Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwop,
a moze bym jej zalatwila miejsce na swietlicy mieleckiego schroniska?
Chyba to lepiej niz u tego pijaka w szopie.... w przyszla niedziele swietlice opuszcza Matyldzia, wiec byloby miejsce. Na swietlicy czyli tzw. biurze schroniska jest ok. 15 psow. Wszystkie wolnobiegajace.

Posted

Nie jest tak tragicznie... Malutka zamieszkała u pijaczka, ale w domu... Codziennie będę tam wieczorem chodzić i wychodzic z nią na spacer... Więc mam mozliwość kontroli....

Ulka miejsce po matyldzie zachowaj dla innego bidulka. ...We wtorek albo w środe przyjedzie do was wielki transport z ostrowca...:-(

Oczywiście nadal poszukuje lepszego tymczasu dla malutkiej. nazwałam ją roboczo Kaja...Musiała miec ukochanego pana w domu bo wręcz przykleiła się do kolegi, który mnie odwiedził, mnie tak nie obcałowywała jak jego...:roll:

Posted

Cioteczki-Łateczce nie pomogłam,może pomogę tej suńce?Co prawda warunki,jakie oferuję nie zmieniły się,ale jeśli miałaby trafić do schronu...Poza tym mam dobre znajomości u wetów,mogłaby u mnie być wysterylizowana-gdyby się znalazła na to kasa-a opieka pooperacyjna byłaby najlepszej jakości...Na razie karmę mam,więc jedynie potrzebny by był transport...I jakiś kocyk.

Posted

Wet-siostro ona do schronu napewno nie pójdzie... W tym tygodniu ide do weta, to pogadam o sterylce...:oops:

Wet-sisotra, a jak pojedzie do ciebie i twój mąż się nagle rozmyśli...? To nie może być tymczas gdzie jedna z osób nie jest do końca przekonana...

Posted

Wiem...Niestety,za mego TZ nie ręczę...To nie jest facet słowny,na którym można polegać...Już parę razy świeciłam przez niego na dogo oczami...Niestety,nie jestem sama...A nie każdy jest to w stanie zrozumieć...że nie mam normalnego TZ...:oops: Ale wiem,że trzy miesiące to jest takie minimum,na które on się zgadza...Może to i mało,ale dla niektórych psiaków dobre i to...Pogadaj z wetem,u mnie sterylka kosztuje ok.100zł...Albo i mniej,jeśli pójdzie mało środka.Może opłaciłoby się np.wysterylizować suńkę u mnie...Ale chyba nie,bo jak doliczyć transport...
Niemniej-kibicuję tej małej,jak i Łatce...