Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Błagam o pomoc! Godzine temu byłam na spacerze z psami i zauwazyłam trzęsąca się jamnikowata suczke, która atakował duzy terrierowaty pies... Suczkę znałam z widzenia bo od kilku dni, rano spotykam ja na przystanku gdy jade do pracy. Suczka przychodzi na przystanek i przygląda sie wszystkim ludziom jakby na kogos czekała. Tak tez myślałam, że odprowadza kogos na przystanek... Odciągnęłam psa od suczki a dzieci spod bloku powiedzialy mi, że ona śpi w śmietniku i chodzi za każdym kto okaże jej zainteresowanie... KTOŚ JĄ WYRZUCIŁ albo przywiózl tutaj do pobliskiego lasku! 9ciagle znajduję tam szczeniaki):-(

Musiałam ja zabrać, nie miałam wyjścia... Z Ostrowca co tydzień masowo wywożą psy do Mielca a we wtorek ma być wielka łapanka psów i kotów. Przygotowali juz podobno dodatkowe klatki!

Nie mam co z sunią zrobić! mam na tymczasie 13 letnia Łacie, onkę rezydentkę i dwa koty!

POMOCY!

Oto bidulka przed kąpielą. Była strasznie brudna i nadal jest bardzo wystraszona...Suczka jest bardzoł agodna, można z nią wszystko zrobić. Na koty nie reaguje...

Tutaj widac ja skuloną w kącie za Łatką

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko dlaczego nie je? możźe sie boi, czy jest zmeczona... :shake: a pije wodę? u nas taki upał, ze zgroza ogarnia mnie na myśl, ze bidy łańcuchowe i błąkające sie są czesto bez wody :placz:

Posted

Gdyby sie znalazla w mieleckich schronisku, to mozna by ja Fundacji przedstawic, bo widac, ze to domowa sunia, najblizszy wyjazd dopiero w sierpniu, wiec musialaby 2 miesiace czekac....

Posted

Ulka18 napisał(a):
Gdyby sie znalazla w mieleckich schronisku, to mozna by ja Fundacji przedstawic, bo widac, ze to domowa sunia, najblizszy wyjazd dopiero w sierpniu, wiec musialaby 2 miesiace czekac....

Dlatego tymczasem proponuje allegro (alegratkę i może jeszcze mi sie uda ze dwa sensowne). Tylko dane do kontaktu potrzebne i ewentualnie zdjęcia jak pisał. Idę sie przespać bo padam na pyszczydełko, ale może za 2-3 godziny jak będę miała dane to siądę do allegra.

Posted

Niestety u mnie zostac nie może...:-( mam problemy ze zdrowiem i nie dam rady z tyloma zwierzetami... to typowy domowy piesek, zjadła rano troche suchego i gotowanej wątróbki i wpakowała sie na kanapę:p jest bardzo łagodna... zgadza się i z kotami i z psami...

Niestety dzisiaj bede ja musiała dac na przechowanie do pijaczka bo nikt innny w Ostrowcu tymczasów nie proponuje.... Ale tam bedzie chyba spac w przybudówce a nie w domu:shake: Nie mam innej mozliwości.... Naprawdę.

Posted

Dziewczynka jest sliczna i bardzo grzeczna...
Teraz płakac mi sie chce jak pomyslę jak ona codziennie przychodziła na przystanek autobusowy i ogladała wszystkich... apotem szła do swojego smietnika...:placz:

Posted

Nie wiem.. Ząbki ma troche zakamienione... Nie wyglada na starą ale może miec z 4 lata...Nigy nie byłam dobra wocenianiu wieku psów :(