iwop Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 no własnie wet -siostro... ja rozumiem, że nie możesz sama decydowac i tu jest problem... Bo jak przez 3 miesiace nic się nie znajdzie...?:shake: A tak to mam ja pod kontrolą. Szukam tymczasu takiego, z którego sunia poszłaby do DS.:oops: Quote
Wet-siostra Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Trzymam kciuki za malutką...Musi się coś znaleźć...W razie czego-trzy miesiące to zawsze coś... A odnośnie TZ-czy ktoś nie chce???:oops: Oddam za darmo... Quote
iwop Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Nikt nie znajdzie miejsca dla takiej kruszynki...? Quote
emilia2280 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Bozesztymój jakie cudenko... Jak pomóc suni? Nie mam DT niestety... Quote
iwop Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Podnosze maleństwo...:oops: Czy ktoś dołozy sie do przyszłej sterylki? Quote
basia0607 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wet-siostra napisał(a):Trzymam kciuki za malutką...Musi się coś znaleźć...W razie czego-trzy miesiące to zawsze coś... A odnośnie TZ-czy ktoś nie chce???:oops: Oddam za darmo... Mam pytanie ? czy Twój Tz szczepiony i odrobaczony ? Czy dodajesz legowisko ? Jak u niego z sierścią i utrzymywaniem moczu ? Quote
iwop Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Zrobie malutkiej allegro, ogłosze ja w lokalnej gazecie i w TV kablowej... Czy ktos może mi pomóc w innych ogłoszeniach... Nie dam rady sama:shake: oprócz niej mam jeszcze bernardynke pod opieką i 2 małe pieski u pijaczka... Swoich domowych nie licze. :( Nie wyrabiam czasowo... Quote
Ulka18 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Iwop, napisz pw do terry, bo terra jest zalogowana prawie na wszystkich portalach i moze bedzie miala czas porobic ogloszenia. Tak samo Jotpeg z tego co pamietam, i jeszcze pisze piekne teksty :lol: Quote
Wet-siostra Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 basia0607 napisał(a):Mam pytanie ? czy Twój Tz szczepiony i odrobaczony ? Czy dodajesz legowisko ? Jak u niego z sierścią i utrzymywaniem moczu ? Dooooooobre...:klacz::ylsuper: Poczekaj,niech pomyślę,muszę go jak najlepiej zareklamować...:evil_lol: No więc tak:Legowisko z kompletem pościeli dodaję jako wyprawkę...:grin: Odrobacza się reguralnie sam,zalewając robaka...:drinka: Szczepienie by się przydało...przeciw wściekliźnie...i głupocie...:stupid: Sierść ma raczej krótką,z trzymaniem moczu problemów brak...:wink: Bierzesz?????:diabloti: Quote
iwop Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Kruszynka na pierwszą! Czy ktoś sie dołoży do sterylki?:oops: Quote
Ulka18 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Iwop, ja sie doloze do sterylki. Ile bedzie kosztowac? Quote
iwop Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Dziekuję Ula :) Dzisiaj odrobaczyłam malutką, za tydzień szczepienie i ustalenie sterylki. Nie wiem ile bedzie kosztować, ona jest naprawde maleńka... Quote
basia0607 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wet-siostra napisał(a):Dooooooobre...:klacz::ylsuper: Poczekaj,niech pomyślę,muszę go jak najlepiej zareklamować...:evil_lol: No więc tak:Legowisko z kompletem pościeli dodaję jako wyprawkę...:grin: Odrobacza się reguralnie sam,zalewając robaka...:drinka: Szczepienie by się przydało...przeciw wściekliźnie...i głupocie...:stupid: Sierść ma raczej krótką,z trzymaniem moczu problemów brak...:wink: Bierzesz?????:diabloti: Iwop przepraszam , że zaśmiecam wątek ale można tu nabyć calkiem dobrego TZ-ta , okazja jakich mało ! Muszę wypytać a potem kto to wie ? TZ-tów na chodzie nigdy nie zawiele. Powiedz mi siostro, jak w u niego ze sprawnoscią fizyczną i nie tylko.....i czy jego futro nie jest wyłysiale miejscami od leżenia w legowisku przed telewizorem ? . Jak sie zochowuje owe cudo na widok mlodych suczek /nie lubię jak ogon stawia na sztorc !/ Quote
iwop Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 basia... przepraszamale kruszynka jest naprawdę w trudnej sytuacji a ja tym bardziej bo musze biegac do bernardynki, do niej do kotów a czasami zareczam ci - nie mam siły... Może tego TZ omawiajcie sobie z wet-siostra na privie?:oops: Quote
agusiazet Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ja też dorzucę symboliczne 20zł do sterylki małej, dałabym więcej, ale zbieram na hotelik Amisi u Murki, bo jej (Amisi) obiecałam DT i nic nie wyszło - czuję, że jestem jej to winna:) podaj konto na PW! Quote
Masza4 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Uff parę egzaminów już za mną :grab: więc mogę pośledzić wątki psic naszych kochanych. Iwop ja tez dorzucę coś do sterylki. Wywiedz się ile będzie kosztować. Quote
basia0607 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='iwop']basia... przepraszamale kruszynka jest naprawdę w trudnej sytuacji a ja tym bardziej bo musze biegac do bernardynki, do niej do kotów a czasami zareczam ci - nie mam siły... Może tego TZ omawiajcie sobie z wet-siostra na privie?:oops:[/quote Wiem IWOP co przezywasz, ja dziennie dostaje kilka telefonow o porzuconych psach. Muszę wszystkie analizować ,wiekszośc odmawiać z powodu przepelnienia w naszym przytulisku. Trudne to wszystko , dlatego potrzeba nam chociaż małej odskoczni od nadmiaru tego nieszczęscia. Sunieczka jest śliczna i napewno znajdzie domek ! Nie raz sie zastanawiam po co mi to potrzebne? Może odwrocić sie od potrąconego psa, udać , że go nie wiedzę, nie widzieć tego wszystkiego i życ spokojnie ? Quote
Puchatek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='kikou']czy kruszynka ma juz jakies imie? Sądzę że ma - Kruszynka :-) Banerki dla Kruszynki: Quote
jagienka42 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 oj kochaniutka ta sunia ale mój TZ też nie jest normalny:oops:.mam czas do połowy lipca na zajęcie się sunią tylko co potem?on ma pewien tym psów które mu sie podobają i toleruje w domu:crazyeye:od września znowu go nie będzie i wtedy moge wziąść na tymczas nawet lwa;) Quote
Recommended Posts