Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

GameBoy napisał(a):
to sa dwa rozne ogloszenia
nie mam kochana
wpisalam na allegro - cane corso i szukalam, przejrzyj sobie

Aaa myslalam ze jedno;)
Poszperam pozniej:p ale najpiew wezme cos na uspokojenie:roll:

• 1 month later...
Posted

Bakteria napisał(a):
Tary nie ma już w schronisku. Była już po sterylce, więc wychodzi na to, że poszła do adopcji. Niestety nic więcej nie wiem.

Dzieki za informacje, mam nadzieje ze znalazla dobry dom :)

Posted

własnie poprosiłam o jakies blizsze info o nim,fotki na pewno da się zrobić, nasza Beata od dobkow jest z Tczewa i wspólpracuje z tym schronem. Tego wypatrzyła wczoraj:shake:

Posted

o tczewskim CC nie mam dobrych wieści, takie info na jego temat przekazała mi dziś Beata

niestety status psiaka nie wyglada dobrze

widziala go Pani wet i powiedziala, ze na 99% ten pies chodzil do jej lecznicy w Tczewie z wlascicielka. byl agresywny, wlascicielka mowila, ze pogryzl jej meza

mozliwe, ze to sama wl go przyprowadzila. chlopak, ktory go przyjmowal, mowil, ze plakala jak go oddawala

z taka notka ma kiepskie notowania, niestety :-(

• 1 month later...
Posted

Chciałabym prosić Was o pomoc!!!
W Azylu w Klembowie k/Wołomina od przedwczoraj przebywa psiak, o którym myślimy, że jest w typie rasy Cane Corso lub wręcz tej rasy :oops:

Psiak został znaleziony w lesie, gdzie był przwywiązany do drzewa :angryy:.
Jest wycieńczony, wystraszony. To około 7 miesięczny dzieciaczek :-( Ma chore łapki z niedożywienia.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/przywiazali-mnie-do-drzewa-w-lesie-mam-tylko-7-miesiecy-czy-cane-corso-126361/#post11365254

Proszę Was, popatrzcie na jego zdjęcia (wklejam link do jego wątku).
Szczeniakowi potrzebny jest dom, nawet tymczasowy, w którym psiak dojdzie do siebie.
Napiszcie, proszę :lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']Chciałabym prosić Was o pomoc!!!
W Azylu w Klembowie k/Wołomina od przedwczoraj przebywa psiak, o którym myślimy, że jest w typie rasy Cane Corso lub wręcz tej rasy :oops:

Psiak został znaleziony w lesie, gdzie był przwywiązany do drzewa :angryy:.
Jest wycieńczony, wystraszony. To około 7 miesięczny dzieciaczek :-( Ma chore łapki z niedożywienia.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/przywiazali-mnie-do-drzewa-w-lesie-mam-tylko-7-miesiecy-czy-cane-corso-126361/#post11365254

Proszę Was, popatrzcie na jego zdjęcia (wklejam link do jego wątku).
Szczeniakowi potrzebny jest dom, nawet tymczasowy, w którym psiak dojdzie do siebie.
Napiszcie, proszę :lol:

alarm odwołany ;)
dzieciak ma dom :multi:

• 2 weeks later...
Posted

witajcie, jak można dodać psa do adopcji na stronce psów do adopcji CC?? ponieważ mam znajomego, który ma Cane Corso i chce go oddać. Piesek ma 10 - 11 miesięcy, nikt nie ma dla niego czasu więc chodzi samopas po wsi. Z tego co wiem piesek nie zna żadnych podstawowych komend, trochę umie chodzić na smyczy, nie jest agresywny. Uprzedzam od razu żeby póżniej nie było rozczarowania. Piesek do oddania bezpłatnie (dlatego piszę tutaj, żeby wziął go ktoś kto kocha psy a nie kolejny pseudohodowca -pies bez rodowodu). Piesek jest z okolic Białegostoku
Zdjęcia wkleję jutro. Proszę pomóżcie mi znaleźć kochający dom dla pieska, w którym dostanie dużo miłości i uwagi!!!!