Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jagienka42']mój TZ też nie jest normalny:oops:.
witam w klubie...
on ma pewien tym psów które mu sie podobają i toleruje w domu
mój uznaje tylko psy do kolanka,łagodne,ciche,nie brudzące...nie za stare...

Jagienko-daj TZ do adopcji...:evil_lol:

Kruszynko-chopkaj po domek...:loveu:

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwop,
ja tez poprosze dane do przelewu. Kilka osob juz widze chetnych do pomocy. Razem zawsze latwiej i razniej brnac w trudnych polskich warunkach, niesprzyjajacych zwierzetom, a bezdomnym w szczegolnosci.

Posted

Miala jakies robale? to ze sterylka chyba trzeba poczekac.
Czekamy na wizyte u weta.

A jak Ty sobie radzisz Iwonko ? Masz spory klopot z samym wyprowadzaniem na spacery tylu psiakow, jakos to logistycznie musisz dogrywac.

Posted

Nieco to męczące... Najpierw wychodze z Melą i łatką, zaprowadzam je do domu i lece dac jeść bernardynce (jej nie wyprowadzam bo bym jej nie utrzymała) a potem do jamnisi...

Oczywiście pisze o spacerach popołudniowych - bo z moimi wychodze 3 razy dziennie a z jamnisią tylko raz :(

chciałabym ją stamtąd zabrac... Nie chcę nikogo urazić, ale nietrawię alkoholików...

Posted

basia0607 napisał(a):
[quote name='iwop'] Może tego TZ omawiajcie sobie z wet-siostra na privie?:oops:[/quote potrzeba nam chociaż małej odskoczni od nadmiaru tego nieszczęscia.
Nie raz sie zastanawiam po co mi to potrzebne? Może odwrocić sie od potrąconego psa, udać , że go nie wiedzę, nie widzieć tego wszystkiego i życ spokojnie ?

Basiu! Wierz mi,że jeśli będziesz chciała udawać,że tego wszystkiego nie widzisz-będzie Ci jeszcze ciężej...
A Iwop ma prawo nie chcieć zaśmiecania wątku...Proponuję może nie tyle PW,ale-rzuć link do jakiegoś wątku założonego przez Ciebie(jakikolwiek) i tam sobie plotkujmy na temat TZ...

Iwop-ja też nie trawię alkoholików,uważam,że sami sobie marnują życie...A przy okazji swoim bliskim...Dlatego wysłałam mego TZ na leczenie...Przez co stałam się wrogiem jego i jego rodziny...Uważają,że go krzywdzę,chcę go zniszczy,on ma prawo pić...Ale ja nie mam zamiaru ustąpić...

Nie martw się-Kruszynka na pewno szybko znajdzie domek i będzie mogła odejść od pijaczka...

Posted

iwop napisał(a):
malagos, wstawiłam...:oops:

dobrze, morze ktoś ją zauważy... nie moge Ci inaczej pomóc.... :shake:
Pytałaś o te sterylkę? ile to kosztuje?

Posted

emilia nie, za tydzień idziemy do szczepienia i wtedy wet ustali ale myślę, że niedużo bo ona jest maciupka... Tylko, że po sterylce będzie siedziała u pijaczka... chyba się wykończe :(

Posted

Byłam z maleńka na spacerze w lesie... Jak ona pieknie chodzi na smyczy:oops:

Ech... Takie maleństwo... Dlaczego nikt jej nie chce? Moze ktos da jej jakiś tymczas...? Bede pomagac finansowo:placz:

Posted

Eh... ja dopiero we wrześniu mogę myśleć o następnym tymczasowiczu... Wspomnie na jamniorach, że DT dla małej potrzebny. Ale czarno to widzę, jest wysyp jamnikowatych.
No i postaram się dzisiaj zrobić obiecane ogłoszenia.

Posted

Dziekuje ci Argat... ona tam jest zupełnie zagubion:shake: Nawet nie wiesz jak mi przykro jak nie chce wracać ze spaceru... i tak smutno patrzy:placz: