Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
Posted

czy adopcje cc wiedzą o 7 letnim pieknym psie w Poznaniu?tak sie przypadkiem natknełam na niego, więc informuję;)

NUMER PSA, CHIP: 967000001397342
Cane Corso

CHARAKTER: spokojny, przyjazny i usłuchany.

Posted

Nikt tu nie zagląda :angryy: HALO MIŁOŚNICY RASY w sprawie tego psiaka trochę ruchów już wykonano np. kastracja , przygotowanie miejsca w hoteliku , zbiórka kasy na ten hotelik - niestety symboliczna zbiórka :angryy::-(. Pies będzie miał zapewnione spacerki , towarzystwo innych psiaków - można go odwiedzać .
HALO WIELKOPOLANIE piesio będzie na skraju Puszczy Noteckiej w miejscowości Piotrkówki (nie mylić z Piotrowo )
Czy nikt nie ma miejsca dla kluchy - olbrzyma , nie mamy znajomych , dobrych sąsiadów ( ja mam mało , ostatnio wypatrzyłam psa w typie yorka na łańcuchu , przy budzie ) .
Może ktoś pokocha starszego pana ........

Posted

No i się podłamałam . :-( Jeden w schronie ,drugi do wydania , sami panowie w słusznym wieku . :crazyeye::crazyeye: . Mam nadzieję , że nie powstanie nowa hodofla :angryy: w Poznaniu . Ciekawe z jakiej hodowli jest piesek i czy nie warto powiadomić hodowcy - skoro ma metryczkę .

Posted

mam siemensa e 350 e (uzywany ale w pelni sprawny) i sweter nowy o taki - nowy ale bez metek roz 46/48

jezeli ktos mialby czas wystawic to ja wysle pozniej o ile ktos kupi
kasa moze isc na Szelme lub hotel za tego starszego psa w schronie, ktory ma isc do hotelu

Posted

[quote name='GameBoy']mam siemensa e 350 e (uzywany ale w pelni sprawny) i sweter nowy o taki - nowy ale bez metek roz 46/48

jezeli ktos mialby czas wystawic to ja wysle pozniej o ile ktos kupi
kasa moze isc na Szelme lub hotel za tego starszego psa w schronie, ktory ma isc do hotelu

Odezwe sie w godzinach nocnych ciotka w tej sprawie:loveu:

Kolejna akcja milosnikow cc:
***Cane Corso - Kup Tanio a....POŻAŁUJESZ*** (548496257) - Aukcje internetowe Allegro

:loveu:

Posted

mam następną recz na bazarek srebrny pierscionek roz 18
szeroki tyl a przod to jest 5 cienkich przeplatanych paseczkow wypelnionych cyrkoniami, pokryty czyms tam :) nie ciemnieje
cos takiego tylko na wszystkich paseczkach sa cyrkonie

Posted

mam taka informację.
jest do oddania 3 letni cane corso.
pies jest w zielonej gorze w hotelu.jeszcze przez miesiąc.
potem morbital.
pies jest niestety agresywny.
macie jakis pomysl?

Posted

[quote name='furciaczek']Poprosze o namiary do obecnego wlasciciela/opiekuna psa lub kogos kto moze mi jak najwiecej powiedziec na ten temat:p[/quote]
witam,wkradło sie małe niedomówienie:roll:pieski są dwa,w wieku 7 miesiecy.:cool1:
wiec nie wyglada to źle.wysyłam dane na pw.
proszę o info po.

Posted

[quote name='ayla1']witam,wkradło sie małe niedomówienie:roll:pieski są dwa,w wieku 7 miesiecy.:cool1:
wiec nie wyglada to źle.wysyłam dane na pw.
proszę o info po.[/quote]

czekam :):)

Posted

Ja tylko w kwestii formalnej - banerkowy Ramzio w hoteliku zachowuje się bezbłędnie . Jest grzeczny , ładnie zjada porcję z miseczki , jest łagodny a dzisiaj spacerował sam po dużym terenie . Na sobotę dogaduję wizytę zainteresowanej dziewczyny w hoteliku i wspólny spacerek .

• 4 weeks later...