to tymczas na czas określony, czy suńka może zostać w nim aż do znalezienia DS? witam i dla jamnisi i dla bernardynki tymczas na czas nieokreślony,ale już powoli mi się klarują ds-y dla obydwu:multi:nic więcej nie piszę,żeby nie zapeszać. w tym tyg.będą ich fotki z opisami w "kundel bury i kocury"tvp3 kraków(czwartek), można potem obejrzeć na necie każdy odcinek,ale tak jak mówie mam już potencjalnych chętnych na dziewczyny... Quote
Masza4 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 To cudowna wiadomość!!! Czekamy na dalsze wieści! :loveu: Quote
Masza4 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :crazyeye: jak to, gdzie mogła się podziać? :niewiem: Quote
a-markofix Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 przed chwilą oglądałem wczorajszy program "kundel bury i kocury" na necie, ale nie wypatrzyłem malutkiej... czy udało się i kruszynka ma dom? oby znalazła ciepły kącik... Quote
iwop Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 a skąd kryszynka miała być w Kundlu???:shake: Cos ci się pokręciło...:oops: nadal siedzi u pijaczka na tymczasie a ja z nią codziennie chodze na spacer.. Quote
ayla1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='iwop']a skąd kryszynka miała być w Kundlu???:shake: Cos ci się pokręciło...:oops: nadal siedzi u pijaczka na tymczasie a ja z nią codziennie chodze na spacer..[/quote] ja ją miałam wysłać ale był duży kontrast między jej historią a zdjęciem na kanapie:roll:wyślę ją do gazety.:roll: Quote
iwop Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Dzisiaj rano zadzwonił do mnie pan w sprawie malutkiej (zogłoszenie w lokalnej gazecie). Poszukuje z żoną malutkiego pieska. Wczesniej mieli kaukaza, kory odszedł ze starości a teraz sa juz starsi i chcą niewielkiego psiaka, takiego co mógłby w koszyczku na rowerze jeździć... Pan chciał młodszego, ale um ówiłam się z nim, że podejde z małą na spacerku o 10.(to osiedle obok). Zona zakochała się w malutkiej i kruszynka juz tam została! W dodatku znam tych ludzi (to znajomi moich rodziców, więc dokładnego wywiadu nawet nie musiałam robić!!!! DZIEKUJĘ WSZYSTKIM CIOTKOM Z DOGO ZA POMOC I CHĘĆ POMOCY BIDULCE! :loveu: KOCHANE JESTEŚCIE! :loveu: Quote
Ulka18 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ale niespodziewana wiadomosc :crazyeye: Super, ze malutka ma juz dom. Bardzo sie jej nalezal :p PS. Iwop, gdyby trzeba bylo zrobic sterylke, to ja sie dorzuce. Zeby Ci Panstwo nie mieli klopotow z cieczkami. Quote
a-markofix Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 iwop tak zrozumiałem czytając post 111, ale mniejsza o to... cieszę się, ża mała ma kochający dom i to jest najważniesze :multi: powodzenia Kruszynko oby wszystkie zwierzaczki i małe i duże i średnie i .... no wszystkie... doczekały się miłości i własnego domku Quote
iwop Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Jutro porozmawiam z państewem o ewentualnej sterylce... Bardzo się ciesze bo to naprawde dobry dom... No i na wizyty będę mogła wpadać:p Quote
ayla1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='iwop']Jutro porozmawiam z państewem o ewentualnej sterylce... Bardzo się ciesze bo to naprawde dobry dom... No i na wizyty będę mogła wpadać:p[/quote] to fajnie!!:multi:gratuluje!!!:multi::loveu: Quote
Masza4 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Cudownie, że trafiła od razu do DS. Będzie miała swoich Państwa na zawsze! Quote
Recommended Posts