Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no własnie wet -siostro... ja rozumiem, że nie możesz sama decydowac i tu jest problem... Bo jak przez 3 miesiace nic się nie znajdzie...?:shake:

A tak to mam ja pod kontrolą. Szukam tymczasu takiego, z którego sunia poszłaby do DS.:oops:

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Trzymam kciuki za malutką...Musi się coś znaleźć...W razie czego-trzy miesiące to zawsze coś...
A odnośnie TZ-czy ktoś nie chce???:oops: Oddam za darmo...

Mam pytanie ? czy Twój Tz szczepiony i odrobaczony ? Czy dodajesz legowisko ? Jak u niego z sierścią i utrzymywaniem moczu ?

Posted

Zrobie malutkiej allegro, ogłosze ja w lokalnej gazecie i w TV kablowej... Czy ktos może mi pomóc w innych ogłoszeniach... Nie dam rady sama:shake:

oprócz niej mam jeszcze bernardynke pod opieką i 2 małe pieski u pijaczka... Swoich domowych nie licze. :( Nie wyrabiam czasowo...

Posted

Iwop,
napisz pw do terry, bo terra jest zalogowana prawie na wszystkich portalach i moze bedzie miala czas porobic ogloszenia. Tak samo Jotpeg z tego co pamietam, i jeszcze pisze piekne teksty :lol:

Posted

basia0607 napisał(a):
Mam pytanie ? czy Twój Tz szczepiony i odrobaczony ? Czy dodajesz legowisko ? Jak u niego z sierścią i utrzymywaniem moczu ?

Dooooooobre...:klacz::ylsuper:
Poczekaj,niech pomyślę,muszę go jak najlepiej zareklamować...:evil_lol:
No więc tak:Legowisko z kompletem pościeli dodaję jako wyprawkę...:grin:
Odrobacza się reguralnie sam,zalewając robaka...:drinka:
Szczepienie by się przydało...przeciw wściekliźnie...i głupocie...:stupid:
Sierść ma raczej krótką,z trzymaniem moczu problemów brak...:wink:

Bierzesz?????:diabloti:

Posted

Dziekuję Ula :) Dzisiaj odrobaczyłam malutką, za tydzień szczepienie i ustalenie sterylki. Nie wiem ile bedzie kosztować, ona jest naprawde maleńka...

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Dooooooobre...:klacz::ylsuper:
Poczekaj,niech pomyślę,muszę go jak najlepiej zareklamować...:evil_lol:
No więc tak:Legowisko z kompletem pościeli dodaję jako wyprawkę...:grin:
Odrobacza się reguralnie sam,zalewając robaka...:drinka:
Szczepienie by się przydało...przeciw wściekliźnie...i głupocie...:stupid:
Sierść ma raczej krótką,z trzymaniem moczu problemów brak...:wink:

Bierzesz?????:diabloti:

Iwop przepraszam , że zaśmiecam wątek ale można tu nabyć calkiem dobrego TZ-ta , okazja jakich mało ! Muszę wypytać a potem kto to wie ?
TZ-tów na chodzie nigdy nie zawiele.
Powiedz mi siostro, jak w u niego ze sprawnoscią fizyczną i nie tylko.....i czy jego futro nie jest wyłysiale miejscami od leżenia w legowisku przed telewizorem ? . Jak sie zochowuje owe cudo na widok mlodych suczek /nie lubię jak ogon stawia na sztorc !/

Posted

basia... przepraszamale kruszynka jest naprawdę w trudnej sytuacji a ja tym bardziej bo musze biegac do bernardynki, do niej do kotów a czasami zareczam ci - nie mam siły... Może tego TZ omawiajcie sobie z wet-siostra na privie?:oops:

Posted

ja też dorzucę symboliczne 20zł do sterylki małej, dałabym więcej, ale zbieram na hotelik Amisi u Murki, bo jej (Amisi) obiecałam DT i nic nie wyszło - czuję, że jestem jej to winna:) podaj konto na PW!

Posted

Uff parę egzaminów już za mną :grab: więc mogę pośledzić wątki psic naszych kochanych.
Iwop ja tez dorzucę coś do sterylki. Wywiedz się ile będzie kosztować.

Posted

[quote name='iwop']basia... przepraszamale kruszynka jest naprawdę w trudnej sytuacji a ja tym bardziej bo musze biegac do bernardynki, do niej do kotów a czasami zareczam ci - nie mam siły... Może tego TZ omawiajcie sobie z wet-siostra na privie?:oops:[/quote
Wiem IWOP co przezywasz, ja dziennie dostaje kilka telefonow o porzuconych psach. Muszę wszystkie analizować ,wiekszośc odmawiać z powodu przepelnienia w naszym przytulisku. Trudne to wszystko , dlatego potrzeba nam chociaż małej odskoczni od nadmiaru tego nieszczęscia.
Sunieczka jest śliczna i napewno znajdzie domek !
Nie raz sie zastanawiam po co mi to potrzebne? Może odwrocić sie od potrąconego psa, udać , że go nie wiedzę, nie widzieć tego wszystkiego i życ spokojnie ?

Posted

oj kochaniutka ta sunia ale mój TZ też nie jest normalny:oops:.mam czas do połowy lipca na zajęcie się sunią tylko co potem?on ma pewien tym psów które mu sie podobają i toleruje w domu:crazyeye:od września znowu go nie będzie i wtedy moge wziąść na tymczas nawet lwa;)