Wet-siostra Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jagienka42']mój TZ też nie jest normalny:oops:. witam w klubie... on ma pewien tym psów które mu sie podobają i toleruje w domu mój uznaje tylko psy do kolanka,łagodne,ciche,nie brudzące...nie za stare... Jagienko-daj TZ do adopcji...:evil_lol: Kruszynko-chopkaj po domek...:loveu: Quote
agusiazet Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Iwona, tutaj poszukują jamniczka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112265 Quote
Ulka18 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Iwop, ja tez poprosze dane do przelewu. Kilka osob juz widze chetnych do pomocy. Razem zawsze latwiej i razniej brnac w trudnych polskich warunkach, niesprzyjajacych zwierzetom, a bezdomnym w szczegolnosci. Quote
iwop Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Ulka kochana jesteś :) Poczekajmy najpierw na wizytę u weta, a to za tydzień bo teraz malutka sie "odrobacza"... Quote
Ulka18 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Miala jakies robale? to ze sterylka chyba trzeba poczekac. Czekamy na wizyte u weta. A jak Ty sobie radzisz Iwonko ? Masz spory klopot z samym wyprowadzaniem na spacery tylu psiakow, jakos to logistycznie musisz dogrywac. Quote
iwop Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Nieco to męczące... Najpierw wychodze z Melą i łatką, zaprowadzam je do domu i lece dac jeść bernardynce (jej nie wyprowadzam bo bym jej nie utrzymała) a potem do jamnisi... Oczywiście pisze o spacerach popołudniowych - bo z moimi wychodze 3 razy dziennie a z jamnisią tylko raz :( chciałabym ją stamtąd zabrac... Nie chcę nikogo urazić, ale nietrawię alkoholików... Quote
malagos Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Iwop, na "szukam psa' jest kilka watków szukajacych jamnika, moze wstaw ją tam, a nóz komuś sie spodoba? Quote
Wet-siostra Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 basia0607 napisał(a):[quote name='iwop'] Może tego TZ omawiajcie sobie z wet-siostra na privie?:oops:[/quote potrzeba nam chociaż małej odskoczni od nadmiaru tego nieszczęscia. Nie raz sie zastanawiam po co mi to potrzebne? Może odwrocić sie od potrąconego psa, udać , że go nie wiedzę, nie widzieć tego wszystkiego i życ spokojnie ? Basiu! Wierz mi,że jeśli będziesz chciała udawać,że tego wszystkiego nie widzisz-będzie Ci jeszcze ciężej... A Iwop ma prawo nie chcieć zaśmiecania wątku...Proponuję może nie tyle PW,ale-rzuć link do jakiegoś wątku założonego przez Ciebie(jakikolwiek) i tam sobie plotkujmy na temat TZ... Iwop-ja też nie trawię alkoholików,uważam,że sami sobie marnują życie...A przy okazji swoim bliskim...Dlatego wysłałam mego TZ na leczenie...Przez co stałam się wrogiem jego i jego rodziny...Uważają,że go krzywdzę,chcę go zniszczy,on ma prawo pić...Ale ja nie mam zamiaru ustąpić... Nie martw się-Kruszynka na pewno szybko znajdzie domek i będzie mogła odejść od pijaczka... Quote
Argat Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Kolejny jamniorowaty... dodałam ją do jamników w potrzebie. Quote
malagos Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 iwop napisał(a):malagos, wstawiłam...:oops: dobrze, morze ktoś ją zauważy... nie moge Ci inaczej pomóc.... :shake: Pytałaś o te sterylkę? ile to kosztuje? Quote
iwop Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Allegro Kruszynki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=381810268 Quote
emilia2280 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A znany juz jest koszt sterylki malej Iwop? Quote
iwop Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 emilia nie, za tydzień idziemy do szczepienia i wtedy wet ustali ale myślę, że niedużo bo ona jest maciupka... Tylko, że po sterylce będzie siedziała u pijaczka... chyba się wykończe :( Quote
Argat Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dobra, w weekend zrobie jej kilka ogłoszeń. Może uda się małą stamtąd wyciągnąć. Quote
iwop Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Nikt nie chce ślicznej jamnisi...?:placz: Quote
ayla1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 do góry maleństwo! iwop-ale jak to nie utrzymałabyś bernardynki?bo reka w gipsie czy ona taka wścieklizna?;) Quote
iwop Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Byłam z maleńka na spacerze w lesie... Jak ona pieknie chodzi na smyczy:oops: Ech... Takie maleństwo... Dlaczego nikt jej nie chce? Moze ktos da jej jakiś tymczas...? Bede pomagac finansowo:placz: Quote
Argat Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Eh... ja dopiero we wrześniu mogę myśleć o następnym tymczasowiczu... Wspomnie na jamniorach, że DT dla małej potrzebny. Ale czarno to widzę, jest wysyp jamnikowatych. No i postaram się dzisiaj zrobić obiecane ogłoszenia. Quote
iwop Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Dziekuje ci Argat... ona tam jest zupełnie zagubion:shake: Nawet nie wiesz jak mi przykro jak nie chce wracać ze spaceru... i tak smutno patrzy:placz: Quote
Argat Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dobija mnie ta bezsilność :-( Ani dla tej małej, ani dla Kleofasa nic poza ogłoszeniami zrobić nie mogę. Ona do innych psów przyjazna? Quote
Recommended Posts