Masza4 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Podrzuciłam link na kilka wątków, może ktoś się znajdzie... Quote
iwop Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Dziekuje ci masza... Dzisiaj zaprowadze ja do pijaczka... A to pies kanapowy:placz: Quote
jotpeg Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ten ogonek podwinięty :placz::placz::placz: ona nie wytrzyma poniewierki, ludzie!!!! Quote
iwop Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 jest bardzo grzeczniutka.... jakby przepraszała, że jest:shake: Quote
jotpeg Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 kilka nawet dni na ulicy zrobiło swoje - dla domowego psa to dramat!!! Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No ja niestety mogę zaoferować tylko pomoc przy ogłoszeniach, nadal jestem na to otwarta - jak zajdzie taka potrzeba to proszę o "cynk" Quote
iwop Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 jotpeg, ona się błąkała podobno juz od miesiąca....:-( Zobaczcie jaka jest słodka i malutka: Quote
jotpeg Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 i ona ma mieszkac u pijaka w szopie :modla::help1: Quote
Ulka18 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Iwop, a moze bym jej zalatwila miejsce na swietlicy mieleckiego schroniska? Chyba to lepiej niz u tego pijaka w szopie.... w przyszla niedziele swietlice opuszcza Matyldzia, wiec byloby miejsce. Na swietlicy czyli tzw. biurze schroniska jest ok. 15 psow. Wszystkie wolnobiegajace. Quote
iwop Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Nie jest tak tragicznie... Malutka zamieszkała u pijaczka, ale w domu... Codziennie będę tam wieczorem chodzić i wychodzic z nią na spacer... Więc mam mozliwość kontroli.... Ulka miejsce po matyldzie zachowaj dla innego bidulka. ...We wtorek albo w środe przyjedzie do was wielki transport z ostrowca...:-( Oczywiście nadal poszukuje lepszego tymczasu dla malutkiej. nazwałam ją roboczo Kaja...Musiała miec ukochanego pana w domu bo wręcz przykleiła się do kolegi, który mnie odwiedził, mnie tak nie obcałowywała jak jego...:roll: Quote
Ulka18 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A moze by tak ja wysterylizowac? Zeby nie miala szczeniakow ani innych 'przygod' zwiazanych z cieczka? Czy ona juz teraz musi wrocic skad przyszla? Quote
iwop Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Mam taki zamiar. W przyszlym tygodniu ide z nia do weta... Quote
iwop Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Nikt nie chce spokojnej, slicznej prawie jamnisi...?:shake: Quote
Ulka18 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Najgorsze, ze zaczynaja sie wakacje niedlugo :shake: Bedzie trudniej znalezc domy dla psiakow :roll: Quote
Wet-siostra Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cioteczki-Łateczce nie pomogłam,może pomogę tej suńce?Co prawda warunki,jakie oferuję nie zmieniły się,ale jeśli miałaby trafić do schronu...Poza tym mam dobre znajomości u wetów,mogłaby u mnie być wysterylizowana-gdyby się znalazła na to kasa-a opieka pooperacyjna byłaby najlepszej jakości...Na razie karmę mam,więc jedynie potrzebny by był transport...I jakiś kocyk. Quote
iwop Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Wet-siostro ona do schronu napewno nie pójdzie... W tym tygodniu ide do weta, to pogadam o sterylce...:oops: Wet-sisotra, a jak pojedzie do ciebie i twój mąż się nagle rozmyśli...? To nie może być tymczas gdzie jedna z osób nie jest do końca przekonana... Quote
Wet-siostra Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wiem...Niestety,za mego TZ nie ręczę...To nie jest facet słowny,na którym można polegać...Już parę razy świeciłam przez niego na dogo oczami...Niestety,nie jestem sama...A nie każdy jest to w stanie zrozumieć...że nie mam normalnego TZ...:oops: Ale wiem,że trzy miesiące to jest takie minimum,na które on się zgadza...Może to i mało,ale dla niektórych psiaków dobre i to...Pogadaj z wetem,u mnie sterylka kosztuje ok.100zł...Albo i mniej,jeśli pójdzie mało środka.Może opłaciłoby się np.wysterylizować suńkę u mnie...Ale chyba nie,bo jak doliczyć transport... Niemniej-kibicuję tej małej,jak i Łatce... Quote
Recommended Posts